Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

And the winner iz : MELY, of course
Deci are pitiku o strungareata de o papi cu totu' !
Asa dna Fram, fratior/oara? Brrr... Zic pas, zzau !
Am citit si eu de scumpu Alex.. ce frumos povesteste mami.. tu sigur esti informatician? Io cred ca esti ruda cu Creanga, parol!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

ce-mi dai,ce-mi dai?

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cu riscul de a-mi lua bataie de-adevaratelea,era danonino,d-ala pentru copii,cu banane si capsuni,nu danone obisnuit cu fructe,de ala nu pap nici eu .
Si gata,azi iau pauza ca am spus destule prostii,mai vorbim maine cand poate ma exprim mai limpede si iau suturi mai blande.Pupam pe Carinutza cu strungareatza,de fapt pupam pe toata lumea.Ma bag nitel la nanic,poate doarme si puiul ,dorm si eu..Ah ce ciuda imi e ca spune intr-una "ta-ta-ta-ta" ,chiar si acum cand scriu .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Cu riscul de a-mi lua bataie de-adevaratelea,era danonino,d-ala pentru copii,cu banane si capsuni,nu danone obisnuit cu fructe,de ala nu pap nici eu .
Si gata,azi iau pauza ca am spus destule prostii,mai vorbim maine cand poate ma exprim mai limpede si iau suturi mai blande.Pupam pe Carinutza cu strungareatza,de fapt pupam pe toata lumea.Ma bag nitel la nanic,poate doarme si puiul ,dorm si eu..Ah ce ciuda imi e ca spune intr-una "ta-ta-ta-ta" ,chiar si acum cand scriu .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Hai nu te supåra asa tare pe noi!Stii foarte bine ca in ciuda la tot ce citesti tu pe aici TU esti singura care decide ce så faca cu copilul ei.Uneori in viata nu toata lumea este de acord cu ideile, deciziile tale dar asta nu tb så te supere deloc.Eu sunt sigura ca esti o mama minunata .

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

And the winner iz : MELY, of course
Deci are pitiku o strungareata de o papi cu totu' !
Asa dna Fram, fratior/oara? Brrr... Zic pas, zzau !
Am citit si eu de scumpu Alex.. ce frumos povesteste mami.. tu sigur esti informatician? Io cred ca esti ruda cu Creanga, parol!

ce-mi dai,ce-mi dai?

Mely , implinita de
Alexandru si Razvan

_

He, ti-as da fata si jumatate de imparatie, dar e promisa lui Carol papaciosu ..
Asa ca iti aduc o coronita din flori de camp, am vazut o poza cu tine in iarba, stiu ca ti-ar placea Si multi multi pupici, diploma nu avem ca am uitat pixu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Asa ,asa ,multam fain

si legat de strungareata,si eu am ; cand eram mica,imi era oarecum rusine de ea,dar acum chiar imi place

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fii-mea are 5 luni jumatate...si a spus...TATA...e posibil sa o suna constient?MAMA a spus pe 1 mai de ziua muncii...
in rest vorbeste mult..e guraliva...dar ea intelege ce zice..
scuze ca m-am bagat peste voi...dar pareti de gasca...

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fii-mea are 5 luni jumatate...si a spus...TATA...e posibil sa o suna constient?MAMA a spus pe 1 mai de ziua muncii...
in rest vorbeste mult..e guraliva...dar ea intelege ce zice..
scuze ca m-am bagat peste voi...dar pareti de gasca...

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Doamna cu numarul 91, vezi ca numai parem de gasc... asa ca grija mare! Just kidding.
Nu stiu cum sa te ajut cu asta cu vorbitul la varsta asta, daca e constient sau nu. Stick arround si mai zi-ne despre tine.

Bostanarie, va salut!

Uka, Uka, Uka, nu pui poze cu Karinuka cu pastrunga? Hai te rog eu mult de tot!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Asa, am citit tot dar n-am vazut pozele cu Radulescu, INCA! Ma bag eu si acolo!

Iulika, imi pare rau sa aud de Brucu ca a fost suparici azi noapte. Sa stii tu ca ii dau dintii, prea sunt toate simptomele aliniate: nesomn, frichineala, nu vrea sa manance...Daca sunt dintii, sper sa nu va chinuie, dragii de voi.
Eu mi-am luat gandul ca ii dau pana la un an: nu se intrevede nimic, nimic. Oricum eu nu stiu sa ma uit la gingii, il pun pe Sorin sa pipaie cu degetul, ca mie mi s-a parut zimtisor de prima data cand am facut operatiunea, de acum o luna, doua! Sunt meseriasa, ce sa mai! Si bineinteles ca mi se par gingiutele cu mugurei tot cam de pe atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

apropo de ma-ma si ta-ta.

de cand maia a zis prima oara ta-ta , m-am tot gandit (am acest prost obicei) "de ce ta-ta" si nu ma-ma. acum, eu doar incerc explicatii in mintea mea, fara sa fi citit vreun studiu despre dezvoltarea limbajului, dar...hehehe....cum va explicati ca bebelusii de pe tot mapamondul zic ta-ta ta-ta..? ca doar nu in toate limbile ta-ta inseamna TATA. e clar (si i-am zis si sotului ) ca maia e doar in perioada de lalatiune si ca nu lui i se adreseaza .

cu ma-ma, of course, altfel stau lucrurile. e evident .

sot a reactionat cam asa .

au fost simpatici colegii sotului. eu l-am sunat la serviciu sa-i spun ca a zis maia ta-ta, iar sot fericit le-a povestit colegilor. astia i-au zis ceva de genul..."si tu lipseai de acasa? cui i-o fi zis?"

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Mai, mi-e un somn de nu stiu ce sa ma mai fac. Adorm tot pe la ora asta tarzie de-o vremee... la noi e noua seara!
Si netul meu mere asa de prost!!! nici emoticons nu ma lasa sa pun...of of, mai mai!

Eu la subiectul nino nino danonino nu comentez ca nu am ce! Dar mi-a placut cum a zis Iulika! Fiecare isi creste copilasul cum crede de cuviinta! Je, de exemplu, il creste de pe internet! Sa-mi traiasca!

Mergi la inceput