Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 17
madalina84 spune:
Ma si cand te gandesti ca mie nu-mi place ciocolata iar alti ar manca non-stop,va aduc ce vreti voi si pun si poze si intru si pe net cand pot caci sora-mea are internet pe cartela.
Haideti ma fetelor nu va suparati acum si plecati asa la culcare,pai daca ati sti voi cate a "gustat" Iri al meu sigur nu m-ati mai primi aici dar ca fiecare dintre voi fac cum cred ca e mai bine pentru copilul meu si ma rog sa fie bine.De ex cred ca 70% dintre voi nu sunteti de acord cu pusul in bicicleta si probabil nici eu nu as fi fost daca as fi vazut la una dintre voi si eu nu faceam asa si exemplele ar continua dar am siguranta ca TOATE ne crestem copii cum credem de cuviinta si cu multa dragoste.Poate unele dintre noi sunt mai ambitioase sa le ofere ce e natural si aici ma refer in special la RALUK si la HEPILICA iar altele cum au crescut ceilalti copii sau dupa posibilitati adica ca nu avem gradini sau supermarketuri sau...sau
Iulika29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Aloooo, duamnele! Am facut si eu o gluma! De ce nu rade nimeni? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Mada drum bun si zile minunate! Lili scumpa mica, sa merg oare sa recitesc postarea ta? Te-a suparat ceva azi? Ca zau ca nu inteleg de ce te-a suparat asa tare toata treaba Se foieste rau, nu mai scap... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Nu, Ralukule, eu n-am nik...dar mi s-a scurtat fitilul cu cel danonino. Si asta spuneam..ca e danonino, campina, milli, pana mea ce marci mai sunt...cat timp sunt la cutie-n galantar si freaca cutiuta aia toata lumea prin maini si in cine stie ce conditii de depozitare...si cine stie cate rahaturi au in ele bagate dar nu-s trecute pe ambalaj (stiu io o chimista care lucreaza cu de-astea si-mi povesteste SF-uri) atunci e cah! Deci...nu mai luam. Dar n-am vazut atatea contre la altele ci toata lumea a sarit la Lali cu toate ca si-a facut fata mea culpa-n zeci de feluri.
Deci..TOATE SUNT NASPA!!! Asta e parerea mea. Acum sper ca e mai clar ce-am vrut sa zic.
Iar faza cu fata d la fulgusori...eu n-am vazut nimic ofensator. A bagat capul, a salutat, a apreciat ca suntem minunate si probabil ca o fi inteles ca asa ne-am format pentru ca am pus suflet, mult-mult suflet. Si asa vrem sa ramanem. Mie mi s-a parut ca i-am tuflit usa-n nas. Nu tu cerut buletin, nu tu "scopul si durata vizitei", nu nimic
Da' mi-a spus mie cineva ca e bad-bad girl..si-a trimis link-uri miseleste, pe la spate. Daca avea coloana vertebrala venea si ne zicea direct, la subiect: Fetelor...asta e, uitati-va aici, bla-bla...
Poate nu vad eu barna din ochiul meu.
Hai ca incep si eu sa ma aberez de-a-n vreju'
Ma duc si eu sa ma culc ca poate vad eu lucrurile neclar si..poate noaptea e un sfetnic bun.
Uite, Natalixul arde si babele de mine se chiaptana.
Sa stiti ca tot va iubesc mult mult de tot...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ellenuta spune:
Aloooo, duamnele! Am facut si eu o gluma! De ce nu rade nimeni? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
esti "cremenala", fragutza fotomodelutza .. dar poate se intampla natural, cine stie ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ioanna81 spune:
mai eu ma uit la danseeeeez, doar pentru tine danseeeeeeezzz! si cum nu avem teveu ma uit pe net!!!
lasa injectiile Raluco... ia vin de la Hepilica
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
madalina84 spune:
Ati fugit cu toatele??????????????
Eu trebuie sa ma pensez si nu am nici un chef,v-am zis ca sunt solo nu?!?
Aaa azi Iri a facut buf si s-a lovit la buzita si a plans rau dar de data asta a fost mama cea care s-a simtit vinovata ca eu nu eram acolo.
Ioanna81 spune:
rectific Raluca... nu bea ru vinutu' da-i-l ui Mihai
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
mamitzi, eram la alaptat, permite-mi:
Mada eu stiu ca Lili ne-a mai zis ca Andra avea o perioada cand numai danonino manca, altceva nu reuseau sa o lamureasca. E vorba de situatii extreme, asta inteleg. Dar nu consider normal ca acum, cand ei inca nu stiu de din astea, sa aiba pofte, sa vrea sa guste ce mananca altii, noi sa ne batem joc de sanatatea lor. Ei sunt neputinciosi, se bazeaza pe noi ca ii hranim sanatos! Nu ne putem bate joc de treaba asta! Chiar nu cred ca dau dovada de o mare ambitie ca vreau sa-i dau doar legume, fructe, cereale, etc. ce scrie peste tot. Eu sper ca asa fac majoritatea mamicilor de aici. Pai asa hai sa le dam si tigara in gura de pe acum.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
mada imi place tare peria, ma coafeaza super .. insa .. ma dor mainile rau pana imi fac tot parul .. dar se chinuie baba la frumusete, ce sa fac ..
e tare dragut pandantul!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Ati fugit cu toatele?????????????? Eu trebuie sa ma pensez si nu am nici un chef,v-am zis ca sunt solo nu?!? Aaa azi Iri a facut buf si s-a lovit la buzita si a plans rau dar de data asta a fost mama cea care s-a simtit vinovata ca eu nu eram acolo. D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Eu sunt pe aici.Ma uit la dansez pt tine
pupåm pletosul care a facut buba mica azi.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå