Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

io nici nu cred c-am salutat pe ziua de azi

De dimineata sunt pe aici,va urmaresc,da' m-am tot luat cu una alta si n-am mai postat

Raluk,ai descris foarte emotionant momentul felicitari lui Alexutu' .Stiu ce e in inima ta...

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Uka are Carinutza ochi albastri sau verzi ?
Raluk felicitari mami,te cred ca aveai ochii in lacrimi,mi-au dat mie citind,dara-mi-te sa il auzi tu cu urechiusele tale pe amandoi.
Claucia .Sigur mai voiam sa pup pe cineva dar nu-mi aduc aminte pe cine...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

n-am castigat dar n-are nimic,atunci sigur are strungareata cum a zis MARY
Mai eu m-am delectat cu poze de MAYA care e o ranjita si se joaca asa frumos in patutul eu si are o super camera,cu poze de roscovani lui Liliac care sunt niste frumosi si cu poze de Lullaby care a avut un botez superb,pozele sunt minunate iar ei niste frumosi si mami atat de slaba,zambareata si fericita in fiecare poza
Am un chef de ma doare,trebuie sa fac bagajul,sa ma duc la scoala sa-mi inchiei situatia la rusa si sa fac si putin ordine dar mie leneee rau.Baiatul e la mama si la ea o sa ramana sa doarma ca sa imi fac eu treburile
MONICA,ANCO voi ce mai faceti mami?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Are o fratzioara la mami in burtica

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Aaa,am uitat sa spun ca am vazut si pe Natalix pe olita care statea tare mandra si pe mami care arata super bine,mami mi-au placut tare mult ochelari de soare

Mergi la inceput

RALUK felicitari,am lacrimat si eu caci ai descris atat de frumos si emotionant momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!!

Uka au spus fetele toate variantele de mi-a luat foc neuronul gandindu-må la inca o varianta..asa ca te rog spune-ne ca mor de curiozitate.

Fetele cu Danone cu fructe ma abtin så comentez.Eu una nu as da asa ceva nici cand va creste mai mare..DAca ati sti ca nici eu nu pap asa ceva dar in schimb pap iaurtel simplu in care pun fructe d toate felurile, fie ele si congelate..YAmmy..Asta o voi face muuult timp.M-am interesat si la cresa si asa le dau si ei...Nu sunt de acord cu acei coloranti si...ceea ce este ff bine sunt din ce in ce mai putine sortimente de genul asta.Unele magazine le baga in fund de abia le gaseti

Ma bag la blogul ralukai.

aa nu inainte de a va spune ca am avut si eu o noapte de pomina ,Ebruska nu esti singura mami care se trezeste de sute de ori.Bruce e la fel..si azi la pranz nua papat dceat cateva lingurite dar eu nu am stres la cat a mancat ieri azi ar putea sta si nemancat si nici nu s-ar cunoaste..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

And the winner iz : MELY, of course
Deci are pitiku o strungareata de o papi cu totu' !
Asa dna Fram, fratior/oara? Brrr... Zic pas, zzau !
Am citit si eu de scumpu Alex.. ce frumos povesteste mami.. tu sigur esti informatician? Io cred ca esti ruda cu Creanga, parol!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Raluk superb!!si ce frumos ai scris...Felicitari!!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

And the winner iz : MELY, of course
Deci are pitiku o strungareata de o papi cu totu' !
Asa dna Fram, fratior/oara? Brrr... Zic pas, zzau !
Am citit si eu de scumpu Alex.. ce frumos povesteste mami.. tu sigur esti informatician? Io cred ca esti ruda cu Creanga, parol!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

De abia astept poze!!Si mai astept ceva:Sa creasca si lu' Brucu meu vreun dinte

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput