*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 7
cleme spune:
Stela o sa incerc Influcid, la noi Oscilo nu are nici-un efect. Pt desfundat nu e nevoie, curge nasul singur si cand nu are Diana un stil de a-si scoate singura mucii.
Mimo eu n-am votat si nici nu am de gand s-o mai fac. Si cu natura... vai de capul nostru. Din pacate nu exista pic de civilizatie si nici nu va exista atata timp cat copiii invata numai lucruri "bune" de la parinti.
Cristina noi mai urlam unul la altul. Si atunci incepe Diana: nu mai tipa, ce ai? Tu nu auzi? si uite-asa te bufneste rasul.
V-am zis ca sapt viitoare se pare ca va pleca Lucian?
Olgutzika spune:
Mimo, please don't poke the bear . Iti aduc aminte de cand guverneaza Boc? Iti aduc aminte 4 luni de vid guvernamental? Iti aduc aminte de Tariceanu care in 2008, cand SUA se prabusea, el majora salarii si pensii? Please, let's don't. Mai vrei?
Si cu PSD la putere nu era Romania tot in criza, nu? Macar am stiu de la bun inceput de ce nu ii votez, ca ei nu sustineau cota unica, ori aia mi-a adus mie in buzunar niste milioane de lei.
Iti multumesc pentru felicitari, oricum, eu inca nu regret alegerea facuta. Mai scriem cu galben sau cum facem?
mimonix spune:
No, daca Tariceanu e de vina, atunci asa ramane PSDul ar fi marit impozitele si probabil n-ar fi facut imprumut la FNI ...habar n-am. Si pe mine personal ma "coafeaza" cota unica ramasa unica , iti dai seama. Dar ma ingretoseaza tot ce se intampla intr-un mod cum numai pietrele la bila au mai facut-o Scriem cu ce vrei tu, sunt deschisa , flexibila, adaptabila si ma simt tare bine ca nu mai sunt invizibila
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
zozela spune:
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ariel_7000 spune:
mimo, , cum sa-ti zic...ca erau astia sau ailalti, tot in acelasi rahat ne scufundam...mai devreme sau mai tarziu. oricum, problemele Roamaniei deriva din TOTAL alte motive, hotia este in ambele tabere si va fi in continuare.
Da, e minunat sa te descarci spunand:"V-am zis eu?", dar sa nu uitam ca aceasta criza a avut loc la nivel mondial, nu a fabricat-o Basescu, probleme majore economice sunt in toata lumea, uite ce e in Grecia, insa unii nu-si plang nemultumirile pe un forum sau in parc, ci in strada.
Poate daca s-ar starpi hotia, la nivel superior, daca nu ar mai aparea ceasuri aurite, floricele, borduri de milioane de euro, daca salariile guvernantilor si ai putreziciunilor din ministere ar mai scadea, daca ar fi concediate fosilele alea care umplu ministerele si regiile si nu fac nimic altceva decat Solitaire toata ziua....si daca s-ar mai schimba din mentalitatea romanului, poate atunci s-ar mai simti ceva, insa....eu una nu mai cred in asta! astept sa nu mai creada nici al meu, ca sa imi iau bilet de avion numai dus!
si crede-ma ca e Basescu&co, ca e Geoana&co, ca e Crin&co, tot coruptie si hotie este! cine sustine ca NUMAI basescu&co sunt vinovati de situatia economica a tarii, se minte frumos...
DA, regret ca l-am votat pe Basescu, asa cum am zis si atunci, dar NU regret ca nu l-am votat pe Geoana. Am votat de nevoie, din punctul meu de vedere, raul cel mai mic. Cum ar fi fost "sub Geoana"? nu ma dau cu presupusul, insa nu cred ca e alchimist, sa transforme in aur tot ce atinge, plus ca mai e si tampit de inalt rang, asa ca, nu cred ca ar fi fost o situatie mai roz....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Olgutzika spune:
Zoze, sa iti traiasca burta ! Eu am acum burta mai mare decat aveam cand avea Sof 20s ( ca o vad in pozele de la cununie ), la tine cum e? Mihaita tot frumos!
Mimo, si mie, iti dai seama. Am socrii si parintii pensionari, tata cu handicap grav, frate profesor, trebuie sa nasc si sa dau iar nas in nas cu sistemul sanitar, nu sunt oarba si insensibila. La noi s-au dat oameni afara, ca pe peste tot in sistemul privat, tot noua sa ni se mareasca taxele si impozitele? Tot eu sa sustin osanza alora de la Finante, unde ca sa platesc un impozit m-am plimbat la trei persoane, care fiecare a mai dat cate un enter la calculator si a mai dat o semnatura? Trei au facut o munca pe care o putea face unul singur. Stii ce salariu are un jurist debutant la primarie de sector in Bucuresti? NET 2875 RON, la terminarea facultatii. Si ii majorez Gudindei impozitul si taxele? Iti mai zic salariul secretarei primarului de la noi de la tara? De ce tot eu trebuie sa suport in carca mea toate absurditatile astea? Prefer sa dau bani in plus la sanatate, dar NU la asigurari sociale si NU impozit pe venit. Ca muncesc 9 ore pe zi si imi tremura chilotii pentru locul meu de munca. Iar nevasta unui coleg primeste cate 4000 de ron pe an pentru haine la primaria Ploiesti, si a terminat facultatea acum 2 ani, e functionar aspirant la serviciul de cadastru. Si mai am! Crede-ma, pe mine asta ma ingretoseaza, ca statul e pentru unii muma, pentru altii ciuma. Inteleg rezistenta la schimbare, dar cineva trebuie sa plateasca factura a 20 de ani de hotie, si nu mai vreau sa fiu tot eu aia. Hai ca nu ma mai opresc!
bitza037 spune:
hello..
pe scurt:am citit, am slavat link de poze, dar trebuie sa plec si nu am timp sa fac o mica scrisorica, dar...vreau neaparata sa o pup pe Cristina ca am uitat aseara(am citit ce ai scris despre muci)
vad ca este ziua Simonettei si trebuie sa-ti urez si eu din suflet \La multi ani, sanatosi si numai cu bucurii alaturi de cei patru baieti ai ei, (si avand in vedere ce se intampla in ultimul timp in tara, bravo tie ca ati plecat!!!!!)
La multi ani Bia!!!! sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos!!!
bey, Luny...eu cu Muf am vazut toate filmuletele/pozele, de fapt cu toti puii, dar daca nu le-am vazut pe moment si sa am timp sa si scriu, de vazut le vad dar uit sa scriu.....dar sunt la curent cu toate noutatile...exceptie fac zilele in care nu pot deloc sa intru
Olga eu am deschis pariurile ca o sa fie baiat,.....acum sa vedem!!!!
trebuie sa plec, ne auzim mai tarziu, va pup dulce
aaa era sa uit: si noi ne luptam de vreo saptamana apropae cu niste mucisori, dar daca am vazut ca situatia nu s-a agravat dupa 3 zile nu i-am mai dat Influcid, i-am dat decat osciloo....oare sa-i mai dau Infulcid???in conditiile in care mucii(aoleu ce urat suna) sunt curati
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Poze Mamica lui Mihai si cu samburica! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mimonix spune:
Ohhh da! Simt ca revin la viata Ma, toate ca toate...de acord cu voi, cu hotia, cu prostia, cu comunismul, cu toate...Maa, dar sa reduci pensiile cu 15% Nu cred ca s-a mai pomenit undeva in lumea asta mare asa ceva Suuuuuper Acum s-a rezolvat problema.Iar la anu' daca situatia e tot naspa si pensionarii insista sa traiasca, le desfiintam de tot Suuuper!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
bubu05 spune:
Buna fetele! nici nu stiu cu ce sa incep la cate am patit
Aseara am vb. cu Vali, simteam nevoia sa povestesc cuiva....
Marti noaptea, pe la 1 jumate s-a trezit Stef din somn si a vomat o gramada...apoi la 15 minute voma iar si iar pana a ajuns sa vomite doar bila...mititelul era galben tot si molesit...el, care n-a avut niciodata problemedin astea...si am cheat bgs-ul, i-a facut o injectie cu metrocopramid si apoi ne-a dus la budimex si ne-a internat...am avut noroc de-o rezerva goala cu 2 paturi si am stat foarte bine acolo, a stat numai cu perfuzii vreo 15 ore...pana a inceput cosmarul meu a mai adus pe cineva in rezerva, un bebe cu enterocolita, am zis ca mooooooooor, cum e posibil asa ceva...
Dr. ne-a tinut acolo toata ziua de miercuri si ne-a spus ca joi ne da drumul...dar miercuri seara cand a venit bebele...avea febra, il impachetau, urla ca din gura de sarpe...Stef a dormit in reprize, eu nu prea...si cu seara dinainte cand dormisem doar 2 ore...va dati seama cum eram...
Ieri dimineata il consulta dr. era bine si la pranz asteptam externarea....
Intre timp ma suna Cat ca vine cu Vlad la Stanciu ca-l doare urechea si tuseste si are muci si colac peste pupaza face bebele ala un kk urat rau de mi-a dat stomacul peste cap si mi s-a facut rau instant!!!!!!!!! cum e posibil sa puna pe cineva contagios langa un copil facut bine????cum???? nu va spun ce car de nervi sunt...
Si continuarea...m-am dus dupa dr. sa semneze mai repede foaia de externare, am plecat, in masina mi s-a facut o greata de nu mai vedeam nimic...pe seara mi-am revenit cat de cat...apoi incepe Vlad ca-l doare burta, nu mananca nimic seara, nu bea lapte, ii fac un ceai...in timp ce-l bea vomita si el
Si apoi inca de vreo 2 ori...in timp ce schimbam copilul il apuca e Cata si varsa si el si se face galben dintr-o data...veselie totala, ce sa mai zic......am chemat iar bgs-ul, i-a facut lui Vlad un no-spa injectabil, lui Cata o ranitidina si s-au linistit amandoi si au dormit apoi bine...
Colac peste pupaza vine si Mari dimineata galbejita toata, ca i-a fost rau toata noaptea acum am trimis-o acasa...
Eu inca mai am ceva crampe, Vlad a avut si putina febra dimineata...nu mai stiu ce sa zic....simt c-o iau pe aratura!!
Sper ca voi sunteti bine, nu am apucatsa citesc nimic...
Vestea buna e ca am luat interviul