Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ellenuta da' e bine Anna dupa operatie, totul e in parametri, a trecut, nu ? Succes la papica si ma gandesc ca tare bine iti prinde experienta....nu esti asa socata ca noi Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
da, e bine. inca nu s-au cicatrizat bine taieturile. dam cu crema ptr cicatrici si sper sa nu se vada urat.
o sa vezi si tu la al doilea bb cat de usoare ti se vor parea toate .. mai ales ca vei avea si tot arsenalul necesar ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
lutoniana spune:
Anomis mami, dar pe unde ai umblat, lasa cititul si zi-ne ce mai faci
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
citat din mesajul lui vik-cj fete dragi! Am intrat sa va salut , nu sunt intr-o pasa foarte buna dar sper ca va trece curand. Din pacate de 1 mai in loc sa petrecm am ingropat-o pe soacra mea...si de atunci is pleostita rau de tot. Isabela e bine...eu sunt stresata ca e ea prea bine, am sarit de 9 kg (ea nu eu, ca eu am 9 x ...ntz mi-e si rusine sa zic cate) si avem fix 74 cm. Am un fix ca e prea "rotunda" si efectiv nu stiu ce sa ii fac...lapte mai suge dimineata, la ora 5 si seara, are masa de fructe cu branzica la ora 11, legume cu carnita la 3 si iaurt la 9....cantitati rezonabile, adica nu am sarit de 150 g....de la ce creste in ritmul asta habar nu am. Fetelor cu bebei in categoria grea voi ce le dati sa pape? Va pup pe toate si sper sa intru mai des! de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Condoleante draga mea
Si eu sunt stresata, putin ce-i drept, ca e mare davidelu dar nici nu am cum sa-i dau sa nu manance, asta ar fi culmea.
El papa dimineta fructe ....estimez eu 150-200 gr
- la pranz legume cu carnita sau pestic sau spanac ...nu mai mult de 100 de grame
- seara pe la 6 iaurt sau iaurt cu cereale
- in rest suge inainte de culcare si spre dimineata de 2-3 ori....
E mult ? Tu ce zici ?
Acum a inceput sa faca antrenamente si sper sa mai dea jos celulita
happy_uka spune:
Am trimis pe mailu comun o poza cu strungareata de Carina. Va pup!!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
vik-cj spune:
Iulika, Elle, Luto ...merci de raspunsuri.
Luci nu cred ca maninca mult nazdravanul tau...la fel cum nici nu consider ca Isabela maninca mult..eu am evitat sa ii dau cereale tocmai pentru a nu o ingrasa...acum si ea e ca argintul viu..misca mereu...din pacate desi busileste merge ca racul...sper sa treaca si la faza de mers de-a busilea in fata.
Am citit din urma si am vazur ca se dezbate (iar!) subiectul iaurt...eu ii iau bio din Cora si ii pun fructe in el sau mai aduce sotul meu de afara (acum avem babybio din Franta) ...dar nu ma gandesc nici eu sa ii dau Danone..nici macar Napolact (mie mi se pare ca au amidon toate produsele lor, sincera sa fiu eu maninc doar lapte eco si kefir si ala de la Milli).
Bravo Alex de Raluk..am vazut ca te-ai diversificar!
Si Ana de Nela a pus un kg! Uraaa! Va ...
Am citit si impresii de la munte (norocoaselor!) de Cristina si Uka..
Despre dormitul cu sau fara bebe in pat...eu am noroc..Isabela de cind s-a nascut doarme la ea in patut..am dormit impreuna doar in deplasare...si nici una nu cred ca s-a odihnit bine. Si-a format deja reflexul ca in 5 minute dupa ce o pun in patutul ei sa adoarma. A fost cam aiurea pentru mine mai ales in primele 3 luni cind se trezea tot la 3 ore pentru refill...dar a trecut. Si sincer nu comentez, fiecare face ce e mai bine pentru copilul ei.
Oare ce mai face Dana?
Ma duc sa vizionez poze, o seara faina va doresc!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
anomis28 spune:
ura ura ura
sunt la zi cu cititu'
dar in urma cu pozele, insa vin tare din urma, ma vedeti, ma vedeti cum alerg?
Vic condoleante. Dzeu sa o odihneasca.
si noi suntem la categoria heavy si nu prea papam
are 9.745g la ultima cantarire si papa
dimineata pe la 9 - 210 ml apa (cu 7 masuri de apa)
pranz pe la 2 sau 3 - 190g legume uneori cu carne alteori fara
(stiu gramajul ca le fac la biebicuc si le pun in borcane de humana pe care stiu ca scrie ca au 190 )
gustarea de seara la 6 sau 7 cu 130g de fructe
si seara mai baloteaza 330ml apa + 11 masuri de lapte
intre mese mai baga 500ml apa cu suc de mere, de mare sete
si eu am un mini stres (e tare mic stresu', sa stii) ca se rotunjeste prea tare dar....
astept sa inceapa sa merga si vad atunci daca tot asa rotund ramane.
Lucia mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca you're back beibi,
the forum missed you, da tu stii asta, right? .
Eu am fost la o nunta si am dansat toata noaptea (nu o mai facusem de la revelionul 2008-2009)
super fain, yuhu yuhu inca imi vine sa tzopai.
cu putza am fost la bunici in Ardeal si s-a comportat foarte bine, acum avem curaj sa mergem si la bulgari (biletele le luasem deja )
cea mai recenta veste este ca mergem la Metallica la concert
Ma bucur tare pentru strutza regala ca isi revine usor usor si ca Luta e pe calea cea sanatoasa.
trimit ca pierd ditamai polologhia
da sunt aici, pe canapeaua virtuala, beau o bere reala si va ascult ca tare fain le ziceti
LE:iertati greselile de orto da asa de bucuroasa am fost
ca sunt in timp real ca am dat repede repede la butoane
liliac1 spune:
Seara buna.
Cu riscul de a o da cu bata-n balta...mi se pare ca totusi s-a exagerat la capitolul iaurt. Fetelor, daca vine la plastic, daca sta in galantar, daca e procesat cine stie pe unde...tot naspet este. Asta e parerea mea. Ca e danonino, ca e napolact sau campina, jogobelle si alte marci..e un maaaaare fas. Asa ca deja mi se pare exagerata discutia asta vis-a vis de marci. Ce naiba facem astea care n-au Cora cu Bio sau Mega-Image sau nu mai stiu ce alte hiper-extra-mega-marketuri?? Nu mai crestem copii? Nu mai luam nimic?? Ce naiba, deja se exagereaza, zau asa.
Si branza la fel. Credeti ca pusa-n hartie si trimisa de la mama naibii in praznic la noi...este mai buna decat altele??
Parerea mea, atat timp cat nu e produsul de la vaca ta, din gradina ta, din pamantul tau crescut cu manutele tale care au intins balegar pe straturi...e vax.
V-ati uitat ce contin cutiile de lapte praf, cate kk-turi?? Si chiar era si-o emisiune vis-a vis de asta...nu mai stiu pe unde naiba am vazut-o...iar concluzia era: dam pana si la bbi prostii direct prin ceea ce ar trebui sa fie nectar si ambrozie.
Una este sa impartasim pareri despre ceea ce ni se pare bun si sa invatam unele de la altele si alta este sa ne dam palme dupa ceafa si sa ne trimitem cu botul la troaca.
Luto tu-mi esti simpatica...dar te intreb daca ai citit si altceva in afara de link-ul ala miselesc trimis pm (sau YM) si doar in cerc restrans de catre cineva care n-are ce face, cu vorbe scoase din context si doar mizeriile imprastiate de-o parte. Ai citit si rezolutia data de moderator? Pai sa-ti trimita si link-urile unde-si punea mainile-n sold si-si ridica nasul pe sus batand usurel din picior si tuguindu-si buzele explicand: sa faceti ca mine ca de altfel e jaaaale.
Deh, am o seara mizerabila din pacate... Nu vreau sa v-o fac si voua la fel...dar mi se pare cinstit sa spun ce ma doare.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Ma bucur s-o citesc pe anomis in stilul inconfundabil
Vik condoleante, ce rau imi pare . Mi-ai amintit cu napolactul ca pe vremea in care aveau paharele la iaurt albastru si eu eram studenta... (heheee) scriau ingredientele pe produse, si la iaurturi toate aveau ori amidon din cartofi, ori ceva faina. Stiu ca m-am enervat ca nu scriu mare de tot, sa stie si diabeticii, ca mai manca si taica-meu din alea. Apoi i-am interzis. Uite ca uitasem.
Luci
Fetelor, multumesc mult pentru aprecierile la adresa postarii mele, m-am emotionat incredibil. Mie mi se parea o postare asa de fada... Si asa de tare am vanat aprecierile, ca din paginile acelea doar asta am retinut, nu mai stiu daca nu cumva trebuia sa si raspund ceva cuiva... Si daca ma intorc sa citesc, sigur iau mi-o iau in cap cu laudele .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Seara buna. Cu riscul de a o da cu bata-n balta...mi se pare ca totusi s-a exagerat la capitolul iaurt. Fetelor, daca vine la plastic, daca sta in galantar, daca e procesat cine stie pe unde...tot naspet este. Asta e parerea mea. Ca e danonino, ca e napolact sau campina, jogobelle si alte marci..e un maaaaare fas. Asa ca deja mi se pare exagerata discutia asta vis-a vis de marci. Ce naiba facem astea care n-au Cora cu Bio sau Mega-Image sau nu mai stiu ce alte hiper-extra-mega-marketuri?? Nu mai crestem copii? Nu mai luam nimic?? Ce naiba, deja se exagereaza, zau asa. Si branza la fel. Credeti ca pusa-n hartie si trimisa de la mama naibii in praznic la noi...este mai buna decat altele?? Parerea mea, atat timp cat nu e produsul de la vaca ta, din gradina ta, din pamantul tau crescut cu manutele tale care au intins balegar pe straturi...e vax. V-ati uitat ce contin cutiile de lapte praf, cate kk-turi?? Si chiar era si-o emisiune vis-a vis de asta...nu mai stiu pe unde naiba am vazut-o...iar concluzia era: dam pana si la bbi prostii direct prin ceea ce ar trebui sa fie nectar si ambrozie. Una este sa impartasim pareri despre ceea ce ni se pare bun si sa invatam unele de la altele si alta este sa ne dam palme dupa ceafa si sa ne trimitem cu botul la troaca. Luto tu-mi esti simpatica...dar te intreb daca ai citit si altceva in afara de link-ul ala miselesc trimis pm (sau YM) si doar in cerc restrans de catre cineva care n-are ce face, cu vorbe scoase din context si doar mizeriile imprastiate de-o parte. Ai citit si rezolutia data de moderator? Pai sa-ti trimita si link-urile unde-si punea mainile-n sold si-si ridica nasul pe sus batand usurel din picior si tuguindu-si buzele explicand: sa faceti ca mine ca de altfel e jaaaale. Deh, am o seara mizerabila din pacate... Nu vreau sa v-o fac si voua la fel...dar mi se pare cinstit sa spun ce ma doare. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
exact ceva de genul asta vroiam sa scriu si eu! cam asta e si parerea mea si de asta nu prea intru in discutii legate de mancare... nu am eu nici un drept sa critic deciziile luate de un alt om
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
lutoniana spune:
Liliachio stai ma mami asa ....eu cu mana pe cravata rosie spun ca nu am citit niciun link si nu stiu despre ce era vorba ...vorba scoasa din context cum zici....Acum mai sunt si curioasa ca o maimuta.
era despre iaurt sau despre altceva si trebuia sa inteleg vre-un substrat ?
Mi-a parut si mie rau ca am sarit la lali dar cine ma cunoaste stie ca acum imi pare rau ca am facut-o. Dar nici sa-mi sterg postarile nu mi se pare fair play.
Si marea parte a fetelor, cel putin asa am inteles eu, zic pur si simplu ce iaurt dau la bebici...nu ca unul e mai bun sau ca are nu stiu ce in el si ca se gaseste la supermarket.
Ia zi, cine te-a suparat ? E necajit Raducu de declaratia lu' Base ?
Hai nu fi supi ca din prea mult entuziasm o luam si pe aratura uneori, cel putin asta se intampla in cazul meu.
Lali iarta-ma ca am facut-o pe desteapta cu tine ...era doar parerea mea.