Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Acum sa si salut:buna seara doamnelor!!!!!!! ce va iubesc eu ca nu va suparati cand fiecare isi spune parerea desi poate pe moment ni se pare ciudat dar dupa 5 minute spunem:"e parerea ei",tin minte ca si de mine s-a "luat" ELLE cand am zis ca ai mei ii da danonino lui Iri si eu am bagat la cap ca nu e bun(stiam deja) si m-am certat cu ei sa nu ii mai dea si le-am luat iaurt normal si bagam fructe in el
In alta ordine de idei,am impresia ca neuronul meu e obosit de la atatea emotii,ca citesc si imi sunt ravasite ideile in cap desi stiu de fiecare in parte ce a facut si cum e,asadar:
ANOMIS bine ai revenit,ne era dor de tine,ma bucur ca Dinutu e bine si ca tu te-ai dantzuit toata noaptea
FRAGUTZA multa sanatate lui Natalix si sper sa treaca febra si mucisori si sa nu mai faca
LILIAC haide mami nu mai fi supi,ia uita-te in camera ce copii frumosi ai,noi te iubim si cand te descarci sa sti
LUTO pai daca chiulesti de la "scoala" nu e normal ca atunci cand apari in fiecare post sa fie "Luto,Lutoniana,Luci sau Lucia" ??? asa ca mai bine fi prezenta zilnic sa nu ti se mai para ciudat
Mai atat am retinut,eu sper sa nu se supere celelalte fete ca nu le scriu dar am emotii ca maine plecam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Raluca eu nu stiu ce sa-ti zic. nu ne-am confruntat nicodata pana acuma cu febra sau muci asa ca n-am habar! sper sa treaca cat mai repede si sa fie vioaie Natalix din nou

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fraguta pupa Natalixul drag si scump ca sa poata respira sa nu se sperie la noapte de la muci. Multa sanatate

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ioanna vai cum poate sa doarma carol .. demential!

anomis felicitari pentru !

raluc imi pun cenusa in cap ... esti de admirat, pe bune!

luci mai bine ia tu o colica, o berica ceva sa treaca gustu' amar .. nu stiu ce s-a petrecut la fulguleti insa mi s-a parut ca ai cam pus-o la colt pe mylady .. hai pup fata si pe gogo cel frumos si nu mai fii supi!

fragutzo supo tre' sa fie din ala novocalmin .. maxim de 3 ori pe zi. in rest, panadol/nurofen alternativ la 4 ore. sanatate multa lui natix.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mada drum bun si zile minunate!

Lili scumpa mica, sa merg oare sa recitesc postarea ta? Te-a suparat ceva azi? Ca zau ca nu inteleg de ce te-a suparat asa tare toata treaba

Se foieste rau, nu mai scap...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada drum bun si sa fie piticul cuminte!! stiu ca plecati in vcanta dar nu stiu unde .. ne spui? cat despre danonino ... stiu ca nu e ok .. acum am trecut pe iaurtel cu fructe de la muller .. o fi mai natural? habar nu am .. sper ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls, multumesc mult!

Acum doarme pisica, nu mai frige, o voi trezi mai incolo sa-i iau temperatura.
Zyrtec-ula la e antihistaminic..nu stiu ce legatura are cu raceala..

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mada distractie faina, zbor usor si zile minunate
Asteptam poze

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Vedeti stiam eu ca mai era ceva: l-am vazut pe Carol care are o gramadaaa de jucarii,care se "scarpina" la gingii cu lingurita si care doarme cu curuletu in sus....apropo mami sti ca se spune ca aunci cand doarme cu curisorul in sus "mai cere un fratior sau o surioara"...da,da am aflat si eu cand dormea fii-mio cam la fel si m-am cam incruntat dar apoi am zis "asa sa fie"
Si ca sa ma descarc si eu ,ieri am fost la Real si i-am luat lui Iri o zornaitoare din aia ca sa-si faca de lucru in carucior si la raft scria 5,2 ron si la casa am platit 12 ron si m-am umplut de dracii ca nu facea nici macar 5.2 dar nu mai puteam sa o dau inapoi ca o desfacusem...idiotii,pacalesc lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Mai atat am retinut,eu sper sa nu se supere celelalte fete ca nu le scriu dar am emotii ca maine plecam

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

drum bun iubita si sa ne scrii si de acolo, ok?

Mergi la inceput