Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata fete dragi

Hai ma Lali ca Danone ala nu-i bun, ai citit ce scrie pe el ?
Dupa principiul salivarii copilului la oameni mari poti sa-i dai si niste supa la plic ca are numai legume proaspat culese

Imi pare extrem de rau ca nu ma pot abtine (asa e felul meu ...model prost) dar nu se pune numai problema ca-i apare un corn in frunte dupa ce ii dai, poate foarte bine sa nu apara nimic.....dar DE CE sa bagi chiar asa cacaturi in copil ?

Te rog din tot sufletul meu sa nu te superi pe mine dar nu pot fi de acord cu atitudinea asta
cum ca "nu a patit nimic deci pot sa-i dau".

Sunt o mufa, stiu, ca ma bag in ciorba altora, primesc 2 suturi in popou.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Si cu mine 2 mufe, rezulta 4 suturi in 2 popouri .. ( si ce popouri ).
Deci, subscriu!! Nu mai da kkturi pline de E- uri la bebe, nu citesti ce spunem toate pe aici? Sincer, nu te supara, dar nu faci bine. Am vrut sa-ti zic si la faza cu laptele de vaca dar nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine, Doamne fereste! Chiar tin la Paulica ca e un scump.. Evident, tu faci cum crezi tu.. Sa nu ne incluzi si pe noi in categoria babelor care-ti spyn ce si cum, da? Noi suntem in our 30es...

Elle, pe bune e buba cu capsunile? Nici nu mi-a trecut prin cap, eu in afara de cafea si cola, bag fara restrictii.. Merci mult, te pup!

Acum, sa trecem la lucruri serioase Cine ghiceste ce are Carina, castiga dreptul de a fi numit castigator
Indiciile este: nu e boala, nu e numar de dinti , nu e buba, nu e diaree sau bazdaci

Sa va vaz! Duamnelor?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex,uite am gasit un site unde scrie ca celestone se gaseste sub mai multe denumiri.I le poti spune prietenei tale,sa sune medicul si sa ii spuna pe care dintre denumiri sa o caute,daca nu gaseste Celestone clasic
Betacort, Dermovaleas, Ecoval, Valisone, Betamethasone, Celestone, Betasone-G 12 Horas, Betasone-G, Betatopic, Betnovate Capilar, Betnovate, Blacor, Butasona, Celestone Cronodose, Cevicort NC, Cevicort, Coid, Corteroid Retard, Cortiderma, Cortimar, Cronocorteroid, Cronolevel, Deltalaf, Dermizol, Difenac Forte, Lazar-Cort, Metamar, Micosep B, Quiacort, Transderma B, Valederm, Antroquoril, Celestone Chronodose, Celestone M, Cortival, Eleuphrat, Betnesol, Diproforte, Diprophos, Solu-Celestan, Betnelan-V, Diprolene, Alersan, Beclonato, Benevat, Beta Long, Betametagen, Betaprospan, Betaspan, Betnolon, Betrat B, Celestone Soluspan, Dermobet, Dermovat, Dibetam, Diprobeta, Diprocort, Diprospan, Duoflam, Sensitex, Valbet, Betaderm, Betaject, Diprolene Glycol, Prevex B, ratio-Ectosone, Taro-Sone, Cidoten, Rapilento, Coritex, Cidoten V, Cremirit, Dacam RL, Disopranil, Konicortil, Labosona, Oftasona P, Spel, Beloderm, Kuterid, Bettamousse, Bemetson, Betapred, Celeston Chronodose, Betneval, Bemon, BetaCreme, BetaSalbe, Betnesalic mono, Betnesol-V, Celestamine N, Celestan Depot, Cordes Beta, Deflatop, Diprosis, Diprosone Depot, Diprosone, Linola Cort Beta, Soderm, Flogozyme, Galinocort, Locason-N, Movithiol, Osmoran, Propiochrone, Propioform, Sanorvil, Derzid, Synmethasone, Diprophos, Betnecip, Topicasone, Walacort, Betacap, Betnelan, Betacorten, Uniflex, Itisona, Beprospen, Cel-U-Jec, Vista-Methasone
astea sunt denumirile,imi e imposibil sa cred ca nu se gaseste si sub alta denumire,facut de alta firma.De obicei cand un produs dispare de pe piata este inlocuit cu un altul,iar medicii pierd usor sirul aparitiilor noi.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata fete dragi

Hai ma Lali ca Danone ala nu-i bun, ai citit ce scrie pe el ?
Dupa principiul salivarii copilului la oameni mari poti sa-i dai si niste supa la plic ca are numai legume proaspat culese

Imi pare extrem de rau ca nu ma pot abtine (asa e felul meu ...model prost) dar nu se pune numai problema ca-i apare un corn in frunte dupa ce ii dai, poate foarte bine sa nu apara nimic.....dar DE CE sa bagi chiar asa cacaturi in copil ?

Te rog din tot sufletul meu sa nu te superi pe mine dar nu pot fi de acord cu atitudinea asta
cum ca "nu a patit nimic deci pot sa-i dau".

Sunt o mufa, stiu, ca ma bag in ciorba altora, primesc 2 suturi in popou.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Si cu mine 2 mufe, rezulta 4 suturi in 2 popouri .. ( si ce popouri ).
Deci, subscriu!! Nu mai da kkturi pline de E- uri la bebe, nu citesti ce spunem toate pe aici? Sincer, nu te supara, dar nu faci bine. Am vrut sa-ti zic si la faza cu laptele de vaca dar nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine, Doamne fereste! Chiar tin la Paulica ca e un scump.. Evident, tu faci cum crezi tu.. Sa nu ne incluzi si pe noi in categoria babelor care-ti spyn ce si cum, da? Noi suntem in our 30es...

Elle, pe bune e buba cu capsunile? Nici nu mi-a trecut prin cap, eu in afara de cafea si cola, bag fara restrictii.. Merci mult, te pup!

Acum, sa trecem la lucruri serioase Cine ghiceste ce are Carina, castiga dreptul de a fi numit castigator
Indiciile este: nu e boala, nu e numar de dinti , nu e buba, nu e diaree sau bazdaci

Sa va vaz! Duamnelor?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Un..iubit???

Nu, gata stiu! Pofta de mancare!

Gauri pentru cercei??

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Uka,Luto nu mai fac ,nu mai dau prostii...Dar cu branzica facuta din lapte de la doamna vaca aia care paste iarba de-adevartelea nu ma puteti convinge,am tot citit despte laptele uht,bio,pasteurizat si ultrapasteurizat...sunt atatea articole pro si contra ca nu stii ce sa alegi.Eu beau lapte natural,natural ii dau si lui Paul.Asa scriu peste tot ca laptele praf e cah ,dar pentru bebici iti baga pe gat inca din maternitate LP,daca nu esti atenta iti aduc copilul satul,cica sa ii dai primul laptic ,sa prinda putere.
Si a fost o singura data,nu este un obicei si accept suturile,le merit,chiar daca popoul meu e nitel mai micutz

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Uka, carinosu are PAR, mult par ! Am castigat?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Noooo,eu castig,eu castig...
Asa-i ca am ghicit?

Scrisesem ca are un bonz de ala uniform,fara dungulite.da' cineva comploteaza impotriva mea,stiu eu sigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Uka,Luto nu mai fac ,nu mai dau prostii...Dar cu branzica facuta din lapte de la doamna vaca aia care paste iarba de-adevartelea nu ma puteti convinge,am tot citit despte laptele uht,bio,pasteurizat si ultrapasteurizat...sunt atatea articole pro si contra ca nu stii ce sa alegi.Eu beau lapte natural,natural ii dau si lui Paul.Asa scriu peste tot ca laptele praf e cah ,dar pentru bebici iti baga pe gat inca din maternitate LP,daca nu esti atenta iti aduc copilul satul,cica sa ii dai primul laptic ,sa prinda putere.
Si a fost o singura data,nu este un obicei si accept suturile,le merit,chiar daca popoul meu e nitel mai micutz

draga lali, e diferenta uriasa intre LP pentru ciocolata facuta in casa si LP - formula pentru bebelusi. "pe gat in maternitate" nu baga nimeni.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna ziua
Mai eu am citit tot,pe cuvant de onoare dar nu mai stiu nimic
Hai sa va dau vestea cea buna:fetita Iuliei nu are epilepsie,au luat analizele si are o anemie severa dar care se rezolva,doamne ajuta
I-am trimis ieri mesaj dar mi-a raspuns dimineata la 9 dar cum tuta de mine am dormit pana la 11 jumate e normal ca abia acum sa va spun si voua
Am vazut ca au aparut o groaza de dintisori,felicitari la toti bebici,imi pare rau de cei care au mucisori sper sa le treaca repede
As vrea sa zic ceva la fiecare in parte dar se pare ca inca dorm asa ca ma iertati ca nu nominalizez decat pe LUTO care am vazut ca a sarit ca arsa la danone,are dreptate dar ma intreb eu de ce nu mi-a facut si mie capul patrat cand l-a vazut pe Iri cu micul in gura,hai ma ca nu a mancat doar a simtit gustul...te si imi esti tare draga si cand faci glume si cand ne certi
UKA,UKA,oare ce sa aiba Carina? bicicleta? sau mai bine gauri in urechi ca doar nu toate mamele sunt nebune ca mine sa puna copii in bicicleta dar nici copii nu sunt ca fii-mio sa nu stea in carucior(m-am scos asa-i?)...abia astept sa vad ce are
Eu ieri am umblat ca o bezmetica,am facut bagajul de trimis pe autocar si am fost si la Real de unde i-am luat un scaun cu sac de dormit lui Iri(pe care le foloseste la 2-3 ani) cu wiinie care sunt super frumoase iar sacul de dormit se face paturica de pus pe iarba ca e din fas si nu se agata iarba de el...cine are copii mai mari sunt super pentru ei mai ales ca au si scaunel
Va si revin

Mergi la inceput

Ba da Hepi, nu se complica sa arate proaspetei mamici ca poate alapta,e mai usor sa spuna"aaa,nuuu,nu poti alapta draga mea cu sanii astia,da-i lapte praf ca o sa iti planga de foame ". E adevarat ca nu am alaptat decat 3 saptamani ca nu a vrut sa se foemeze mamelonul,dar nici sa imi vina cu copilul intr-o mana si cu biberonul,sau ma rog seringa aia mare si urata cu lapte praf si glucoza,si sa spuna"ee,daca nu insistai,ii dadeam deja lapte praf,ca asa ne-a spus d-na dr,ca nu poti alapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

hello gagici

Si io ca Mada, nu mai stiu nimic ce am citit...

Ma bucur de Luta, desi recunosc ca e prima data cand citesc de epilepsie, oi fi sarit peste ceva capitol? hmmm

Ma bucur ca a sarit Luci pe danone ca eu deja aveam impresia ca numai eu tot sar si sunt privita bizar si deja ma intrebam cum am povestit noi in sarcina ce om face cu copiii, eram toate cu aceleasi idei, si acum suntem asa diferite...

Oare ce ati mai zis azi?... nu mai stiu

Ieri? Nu mai stiu...

Imi place de Alex cat e de sufletista

Si Carinuta are demult cercei, deci nu e aia. Si eu am vrut sa zic par, dar daca s-a zis... are oja pe unghii? :))

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput