Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*
Raspunsuri - Pagina 6
hepilica spune:
dragelor, daca vreti sa cititi o veste cu adevarat minunata si niste postari de exceptie ale unei super mamici, intrati pe blog-ul ralukai.
raluk, sper din tot sufletul sa nu te superi foarte tare pentru asta. te imbratisez.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
Lali imi pare tare rau de experienta cu laptele. Nici eu nu aveam sfarcuri bine formate, erau plate de tot, m-a durut ingrozitor suptul lui in prima luna, pana le-a format el bine de tot. Tot timpul am fost de parere ca multe femei nu alapteaza din lipsa de informare si din nestiinta si lipsa de ajutor a celor din jur.
Trebuie sa fug acum.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica dragelor, daca vreti sa cititi o veste cu adevarat minunata si niste postari de exceptie ale unei super mamici, intrati pe blog-ul ralukai. raluk, sper din tot sufletul sa nu te superi foarte tare pentru asta. te imbratisez. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
cum sa ma supar???
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Nu e nici par ( tot keloo suntem), nici bronz ( dam cu crema), nici bicicleta, nici ponei, nici o mama cool ( asta are, da nu e asta raspunsu')..Si nici pofta de mancare nu prea are, baga laptik la greu pt completare..
Ca sa va mai dau un indiciu: imediat dupa ce am postat, a zis o alta mamica cum ca si puiul ei are ... Va vad cum dati paginile inapoi!! Tztz, din memorie fetelor, nu asaaaa....
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Nu e nici par ( tot keloo suntem), nici bronz ( dam cu crema), nici bicicleta, nici ponei, nici o mama cool ( asta are, da nu e asta raspunsu')..Si nici pofta de mancare nu prea are, baga laptik la greu pt completare.. Ca sa va mai dau un indiciu: imediat dupa ce am postat, a zis o alta mamica cum ca si puiul ei are ... Va vad cum dati paginile inapoi!! Tztz, din memorie fetelor, nu asaaaa.... Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Am castigat!am castigat! are scaun cu sac de dormit!!!!!!!!!!
Edit later:roz cu printese!!!
x_ggg spune:
Blog??
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina84
Am castigat!am castigat! are scaun cu sac de dormit!!!!!!!!!! Edit later:roz cu printese!!! D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Nuu fata, de unde ideea asta Da suna bine rau!
Nu e un obiect sa stiti! E ceva al ei, asa... Care ii sporeste farmecu' maaa!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
x_ggg spune:
Muci??
Hai ca astia i-ar spori farmecul...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mary_07 spune:
strunga intre dintisori ?
Mely , implinita de Alexandru si Razvan