*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mimo, hai ca te pricepi, cum iese Romania din acest mare... ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Cotropita si colonizata Sau stearsa cu guma si refacuta :

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, pai parca nu fu bine ca am luat bani de la FMI ( adica au venit unii straini sa ne faca ordine in ograda )...Ce sa iti fac, tu m-ai starnit

Mergi la inceput

Pai ce are sula cu prefectura? Aia ne dau bani, ne iau dobanda si basta , s-au carat Noi cumparam cu ei marmura si alte alea si din pensii platim dobanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sula are de data asta legatura cu prefectura, pentru ca aia iti dau bani cu conditia indeplinirii unor indicatori. Pe langa conditia dobanzii. Deci vin strainii si iti impun niste reguli, de altfel de bun simt, pe care daca nu vrei sa le aplici de mila poporului tau, le aplici de sila lor.

Deci tot cotropitorii ne scot din rahat!

Mergi la inceput

Gata, atat mai zic si plec sa duc pe Teo la scoala. Eu nu mai sunt de mult asa de visatoare. Si cred ca-i doare-n de indicatorii aia cata vreme isi iau dobanda. Aia e doar poleiala, ca doar n-o sa aiba fata de camatari ci de justitiari. Si daca nu ne indeplinim promisiunile cu indicatorii ce ne fac? Nu ne mai dau bani si nu mai percep dobanda? Muahahahaaa.....mi-ar placea sa mai fiu asa de increzatoare dar nu sunt!
In ceea ce priveste salariile mari din primarie, ale juristilor stagiari sau pensiile de foste profesoare in comparatie cu salariul medicilor si profesorilor....toate scad cu 15 sau 25 %. Cea fost mare, mare ramane in comparatie cu ce-a fost mic si-a disparut Nu ma ajuta capul sa vad altfel lucrurile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hmmm. Ne tot plangem prin Vest ca am tot fost napastuiti de-a lungul si de-a latul istoriei, ca geografic (si nu numai) ne aflam la raspantie de drumuri, ca ne-au tot cotropit unii si altii si nu am avut timp sa ne ocupam de batatura noastra fiind mai mult prin munti...

Mimo, vrei sa avem de ce ne plange si in viitor? Hai, ca geografia n-o schimbam asa repede ... Dar tot "inamicii" ne scot din mazga? Schimbarea trebuie sa vina din noi. Eu asa cred. Atata timp cat fiecare "nimeni" face ce face durandu-l in basca de aproape (de la a da foc pe strada pufului de plop, negandindu-se la nimic altceva decat la fun), cum le putem cere celor cu mainile in... ciolan pana la cot sa nu se infrupte?? Atata timp cat ne asteptam sa fim schimbati cu forta, pur si simplu n-o sa mearga. Eu asa cred. Si da, legi mai dure, clare si logice, aplicate fara exceptie. Asta mai ales pentru cei care nu vor sa se schimbe. Habar nu am de politica...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Superba discutia!! Fiecare zice bine ce zice,intr-un fel..Pacat ca nu sunteti voi in scaunele lor Mie imi pare ca Romania postrevolutionista(ca inainte de asta nu ma bag in taina),a fost condusa asa:

Wooow ce-a fost la noi!!Prapaad!! Incarc poze imediat!

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai cu poza ca se inchide pleoapa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Strada mea,acum 5 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

V-am zis ca sapt viitoare se pare ca va pleca Lucian?

mami de diana andreea - 18 martie '08

in ce directie o ia? catre ce plaiuri?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput