Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

haideti mai fetelor .. acum, asa e .. fiecare isi creste copilul cum si cu ce doreste. eu sunt constienta ca ii dau copilului niste porcarii doar pentru ca ii plac .. sa va mai spun ca ii dau de oua kinder si felii de lapte ..

liliaco vin' sa te tzuc ca tare mi-esti draga chiar si asa cand esti suparata ..

luci da, da .. sar si eu .. te-a suparat doamna de la fulgusori sau care e baiul ca nu ma prind ..

vik si anna e la categorie grea .. 9745g si 75 cm la 7 luni .. programul ei e cam asa
6 - san
10 - san
14 - 160ml supica
18 - san
21 - san
3-4 dimi - iara san ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Ola doamnele!

Girls, pls ajutati-ma! La cat timp dupa Panadol pot pune supozitor pt scaderea febrei? Si pun tot supozitorul sau numai o bucatica...mi se pare cam mare, d-aia intreb.

Si pentru muci, multi de tot, ce-ati folosit?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

daca vezi ca trece aprox 1 h si nu scad, ii poti pune supozitor .. jumatate se pune de obicei, eu nu pot sa-l tai pe lung asa ca-l tai pe lat si partea fara varf ajunge la gunoi caci nu se mai poate introduce. poti sa-i scazi febra cu sosete inmuiate in apa cu otet, sau o infasori intr-un scutec umed rece de la subtiori in jos sau daca e febra mare pui apa calduta in cadita si o racesti treptat pana ajunge ca o apa de piscina ..

ptr muci .. ser caldut, apa de mare si batista bebelusului la greu plus oftameson n sau colargol ...

ce are natix? ti-a facut febra?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

in aplauzele publicului vi-l prezint pe CAROL

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Kawa unde umbli si tu mami cu Mozardinul?
mai baga si tu nasucul pe aici

Lucia mi-ai bagat fitilu' cu trakker-ul de la mothercare si acum numa la ala imi sta gandul
am citit pe situ lor la negative ca are hatzurile prea scurte, tu ai asa ceva?
are cineva pe aici?

de ceva similar de la Chico, adica asta http://www.toyz.ro/alte-vehicule/chicco/masinuta-4-in-1/ l-am incercat si nu e ok ca directia e controlata de bebe si e vai si amar...sugestii, please, anybody

mai zic doar ca avem 3 si ma duc la somn ca am terminat berea si trec pe lapte (de capra ca ala nu da gaze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Iulika vikingu' drag.
Asa-i ca la voi la strazi gatan inseamna strada?
Io te intreb ca sunt la ultimul volum si milenium si majoritatea strazilor se numesc cu gatan in coada, asa-i asa-i, zi-mi ca sa nu mor neluminata

lui Dinu Andrei (14.09)

da mami, asa e gatan=strada si mai se termina si cu vägen=drumul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Anomis

Asta am incercat si eu pt mucuti si i-am mai pus mult ser. Cred ca i-a inghitit bine de tot ca saracuta a tusit la un moment dat si-a dat-o in voma.. voma mucuti amestecati cu mar.

Nu am Nurofen, i-am dat numai Panadol. Acum a adormit, o sa-i iau iar temperatura intr-o ora.

A racit draga de ea, si azi toata ziua a fost mai letargica, a facut febra si la amiaza, acum pe seara iar, tusese, se ineaca, nu respira bine.

Doc mi-a mai zis sa-i dau Zyrtec, n-am inteles de ce...tre sa citesc un pic.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

in aplauzele publicului vi-l prezint pe CAROL

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

e total cu doarme el cu fundu in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pe mine nu m-a suparat nimeni, numai viata uneori dar reusesc sa o impac.
La fulgusori a fost cearta si scandal si atmosfera nasoala care mie nu imi place si mi-a picat putin pe invers sa vad acum ca suntem apreciate ce gasca faina avem.....sa ne repliem cum s-ar zice.
E punctul meu de vedere.

Daca am gresit ca am scris ca noi am creat aceasta legatura si prietenie cu sufletul va rog sa-mi spuneti.
Eu inca sa ne facem proste si nebune nu am citit aici de cand scriu.

Sunt Lucia si am o problema: cum se face ca apare numele meu in toate cacaturile in ultima vreme ?

Am sa incerc sa stau mai cuminte in banca mea. Se aude Tovarsa Hepilica ?
Dar nu stau oricum, ci cu un gust usor amar.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Ola doamnele!

Girls, pls ajutati-ma! La cat timp dupa Panadol pot pune supozitor pt scaderea febrei? Si pun tot supozitorul sau numai o bucatica...mi se pare cam mare, d-aia intreb.

Si pentru muci, multi de tot, ce-ati folosit?

Eu am pus la 8 ore supozitor,novocalmin sau paracetamol dar am auzit si la 4 ore iar pentru mucisori eu am curatat cu ser bine si apoi o picatura de vibrocil in fiecare nara si am scapat in cateva zile de mucisori care ne intrau in gurita.
Ce are Natalixul a racit?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lili referitor la danone cu capsuni, eu consider ca era normal sa ii spunem lui Lali cat e de nociv. Chiar si pentru faptul ca nu se poate baza ca acuma nu are copilu alergie la capsuni, ca doar ala e cu prafuri si arome, nu fructul intreg . Dar nu numai de asta. Si nu a zis nimeni aici ca daca n-avem Cora si iaurturi bio (apropo, nici aici nu sunt), atunci ne otravim copiii. Cele din Bucuresti impartasesc opinii legate de iaurturi, se intreaba unde le pot gasi, asta nu inseamna ca eu o sa ma zgariu pe fata, oricat mi-as dori un iaurt de capra. Au spus o gramada de fete de campina aia, de milli, am zis eu ca o sa-i dau de casa. Nu stiu de unde zici tu ca a spus cineva ca numai alea din nu stiu ce supermarket sunt bune. Eu chiar cred ca trebuia sa-i zicem lui Lali pentru ca poate nu realizeaza cat rau poate face unui bebelus de 7 luni asta. Si numai zaharul daca il socotim, e grav. Am studiat foarte mult cu infertilitatea mea cauzata de rezistenta la insulina, si e foarte grav sa dam copiilor zahar, eu voi amana cat de mult voi putea. Dupa aceea, colorantii si toate prafurile celelalte... nici nu are rost sa povestim!

Intr-adevar, sunt copii care mananca rahaturi si nu patesc nimic si sunt care mananca sanatos si o patesc. Nu cred ca putem afirma ceva asa, ca nu putem compara copiii intre ei. Voi putea doar sa afirm ca al meu copil ar fi fost mult mai bolnav cu rahaturi, si la fel as putea afirma, daca i-as da danonino, ca ar fi putut fi mult mai sanatos fara. Comparatia facuta doar pe persoana. La fel cum eu, care mancam super sanatos si faceam sport, eram mai bolnava si mai grasa decat o prietena de-a mea, care traia in fast-food-uri, a baut cola toata sarcina, n-a facut nici un pic de sport in veci, a nascut intr-o juma de ora, nu s-a rupt, are o fetita super... Asta nu inseamna ca si eu ar fi trebuit sa iau fast-food, pentru ca eu mi-am infrant doua boli grave cu ajutorul alimentatiei. L-am uimit pe doctor de prima data, cand mi-a zis ca cu bolile mele nu a intalnit femei sub 80 de kile, deci isi dadea seama ce efort fac. Faptul ca am reusit sa raman gravida mancand sanatos si sa elimin anticorpii tiroidieni care sunt "pe viata" ma fac sa ajung la concluzia ca hrana sanatoasa e foarte importanta.

Si acelasi lucru l-ar afirma cineva cu boli grave de digestie, de alergii, hormonale, de piele, de rinichi, de ficat, de cancer, daca ar stii ca toate toate au la baza alimentatia dezechilibrata. Nu suntem aici sa ne periem, nu avea nici un rost sa o felicitam, de asta consider ca e important, atata timp cat piticul mananca orice ii dai, fara sa ceara el ceva de care ii e pofta, sa il hranim sanatos. E obligatia noastra.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput