Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
liliaco o intreb pe eva mai devreme "mami, cine vrei sa castige la dansez pentru tine" .. la care ea zice tare .. "MO-OSANUU" ..
hai nu pleca la ca nu s-a terminat emisunea, da?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 rectific Raluca... nu bea ru vinutu' da-i-l ui Mihai Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Draga mea, si daca bea tot blocul, ca nu zic tot cartierul...tot la injectii ajung. Da' mie imi place frate, ce atata sex!!!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 rectific Raluca... nu bea ru vinutu' da-i-l ui Mihai Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
da' ea ce are sa nu bea??? asta se numeste dis-cri-mi-na-re!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
madalina84 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui raluk16
mamitzi, eram la alaptat, permite-mi: Mada eu stiu ca Lili ne-a mai zis ca Andra avea o perioada cand numai danonino manca, altceva nu reuseau sa o lamureasca. E vorba de situatii extreme, asta inteleg. Dar nu consider normal ca acum, cand ei inca nu stiu de din astea, sa aiba pofte, sa vrea sa guste ce mananca altii, noi sa ne batem joc de sanatatea lor. Ei sunt neputinciosi, se bazeaza pe noi ca ii hranim sanatos! Nu ne putem bate joc de treaba asta! Chiar nu cred ca dau dovada de o mare ambitie ca vreau sa-i dau doar legume, fructe, cereale, etc. ce scrie peste tot. Eu sper ca asa fac majoritatea mamicilor de aici. Pai asa hai sa le dam si tigara in gura de pe acum. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Ei nici chiar asa mai RALUK (sti ca te iubesc si ca odata si odata o sa te vizitez),eu am vrut sa expun faptul ca voi aveti si posibilitati sa ii dati naturale (marul ala vestejit de care zice Luto) si ca sunteti mult mai informate ca mine de exemplul.Sincer eu de la voi am aflat care iaurturi sunt bune,cum se da mango si altele...eu niciodata in viata nu m-am uitat pe un produs ce contine,de fapt si daca citesc nu prea stiu ce inseamna(asa sunt eu mai fara scoala) deci sa nu ai impresia ca eu ii dau toate prostiile dupa lume lui Iri dar a mai gustat si branza de-a noastra de ex sau piept de pui la gratar sau o supa de galusti care era facuta pentru noi.
raluk16 spune:
Lili si io te iubesc, mami, si pe Luci o iubesc. Si de asta nu imi era clar de ce pentru cineva necunoscut o ataci. Iar acolo la fulgusori tind sa cred marea majoritate care a migrat, ca ele sunt mai multe, si dintre ele au mai intrat pe aici si le cunoastem si ne sunt dragi, nu?
Cu iaurturile eu de cand cant cu pasteurizate si lapti praf si proteine din lapte? Nu poti zice ca numai acuma am sarit. Dar acum era mult mai mult decat un iaurt simplu chimicalizat, era plin de toate prostiile si dat numai asa, de "pofta". Pai aseara Alex saliva si inghitea la greu uitandu-se la Relu cum folosea o scobitoare. Doar nu era sa cred ca ii e pofta de ea!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Draga mea, si daca bea tot blocul, ca nu zic tot cartierul...tot la injectii ajung. Da' mie imi place frate, ce atata sex!!! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Draga mea, si daca bea tot blocul, ca nu zic tot cartierul...tot la injectii ajung. Da' mie imi place frate, ce atata sex!!! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
hai ca esti simpatica rau, mai ales in seara asta, parca ai vrea tu sa destinzi atmosfera, mami drag
Da io ti-am prezis ca vine natural acuma, nu? Natural m-am referit la vinu lu' Hepi, recunosc . Da nici o injectie
Mada si cu vestejitul am putut doar la mar, ca in rest nu am pere, banane, etc. Deci va fi inevitabil... Eu ma refeream ca ar fi fost rau, de exemplu, daca tu i-ai fi dat lui Iri sa pape tot micul ala numai pentru ca ti se parea ca se uita la el.
Lali_mete spune:
'na seara gagicutzelor! Va rog eu,incetati,lasati-o asa cu danonino,m-a mancat in sa va spun,mai bine taceam. S-a intamplat o singura data,eu mananc danonino gigantino,mie imi place,si cand nu am zmeura sau capsuni congelate imi iau doua de alea lipite si le mananc in doua zile,unul e zi. Daca stiam ca isc asa o furtuna si imi iau palme peste ceafa taceam.Stiu ca nu am facut bine,asta nu inseamna ca trebuie sa spunem ca unii isi bat joc de viata copiilor.
Raluk si eu am probleme cu tiroida,am gusa polinodulara,asta de vre-o 8 ani.Am avut noroc,s-a retras,sa zic asa,inca din primii doi ani de tratament.De vre-o trei ani am neglijat,nu am mai fost la control,nu am mai luat eutirox si meprobamat,dar am respectat cat de cat regimul alimentar.Inca nu beau cafea,nu mananc oleaginoase decat rar,cate putin pentru ca neconsumand atatat timp imi fac rau.Cola e bautura fina pentru mine,la ciocolata amaruie inghit in sec si aproape m-am convins ca nu imi place,sa nu imi mai curga bale vand vad cioco,asta pentru ca am exagerat odata,si fara sa imi dau seama am mancat o tableta de 100 gr intreaga si pur si simplu am lesinat cand m-am ridicat din pat.Deci stiu ce inseamna restrictiile la mancare,asta nu inseamna ca am facut cine stie ce crima ca i-am dat un danonino baiatului,si pe ala jumatate mancat de mine. Inca o data zic,imi pare rau ca am spus pentru ca voi nu ati vazut ca stiu ca am facut rau,ati vazut doar raul.Ce imi place este ca spuneti ce aveti de spus si treceti mai departe,sper ca chestia asta sa nu apara asa,ca sunt cine stie ce mama denaturata care baga otravuri in copil. Si stati linistite,nu m-am suparat pe absolut nimeni.Imi place sa cred ca noi aici tot ce spunem,spunem pentru ca ne-am atasat unele de altele,spunem pentru ca ne vrem binele unele,altora.
Va pup,revin...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
raluk16 spune:
Ah, Mada si sunt o aiurita, am uitat sa zic ca te astept cu mare mare drag!
Face Relu mici
raluk16 spune:
Lali ghinionul tau a fost ca au mai intrat mamici dupa tine care au luat apararea lui danonino asta, asa ca simteam nevoia sa explic ca e rau totusi, sa nu creada cineva ca e un produs indicat chiar pentru copii.
Hai ca merg si eu la culcare, ca la 5-6 e sus piticul si de atatea zile nu mi-am gasit forta sa stau cu voi la povesti pana noaptea tarziu, si acuma cand imi gasesc incep sa tin discursuri aiurea...
Noapte buna!