Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Si eu imi cer iertare de la Lali , daca am supårat-o vreodata cu ceva

Anomis..Bine ai revenit acaså!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto scuza-ma ca n-am facut precizari in privinta link-ului. Era vb de doamna de la fulgusori. Atat am avut de spus.
noi fiind la categoria juniori...mai trageam cate-un ochi...si din pacate am prins firul epic si narativ si de-asta mi-am permis sa incerc sa fiu obiectiva...atat cat ma duce pe mine capul si recunosc ca nu ma duce prea tare

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

da, chiar asa, ca vroiam sa inteb... ce ai maica cu fata de la fulgusori? s-a intamplat ceva si eu am ratat momentul???? mi s-a parut ca aveai ceva personal cu ea!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Liliachio stai ma mami asa ....eu cu mana pe cravata rosie spun ca nu am citit niciun link si nu stiu despre ce era vorba ...vorba scoasa din context cum zici....Acum mai sunt si curioasa ca o maimuta.
era despre iaurt sau despre altceva si trebuia sa inteleg vre-un substrat ?

Mi-a parut si mie rau ca am sarit la lali dar cine ma cunoaste stie ca acum imi pare rau ca am facut-o. Dar nici sa-mi sterg postarile nu mi se pare fair play.

Si marea parte a fetelor, cel putin asa am inteles eu, zic pur si simplu ce iaurt dau la bebici...nu ca unul e mai bun sau ca are nu stiu ce in el si ca se gaseste la supermarket.

Ia zi, cine te-a suparat ? E necajit Raducu de declaratia lu' Base ?
Hai nu fi supi ca din prea mult entuziasm o luam si pe aratura uneori, cel putin asta se intampla in cazul meu.

Lali iarta-ma ca am facut-o pe desteapta cu tine ...era doar parerea mea.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

ce? cine? cum?
a zis Base ceva?
hmmm

io dau iaurt bio ca am gasit si am citit la voi, daca nu gaseam bio dadeam campina....

btw la Dinu iaurtul RULZ!
cu orice, sau gol este cel mai yami

si inca ceva, de azi ne bifam si noi pe lista celor artezieni cu voma
am comis-o dar sper ca a fost trecator

Mergi la inceput

sar mana de primire fetele

iui ce bine ma simtzez acum, si live si bine primita

Raluk asa imi place blogu' tau de numa.
Alex o sa il publice si o sa faca bani mai multi decat Capraru (cand o sa fie mare nu acum, sa se mai stranga material tare mult suflet ai pus acolo)

Iulika vikingu' drag.
Asa-i ca la voi la strazi gatan inseamna strada?
Io te intreb ca sunt la ultimul volum si milenium si majoritatea strazilor se numesc cu gatan in coada, asa-i asa-i, zi-mi ca sa nu mor neluminata

Liliacule drag, pai tu cu cele doua comori de acasa, am vazut pozele, esti cu botic?
Asa imi vine sa va iau la mine acasa, pe bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Luto scuza-ma ca n-am facut precizari in privinta link-ului. Era vb de doamna de la fulgusori. Atat am avut de spus.
noi fiind la categoria juniori...mai trageam cate-un ochi...si din pacate am prins firul epic si narativ si de-asta mi-am permis sa incerc sa fiu obiectiva...atat cat ma duce pe mine capul si recunosc ca nu ma duce prea tare

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

acum chiar ca-s curioasa
[emoticon cu o gaina care scurma peste tot]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Alex o sa il publice si o sa faca bani mai multi decat Capraru (cand o sa fie mare nu acum, sa se mai stranga material tare mult suflet ai pus acolo)

Iulika vikingu' drag.
Io te intreb ca sunt la ultimul volum si milenium si majoritatea strazilor se numesc cu gatan in coada, asa-i asa-i, zi-mi ca sa nu mor neluminata

Liliacule drag, pai tu cu cele doua comori de acasa, am vazut pozele, esti cu botic?

lui Dinu Andrei (14.09)

multumesc mult!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ola doamnele!

Girls, pls ajutati-ma! La cat timp dupa Panadol pot pune supozitor pt scaderea febrei? Si pun tot supozitorul sau numai o bucatica...mi se pare cam mare, d-aia intreb.

Si pentru muci, multi de tot, ce-ati folosit?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Ola doamnele!

Girls, pls ajutati-ma! La cat timp dupa Panadol pot pune supozitor pt scaderea febrei? Si pun tot supozitorul sau numai o bucatica...mi se pare cam mare, d-aia intreb.

Si pentru muci, multi de tot, ce-ati folosit?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

mucii scosi cu batista bebelusului si data cu opamesone (fara N ca ala are antibiotic)

dupa panadol io as pune juma de supozitor, taiat pe lung, si astept sa vad cum e cu febra
Da cum sunteti, de cand are febra?

ai incercat partea cu panadol si dupa 4 ore nurofen si apoi iar panadol?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Iulika vikingu' drag.

multumesc mult!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

va fi cea mai buna carte de crescut/ ingrijit/ alimentat bebei
I bet on it!

Mergi la inceput