Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 10
hepilica spune:
ukone, deci carinosu' veselosu' are strungarosu'. foarte tare. abia astept s-o vad. eu m-as bucura sa aiba si maia strungareata. stii ca dintii cu strungareata se cariaza mai greu pt ca se spala mai bine, nu raman resturi de mancare...se pot si plomba mai usor fara sa afecteze dintii de langa...si pana la urma au sarmul lor .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
vik-cj spune:
fete dragi!
Am intrat sa va salut , nu sunt intr-o pasa foarte buna dar sper ca va trece curand. Din pacate de 1 mai in loc sa petrecm am ingropat-o pe soacra mea...si de atunci is pleostita rau de tot.
Isabela e bine...eu sunt stresata ca e ea prea bine, am sarit de 9 kg (ea nu eu, ca eu am 9 x ...ntz mi-e si rusine sa zic cate) si avem fix 74 cm. Am un fix ca e prea "rotunda" si efectiv nu stiu ce sa ii fac...lapte mai suge dimineata, la ora 5 si seara, are masa de fructe cu branzica la ora 11, legume cu carnita la 3 si iaurt la 9....cantitati rezonabile, adica nu am sarit de 150 g....de la ce creste in ritmul asta habar nu am.
Fetelor cu bebei in categoria grea voi ce le dati sa pape?
Va pup pe toate si sper sa intru mai des!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica ukone, deci carinosu' veselosu' are strungarosu'. foarte tare. abia astept s-o vad. eu m-as bucura sa aiba si maia strungareata. stii ca dintii cu strungareata se cariaza mai greu pt ca se spala mai bine, nu raman resturi de mancare...se pot si plomba mai usor fara sa afecteze dintii de langa...si pana la urma au sarmul lor . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hehe, nu va imaginati acuma niste lopeti de dinti.. Are asa mugurasii foarte departati, dar probabil se vor apropia, cum ne-a aratat si Elle.
Dar e asa scumpa, i se schimba fatzuca acum ca are dintoci, pare mai bebelache asa... Mor de dragu ei
Cred ca vremea asta urata ne face sa ne scurtam vacanta.. Azi a plouat, daca si maine e yaki venim acasa... Abia astept sa vad si eu pozele noi cu dovlecei frumosi !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui vik-cj fete dragi! Am intrat sa va salut , nu sunt intr-o pasa foarte buna dar sper ca va trece curand. Din pacate de 1 mai in loc sa petrecm am ingropat-o pe soacra mea...si de atunci is pleostita rau de tot. Isabela e bine...eu sunt stresata ca e ea prea bine, am sarit de 9 kg (ea nu eu, ca eu am 9 x ...ntz mi-e si rusine sa zic cate) si avem fix 74 cm. Am un fix ca e prea "rotunda" si efectiv nu stiu ce sa ii fac...lapte mai suge dimineata, la ora 5 si seara, are masa de fructe cu branzica la ora 11, legume cu carnita la 3 si iaurt la 9....cantitati rezonabile, adica nu am sarit de 150 g....de la ce creste in ritmul asta habar nu am. Fetelor cu bebei in categoria grea voi ce le dati sa pape? Va pup pe toate si sper sa intru mai des! de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Condoleante!!imi pare rau cå ati avut o perioada nu tocmai frumoaså.
Eu zic ca så lasi piticii så se odihneasca.Cum så crezi ca e prea grasunicå?!PÅi Brucu avea 10 kile la 7 luni.
Uite asa mancam noi:
7.00 - 240-260 ml lapte
10.cereale/iaurt cu fructe (150-200ml)
12-13 piure de legume cu carne(200-250)
16-fruct
18- piure legume cu carne/ou (200-250)
Si terminam seara cu 260ml laptic
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 fii-mea are 5 luni jumatate...si a spus...TATA...e posibil sa o suna constient?MAMA a spus pe 1 mai de ziua muncii... in rest vorbeste mult..e guraliva...dar ea intelege ce zice.. scuze ca m-am bagat peste voi...dar pareti de gasca... Mariuca 5 luni VIATA MEA PANA LA CAPAT... " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
spre deosebire de voi, asa e !
Am construit aici acest grup cu devotament si sfaturi, cu sustinere, intelegere si MULTA PRIETENIE.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
citat din mesajul lui hepilica ..."si tu lipseai de acasa? cui i-o fi zis?" |
Cocosului, evident
Si se naste intrebarea fireasca si in egala masura de prost gust: la voi in casa cine canta ? gaina sau cocosul ?
Ellenuta spune:
stai ca am pierdut .. ce scrisoare ptr maia .. si eu vreau sa citesc .. va rog!
iulika eu inca nu i-am introdus fructele .. parca n-as incerca cu pruna .. oricum, am rezolvat problema cu cateva lingurite de suc de portocala .. nu dati cu rosii, da?
vik condoleante .. imi pare tare rau.
uka
luci auchhhh ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
am uitat sa va zic ca i-am dat annei si cateva lingurite de apa si i-a placut .. deschidea gurita si scotea limba sa-i pun apica .. o sa-i iau o canuta cu cioc sa nu o invat cu bibe ...
dupa cum am spus, am in plan saptamna viitoare fructe si branzica .. sa vedem cum reusesc si daca le va aprecia ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
anomis28 spune:
Buna ziua dragi mamici si dovlecei,
noi suntem tare in urma cu cititul
Am intrat special sa o felicit pe Lull
pentru botezul lui Alex care a fost ca in povesti.
Bravo mami si tati, Alex o sa fie mandru de voi cand
o sa mai creasca si o sa vada ce univers frumos ati
creat in jurul lui.
lutoniana spune:
ellenuta da' e bine Anna dupa operatie, totul e in parametri, a trecut, nu ?
Succes la papica si ma gandesc ca tare bine iti prinde experienta....nu esti asa socata ca noi