*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel, ce te deranjeaza mai tare si mai tare? Faptul ca astia nu-s cu motz asa cum ii credeai sau ideea ca pot sa spun acum "v-am zis eu"
Eu sunt in stare sa deschid casa de pariuri, ca asta e numai pasul unu. Pasul doi va fi marirea taxelor si impozitelor. Uitati-va voi bine la mine.Ragazul luat este pentru aranjarea cifrelor in contabilitatile propriilor firme astfel incat sa nu ii afecteze personal D-aia o tot lalaie cu solidaritatea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mimo prinde viata si eu ma dau la fund! Discutiile cu/despre politica/politicieni ma depasesc

Luny eu la poze ma uit, dar filmulete nu mi se incarca, din cauza conexiunii proaste, de aia nici nu comentez. si nu mai fi suparici.

Bitza ma bucur daca ti-am fost de folos. Acuma cred ca se stie ca eu sunt mai relaxata in ceea ce priveste bolile asta normale, gen viroze. Si cu privire la mainile murdare si mancatul de pe jos sunt tare relaxata si pe cuvant ca Daria n-a facut nicio enteroviroza pana acum, iar Vlad una singura, la 3 luni, cand i le sterilizam pe toate, de la biberoane (dupa fiecare utilizare), suzete (3 ori pe zi), jucarii 1 data pe zi. Dupa ce am renuntat, a fost bine.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubu, imi pare rau ! Sanatate multa tuturor! Si felicitari pentru succes .

Mimo, cu tot respectul pentru cei 40 de ani de munca ai mamei mele si ai soacrei ( separat, nu in total ). Dar nici ok nu mi se par pensiile lor mai mare decat salariul lui frate-miu ( si cand zic mai mari, sunt mai mari, si sunt ei ele foste profesoare ). Sa zic cu cat sunt mai mari decat salariul lu' Tuchi sau al Nataliei?

Mergi la inceput

Hai ca de dragul Cristinei nu mai zic nimic de politica Si ma intorc la alea dragute cu povesti despre copii , perle si poze proaspete
Bubu ati avut toti un virusache sau asa pare Sanatate multa si felicitari pentru noul job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bubu imi pare rau sa aud asa ceva! Multa sanatate! Din pacate asa se intampla in spitale, banuiesc ca lipsa de locuri libere e problema. Vladut a fost internat la 5 luni in spital cu mononucleoza, in salon cu o fetita cu enterocolita. Dupa ce a fost externata fetita, au adus in salon un baietel cu malformatie cardiaca grava, tinand cont ca Vladut era contagios, iar pentru bebelusul cu malformatie, orice infectie i-ar fi putut fi fatala.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Valeu, ce de copii frumosi Iar blondul are o fatzuca de pus reclama pe produsele pentru copii Sa nu dea Sfantul sa-i vada Dudu tractorul ca vine pe jos pana la Craiova Si burtica aia roz, roz a fost pana la urma veeeziiii????????

Mergi la inceput

Cristina citind cum se apara si se iubesc copiii tai mi-am amintit sa va spun cum ma intersectez eu in fiecare seara cu frumosii lui Clau.Noi intram in parc, ei tocmai pleaca. Mamaie merge tantosa pe langa carut (tare bine arata mamaie, de multe ori ma face sa ma rusinez ca nu ma pieptan si eu mai des ) iar Azan impinge f mandru carutul in care Rebe sta ca o printesa Are Rebe o colectie de palariute de nu se poate iar Azan ma recunoaste si-mi zambeste ca o fetita. Mamaie, in schimb, nu se baga in seama cu nimeni Na , ca am parat-o! Clau, mai traiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of...Cristina...nici nu mai stiu ce sa zic...cosmarul vietii mele, cu siguranta

Mi-e frica acum cu Vlad...inca tuseste dupa bronsita, in loc sa-i traca ii stagneaza si o ia iar , urechea nu l-a mai durut, dar febra de azi dimineata imi da de gandit...toata lumea e la regim...
Lui Stef nu i-a iesit nici o infectie la burtica, insa eu am luat din aer...ma spalam si ma dezinfectam non-stop pe maini si uite ca l-am respirat...Cata si Vlad au urcat pana in salon, dupa ce au fost la Stanciu si au stat si ei acolo si cred ca s-a lipit si de ei...si apoi imediat de Mari...ca naiba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce cracuta animata! Asa-mi place de voi, numa ca ma pierd...

Mimo, hai zi si ceva de bine, poate-poate vei putea spune si despre asta "V-am zis eu!".

Bubu, cumplit ce povestesti! Felicitari pentru interviu! Si sanatate tuturor!

Cristina, minunat fratiorul cel mare! Asa suspin cand imi amintesc ce mult imi doream si eu unul, fiind sora mai mare... Din acest motiv mi-am dorit sa am baiat, sa ii protejeze pe cei care vor urma .

Cu politica, ma depaseste total... am mama, sora, unchi, matuse, am verisori si muulte rude indepartate care lucreaza in invatamant. Am bunic si bunica de 91 si 90 de ani, cu pensii extrem de mici... Cumplit. Imi doresc sa mai ramanem...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, hai ca te pricepi, cum iese Romania din acest mare... ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput