Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 20
delia79 spune:
Mada, vacanta frumoasa, distractie placuta si multa odihna la sora ta iti doresc, sa ne pui poze multe, oki? Pupam buzica lui Iri, sa treaca repede, of, of.
Raluk, am aruncat si eu un ochi pe blogul tau, e super mami cum ai surprins prima papica a lui Alex. Am sa te tot urmaresc, sa mai scrii ca scrii frumos .
Fraguta, multi pupici la Natalix, si o bata pe spatele mucisorilor, sa plece repede de la fetita scumpa.
Nela, ce mult ma bucur ca va merge bine cu luatul in greutate, sa meraga tot asa, sa vedem falcute de Ana
Lali, Luto, Liliac, Raluk, Mada, mie mi s-a parut constructiva discutia, mi-a placut in mod deosebit atitudinea toleranta si chiar prieteneasca de a pune problema. Lali, un pup gras ca nu esti suparacioasa . M-a uimit insa faptul ca voi mai aveti timp sa cititi si la alte grupuri , ma bucur sincer ca stati asa bine cu timpul.
Am vazut pe Carol, care e adorabil, frumos si haios; si mi-a placut si ultimul articol al lui tati de Carol
Elle, pup zanele frumoase
Pupam strungarita lui Carinosu'
Vazut pozici de roscatei dulci de Liliac, asa ma emotioneaza cand se joaca impreuna, frumos tare sa ai frati
Vazut o zana mica si frumoasa, Maia, miscareata si vesela
Cam atat poate neuronul sa-si aminteasca la ora asta, dar va pup pe toate si va citesc din cand in cand.
Noi suntem bine, ne diversificam tare bine cu legume si fructe. A inceput soimita sa accepte si supa uneori, dar musai trebuie sa duca ea lingura la gura dupa ce o incarca mami . Azi a limpait un pic de iaurtel de capra bio , nu s-a aruncat ca la brocoli, dar a incercat 2-3 lingurite. In rest, e o mare miscareata, nu o pot scapa din ochi nici un minut. Va las cateva pozici mai recente, multumesc fetelor care le-au vazut deja. Pozici Soimita
Iri, sa stii ca pupicul ala de la baietel e nevinovat, nu te superi, da? Eu tot pe tine te iubi .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
lutoniana spune:
delia te pup, arati de milioane cu fata ta. Basca verde e cea mai tare din cate am vazut pana acum. Nu am putut sa intru sa scriu la poze
Are soimita o privire super inteligenta si smechera in acelasi timp, asa mi se pare mie.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Neladistractie faina in weekend si vreme buna.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
Salutare de la mare,fetele!vad ca nu a dat nimeni cafeluta,asa ca dau eu,fiebinte,aromata,proaspata,pentru toata lumea.
Vik condoleante ,cuvintele sunt de prisos acum,nici nu as sti ce sa iti spun.
Aaa,Vik,inca ceva,si Paul are tot 9 kg,cred ca a mai luat ceva de pe 27 aprilie cand am facut vaccinelul si ne-am cantarit/masurat.Iar in inaltime avea 75 cm ,asa ca lasa temerile,nu e "prea bine",e un copilas mai inalt,dar ca sa te sperie trebuie sa ia mult mai mult si mai brusc in inaltime/greutate. si lasa fata sa creasca...
Abea o astept pe Techila,cu poze si impresii,cred ca ii este un dor de numa-numa de putzele ei frumoase.Si cred ca si la Falcos si Ochios le este dor de Techiloshi.
Iulika mie toate imi sunteti dragi sa stii,toate de la prima la ultima,eu ma simt tare bine aici intre voi.Stiu ca fac si spun prostii,de ce nici eu nu stiu.Uneori imi e jena sa postez ceea ce am scris pentru ca sunt asa,fara sare si piper postarile mele,unele. Pentru mine faptul ca intru aici este mai mult o terapie,asa ma fac eu bine dupa toate loviturile pe care le-am simtit in ultimii ani.Simt ca o iau usor,usor la vale si aici ma redresez eu.Pana sa va cunosc pe voi devenisem asa,o persoana foarte comuna,gri,pe care o observi cu greu,care nu face nimic spectaculos,doar respira si cam atat.Zic eu ca inainte nu eram asa...Cand inainte? Inainte sa fac unele tampenii,inainte sa ma mut de acasa,inainte ultimii 5 ani din viata mea asta nu prea lunga de pana acum.Parca acum nu mai pot sa am discutiile de atunci,nu mai sunt "la curent" cu tot ce misca,nu se mai poate vorbi cu mine despre orice.M-am plafonat si nu mai stiu cum sa imi revin.Cultura generala tinde catre zero,chef de treaba nu am,de sotz cam fug in ultimul timp,daca se poate doar sa ma tina in brate si eu sa dorm sau sa plang ar fi minunat...Gata,ca iar va schimb parerea despre mine,si ajunge pentru saptamana asta.
Alex,unde esti mami?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Ioanna81 spune:
hai bonjurica! ce faceti?
pentru ca eu am avut insomnii azi noapte m-am tot gandit ce-o fi cu crocodana, crissbebe, japonezele (sabina a intrat azi), canadiencele (delia a intrat azi), americancele, monica, maria, laura, tulibu, irina, alex, raluca_u, aida, adinus, mimika, anco, selen, andra, biaz,dana ... sunt convinsa ca totul este bine si ca se bucura din plin de viata!!! un maaaaaare pentru toate.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
laura78nico spune:
Buna fetele!
Stiu ca am lipsit mult, dar din pacate ajung greu la calculator! Cum il vede deschis Ramona vrea sa vada poze cu ea si cu Misaita...asa ca il tin mai mult inchis.
Acum am prins un timp scurt si va spun ca noi suntem bine, Mihaita plange in continuare la san... mai nou plange si noaptea dar sper sa trecem peste aceste momente.
Sper ca sunteti toate bine asa ca va trimit un mare la toate mamicile si implicit la puiuti!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 in aplauzele publicului vi-l prezint pe CAROL Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Copilul asta o sa ajunga departe, sunt precisa!
Felicitari mamico pt. scumpete!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
anamaria1979 spune:
Va doresc un weekend plin de soare si fericire.
Am vizionat poze frumoase cu Carol (de Ioana).
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!
Delia sunteti minunate!!Soimita ta e superbå, tu aråti super bine.Må bucur tare ca totul merge bine cu diversificarea.Så o tineti tot asa!
Sabina tare dor mi-a fost de voi.Imi pare tare rau ca Lisa e bolnavioara des.Dar treceti voi si peste perioada asta bolnavicioaså.Pup familia de mogaldete
Så aveti o zi minunatå vå doresc!
Fran sper ca Nati e mai bine si nu ati avut parte de o noapte grea.
nela distractie frumoaså la plimbare
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mimika spune:
Saltare. Ioana, eu am scris un mesaj vreo 4-5 pagini in urma, dar nu prea m-a bagat lumea in seama. Asa ca stau cuminte. Adica ma duc sa fac papa. Va pup!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi