Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Ola doamnele! Girls, pls ajutati-ma! La cat timp dupa Panadol pot pune supozitor pt scaderea febrei? Si pun tot supozitorul sau numai o bucatica...mi se pare cam mare, d-aia intreb. Si pentru muci, multi de tot, ce-ati folosit? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
mucii limpezi am scapat de ei doar cu apa de mare si batista bebelusului.
Supozitor... cred ca scrie pe el, sunt de copii (250) si de sugari (125) oare? Cred ca scrie pe el... Offf, ca m-am panicat ca e racita Natalixul si nu mai stiu ...
Sanatate multa printesei frumoase
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui anomis28 si trec pe lapte (de capra ca ala nu da gaze) |
sper ca bio
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Kawa unde umbli si tu mami cu Mozardinul? mai baga si tu nasucul pe aici Lucia mi-ai bagat fitilu' cu trakker-ul de la mothercare si acum numa la ala imi sta gandul am citit pe situ lor la negative ca are hatzurile prea scurte, tu ai asa ceva? are cineva pe aici? de ceva similar de la Chico, adica asta http://www.toyz.ro/alte-vehicule/chicco/masinuta-4-in-1/ l-am incercat si nu e ok ca directia e controlata de bebe si e vai si amar...sugestii, please, anybody mai zic doar ca avem 3 si ma duc la somn ca am terminat berea si trec pe lapte (de capra ca ala nu da gaze) lui Dinu Andrei (14.09) |
felicitari pentru dintisooooori!!! Si multumesc mult de aprecieri
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Anomis Asta am incercat si eu pt mucuti si i-am mai pus mult ser. Cred ca i-a inghitit bine de tot ca saracuta a tusit la un moment dat si-a dat-o in voma.. voma mucuti amestecati cu mar. Nu am Nurofen, i-am dat numai Panadol. Acum a adormit, o sa-i iau iar temperatura intr-o ora. A racit draga de ea, si azi toata ziua a fost mai letargica, a facut febra si la amiaza, acum pe seara iar, tusese, se ineaca, nu respira bine. Doc mi-a mai zis sa-i dau Zyrtec, n-am inteles de ce...tre sa citesc un pic. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
da nu ti-a zis doftoru faza aia cu din 4 in 4 ore?
panadol si nurofen?
ca supozitorul cu paracetamol e cam acelasi lucru cu panadolu'
ce febra are?
sub 39 inca e ok
noi am avut un episod cu febra mare si dupa 2 zile nici asa din 4 in 4 ore nu-si mai facea efectul si tot ramanea temp la 39 cu 4.... asa ca i-am dat supozitor cu novocalmin, dar a fost metoda cea mai din urma, cand alta scapare nu mai vedeam, nu o recomand.
mai citeste de Zyrtec, sa nu fie antibiotic dat asa.... telefonic...
Multa sanatate puiutei
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
da mami, asa e gatan=strada si mai se termina si cu vägen=drumul www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Sar mana, sar mana
acum am ditai becu' deasupra capului, mai luniez si io pe altii
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Pe mine nu m-a suparat nimeni, numai viata uneori dar reusesc sa o impac. La fulgusori a fost cearta si scandal si atmosfera nasoala care mie nu imi place si mi-a picat putin pe invers sa vad acum ca suntem apreciate ce gasca faina avem.....sa ne repliem cum s-ar zice. E punctul meu de vedere. Daca am gresit ca am scris ca noi am creat aceasta legatura si prietenie cu sufletul va rog sa-mi spuneti. Eu inca sa ne facem proste si nebune nu am citit aici de cand scriu. Sunt Lucia si am o problema: cum se face ca apare numele meu in toate cacaturile in ultima vreme ? Am sa incerc sa stau mai cuminte in banca mea. Se aude Tovarsa Hepilica ? Dar nu stau oricum, ci cu un gust usor amar. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Luci honey , hai mai, ca din cauza ta rabda imediat de foame piticu meu, ca se foieste in pat si io stau p-aci sa-ti scriu.
ca azi mi-ai luat vorba din gura de doua ori
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
sper ca bio Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
but of course
raluk16 spune:
Vai, Ralu ce rau imi pare! Noi am avut o data febra si o saptamana de raceala alta data. Si asa am fost pierduta, d-apoi de le avea deodata! Sper sa treaca rapid! Puiuta scumpa!
Iulika29 spune:
Fraguta off imi pare tare rau ca micuta e bolnavioara.Nu stiu cum så te sfatuiesc pe tine.Stiu ca eu am ajuns la spital cand Brucu avea 40 temperatura si nu scadea deloc in ciuda supozitoarelor care i le bagam..dar acolo am aflat cå ii bagam supozitoare prea mici pt greutatea lui.Ei bine i-am dat un supo pt greutatea lui si i-a dat si panadol dar foarte atent cu cantitatile( nu mai stiu cat si cum ca eram varzå) dar intrebam ca o nebuna daca e oki si una si alta si mi-au spus ca e oki.Si asa a fost la 15 min i-a scazut de tot febra.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
www.toyz.ro/karturi-copii-pedale/kettler/kart-cu-pedale-kettquad/" target="_blank">asta e misto raaaaaau
Simona ma bucur tare ca-ti place de domnisoru' meu
io ma las pagubasa ca nu pricep nimic. ce treaba au fulgusorii cu noi? adica si ce daca s-au balacarit intre ele? a zis cineva ceva de vreuna dintre noi?! mai Luci nu te mai supara atata! nu esti tu optimita forumului?! si cea mai directa in acelasi timp :)
mai fetelor asta cu fiecare face cum vrea cu copilul ei este general valabila! daca una dintre noi ii da ceva copilului (asta e Lali, ai picat la mijloc) cu care alte fete nu sunt de acord nu inseamna ca cele din urma detin adevarul si trebuie s-o convinga ca greseste. mai tineti minte cum s-a reactionat cand a zis iuliapapusa ca ea ii da danonino lutei?!! EU am fost deranjata de remarcile care s-au facut atunci dar am tacut din gura ca nu era cazul sa pun paie pe foc.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre