Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
ioanna e bestial Carol!!imi place de mor cum doarme..Da' cati ani are!!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
Mada sa aveti drum bun! ne aduci si noua o ciocolatica de la vacuta mov,nu!??!?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 ioanna e bestial Carol!!imi place de mor cum doarme..Da' cati ani are!!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
asta e intrebarea la ordinea zilei
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
pai Mada noi avem in plan o Ileana... dar peste vreo 4 ani!!!
Pataniile noastre
Fragutza spune:
citat din mesajul lui madalina84 Vedeti stiam eu ca mai era ceva: l-am vazut pe Carol care are o gramadaaa de jucarii,care se "scarpina" la gingii cu lingurita si care doarme cu curuletu in sus....apropo mami sti ca se spune ca aunci cand doarme cu curisorul in sus "mai cere un fratior sau o surioara"...da,da am aflat si eu cand dormea fii-mio cam la fel si m-am cam incruntat dar apoi am zis "asa sa fie" |
Aoleu, asa doarme si Natalie. Deci tre sa ma apuc de injectii
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
Pai mai Ioana daca toata lumea ar fi de acord cu toata lumea si daca nimeni nu s-ar baga in discutii cu pareri sau informatii, mai mult sau mai putin justificate sau documentate atunci de ce am scrie pe forum ?
Eu am invatat ce am invatat de aici de la o fata sau alta care a zis cum a facut, de ce si a expus si cateva argumente....Am mai citit si eu (chiar si in stele) si am hotarat ce e mai bun pentru copilul meu.
Cred ca cea mai buna solutie e sa ma culc ca ma simt complet neinteleasa si am obosit sa ma tot explic aici.
Noapte buna, pe maine
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Mådå scumpa mami, drum bun si så va bucurati din plin de concediu!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
madalina84 spune:
Multumesc fetele,intru dimineata la cafea oricum sa imi iau la revedere
Mai ELLE de cand ma tin sa te intreb daca esti multumita de peria aia rotativa? eu da desi mi s-au ars amandoua dar le-am reparat la un meserias,bine eu le am cam de vreo 2-3 ani iar acum la lungimea asta a parului numai cu ea ma fac.De plecat plecam in Elvetia in Bern sau Berna(habar nu am cum se scrie) si stam vreo 3 sapt
Am uitat sa va spun ca i-am luat sora-mii un pandant cu litera A in genul asta pe care o sa il pun lui Iri la gat dupa ce aterizam(ca sa nu il rupa) sa il dea el.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Pai mai Ioana daca toata lumea ar fi de acord cu toata lumea si daca nimeni nu s-ar baga in discutii cu pareri sau informatii, mai mult sau mai putin justificate sau documentate atunci de ce am scrie pe forum ? Eu am invatat ce am invatat de aici de la o fata sau alta care a zis cum a facut, de ce si a expus si cateva argumente....Am mai citit si eu (chiar si in stele) si am hotarat ce e mai bun pentru copilul meu. Cred ca cea mai buna solutie e sa ma culc ca ma simt complet neinteleasa si am obosit sa ma tot explic aici. Noapte buna, pe maine Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
offf ca eu nu m-am facut inteleasa... eu spuneam doar ca tonul face muzica... atata tot!
Pataniile noastre
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Aoleu, asa doarme si Natalie. Deci tre sa ma apuc de injectii If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Aloooo, duamnele! Am facut si eu o gluma! De ce nu rade nimeni?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.