Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ah, Mada si sunt o aiurita, am uitat sa zic ca te astept cu mare mare drag!

Face Relu mici

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Auzi, dc face mai multi as veni si io...na,tot incinge grataru' sa puna si niste coasta marinata ca e buna rau

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Azi au plecat Techilosii spre caså!

Duminica ajung cred acåsicå.Cand am vb cu ea a spus ca nu crede ca se mai opreste pe undeva ca vrea så ajunga la bebici repede.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Raluk ,nu a fost discurs aiurea,si eu eram pe zi obosita,nu am dormit noaptea trecuta decat fractiuni de 20-30 de minute,per total vre-o 3 ore jumatate,asa ca ma faceam tare greu inteleasa.
Mada drum bun mami,sa te intorci cu poze,muuulte poze,sa ne clatim si noi ochii.
Mai,pai cum vine asta,fara sex ,pai cu ala exersezi Fragutza,exersezi sa iasa un fratior perfect...a trecut febra Natalixului care sigur e fetita?
Aaa,si l-am vazut si eu pe Carol cel frumos si maricel.L-a vazut si sotz si zice"iee-te,doarme ca Paul cand abea il pui in patut!!"

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mai,mai voi in loc sa-mi aduceti aminte de pasapoarte va justificati aici incontinuu
LALI hai mami ca nu esti nici prima nici ultima care spune ce da la copil chit ca e acceptat sau nu de alte mamici,uite de exemplu eu am zabovit mult asupra pozei cu micul daca sa o pun sau nu si am pus-o chit ca poate unele s-au uitat ciudat sau s-au amuzat.Nu e capat de lume ca a mancat o juma de danonino sau a simtit gustul micului.asa-i fetelor?!
Noi aici ne iubim si suntem o familie mare care ne spunem orice...ma si totusi eu nu m-am pensat si mai am si geanta pentru avion de facut cu lapte,pampers,biberon,apa,etc
Mi-am adus aminte de o eleva care lipseste cam de multisor:MANGA,MANGAA,MANGAAAA unde umbli tu mami?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lali eu te si så stii ca imi esti dragå.

Merg la nani , nu mai rezist sa vad finalul la dansez pt tine.

VA doresc o noapte linistitå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

A casigat Morosanu Finala la "dansez pentru tine"
Iulika faci cinste ??Ce emotionat e saracul...Nu ma asteptm ca un luptator sa fie asa de sensibil...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Mada, drum bun si sa va simtiti super bine. Merge si mami cu voi ca nu am retinut?
Raluk, si eu vreau adresa blogului ca m-au facut fetele curioasa. Ce mai face Alex? Dar Elisa, prietena lui?
Ioana, ce bine seamana Carol cu tine. Acum nu am vazut poze cu tine, dar cand l-am vazut pe el, mi-a aparut in fata si imaginea ta.
Fraguta, sanatate Nataliei. Noi suntem pe antibiotic de marti, nu a avut decat 38,4 dar avea mucisori galbeni si l-a trecut dr pe antibiotic.
Vai cat e ceasul si eu nu dorm si nici macar nu am baut astazi cola. Ma lasesm de baut cola dar cum a dat caldura cum am inceput sa beau. Duc lupte grele sa nu mai beau cola si sa fiu mai calma, dar din cauza oboselii sunt nervoasa si nu-mi iese nici sa nu mai beau cola si nici sa fiu mai calma.
Esec total si la masa de legume de astazi desi am incercat si cu ulei de masline si cu iaurt. Eu ce sa-i mai dau sa manance? Isi face greata si da afara. Am zis sa-i cumpar un borcanel din comert sa vad daca ala ii place.
Somn linistit va doresc.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Hei lasa DIAMAR ca nu esti singura care nu doarme,eu m-am bagat in pat m-am foit vreo juma de ora si am zis ca macar sa ma dau jos sa fac ceva util si facui ....praf ca mi s-a spart o camera de la carucior,adica de la roata caruciorului meu si maine dim trebuie sa-l trimit pe tata sa o faca ca altfel nu am cum sa-l iau.
Da merge si mama cu noi ca altfel nu ma descurcam si cu copil in carucior si cu carutul meu si cu bagaj dar cand o creste Iri mai mare probabil o sa ma duc singurica
Acu se trezeste NELA si eu nici nu m-am culcat si dimineata trebuie sa ma trezesc la 7:30 ca sa-mi fac baie si parul.Stiu ca vb singura dar imi place ce sa fac daca nu ma ia somnu,ma apuc sa mai scot din hainele lui Iri din bagaj ca parca am pus prea multe si doar cumparam si de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Yuhuuuuu, suntem in weekend! Ce frumos, o sa fim toate cu sotiorii si cu dovleceii si o sa ne bucuram de vreme frumoasa si plimbari in aer liber!
La noi asa se anunta, e un soara cat casa afara!
Ma mananca talpile, efectiv, de plimbareala. De cand am venit nu am apucat sa mergem in centru, cu Ana cu analizele, apoi a fost vremea rea si uite asa!
Se anunta in schimb un weekend de milioane!!!

Mada, dear, drum bun si sa te distrezi acolo! Sa faci pozici multe, multe si salutari sorei tale! Ce frumos, cat esti de entuziasmata de drum, imi place tare mult lucrul asta! O sa fie super!

Elle, te pup. Ce bine sta Ana cu greutatea. Super, super!
Ce planuri aveti pe weekend?

Vic, te imbratisez. Dumnezeu sa o odihneasca pe soacra ta! Imi inchipui ce e in sufletul sotului tau.
Cat esti de norocoasa ca mamarutza sta bine la capitolul greutate, nici nu iti poti inchipui. Uite la mine si la Hepilica, cele din categoria pana de vultur, cum numaram gramutele.
Daca Ana ajunge la 7 kile pana la noua luni eu o sa fiu intr-al noualea cer!

Anomis, mami, te pup!
Ce mai face Dinutu? Vad ca la capitolul greutate sta si el super bine! Sunt convinsa ca atunci cand o sa inceapa sa se miste o sa ia in greutate intr-un ritm mult mai lent.

Luci, te sarut, cum imi place mie. Te simt un pic tensionata, poate ma insel. Zic asta nu prin prisma discutiilor iscate recent pe forum, ci pentru ca uite, aproape in fiecare mesaj in care ti-ai exprimat parerea direct ai folosit cuvantul acela rusinos, care incepe cu c si e sinonim cu rahatel. Ceva te supara si incerc sa imi dau seama ce. Eu sper din tot sufletul sa ma insel!
Zi-mi mai bine ce mai face Davidelu'? Cum mai e cu exercitiul, se mai ridica cu manutele pe marginea patului? Hai, povesteste sa ma oftic, ca uite Ana nu sta nici in fund bine...

Fram, mami, ma rog sa scada febra la porumbita. Va pupic dulce.

Doamnelor, va urez un weekend de milioane!

PS:Seelen, voisunteti bine, mami?

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Helou...ne mai tineti minte?

DA,noi suntem...familia gazelor migdalate.

Timp nexam...oboseala la superlativ,as vrea sa intru in detalii dar zau ca nu prea imi arde.
Erika e gradinareasa mare,adaptata si tot tacamul....Lisa e bonlavioara mai mereu.Boli mici,mari...vin una dupa alta.DAca le enumar va sperii,acum tragem cu Roseola(diagnostic pus de mine,a treia zi de febra mare),daca maine nu iese eruptia,inseamna ca am gresit.In fine,medicul mi-a spus ieri ca e "doar" un virus de raceala...
Dar Lisa e dulce fara cuvinte,pusesem un video pe picassa acum vreo 2 saptamani parca,sa se vada ce se plimba prin toata casa,si mami tare tare mandra de ea,de ii vine sa o pupe si sa o stranga la piept,sa si-o bage eventual inapoi in burta.

Si vn cu o completare,referitor la discutii.Dragi mamici la primul bb,cu timpul o sa ajungeti sa ii dati lui bb si iaurt din magazin si bobo si cioco si altele.Si noi,mamici cu nisva experienta,cu doi pui in marsupiu...am trecut prin aceeasi perioada,cu aceleasi probleme si ganduri,idei.
Tin minte ca Erikai ii faceam eu in casa iaurt cu fructe.Sau cat am evitat sa ii dau dulciuri si produse din magazin.Insa si copii nostri trebuie adaptati in societatea de azi.
Ma rog...nu ma mai intind,tati a plecat cu Eri la zoo,eu stau cu Lisa...doarme,poate apuc o manichiura.
Va doresc sa fiti sanatosi si voiosi cu totii!
Va mai citesc din cand in cand.
Imi e tare dor de Lali,Iulika,Raluca,Lucia,Hepilica,Andra,Nela,Madalina,Selen...si as enumera tot forumul.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput