*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Zoze asa arata ieri si curtea mea, si terasa si balcoanele! Moama ce-o mai turnat! Si azi toarna, dar parca mai soft asa.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
gudinde spune:
Deci, nu stiu eu cum stau prefecturile dar sa va zic cum stau calculele mele:
- mama ieri "mama, n-o sa-mi mai fac CT-ul ca nu se mai poate si din medicamente sa vad ce reduc" (pt cine nu stie mama e posesoarea unui tromb pe artera pulmonara si la CT se vede cat mai e din el)
- cardioloaga ii spusese mamei ca daca are de facut lucrare dentara, sa intrerupa sintrom-ul si sa ia clexane Cine stie cat costa clexanul intelege
- evident ca nu se pune problema ca mama MEA sa sufere in vreun fel si moarta coapta eu am sa fac rost de bani si ea va avea tot ce are nevoie. Inca nu stiu cum voi face, dar ... o sa vad.
Insa este absolut de neacceptat sa scazi pensiile, cel putin toate pensiile. Scade-le frate pe alea de la o anumita suma in sus, ca da, exista pensii nesimtite. Eu am vazut la servici dosare cu pensii ENORME. Si cand zic enorme zic in jurul a cinci cifre in RON.
In rest, salariul ala mentionat la debutant in primarie mi-l doresc si eu. Zau ca mi-l doresc ca eu n-am atata salariul si nu-s debutanta.
Din pacate sunt mult bugetari care nu au acel salariu si care vor fi crunt loviti. Nu oricine ocupa acel post.
Pe mine asa m-a palit o stare de kko de nu va spun. La noi s-a angajat un om cu salariu peste dublu al meu (PCR corespunzator) si cine credeti ca va trebui sa-l invete meserie?
Dar nu se poate zice nimic pe criza asta, ciza economica + de abuzuri, in care ne tataie pentru slujba existenta oricat de naspa sau prost platita ar fi.
As mai zice o vorba despre criza si ma bag la loc in butoi: criza noastra este o criza interna care a fost declansata de criza mondiala si care mai devreme sau mai tarziu ar fi aparut indiferent de ce se intampla la nivel mondial. Sa fim foarte clari, cresterea economica care a existat inainte la noi si de care eram tare mandrii a fost in multe sectoare o crestere nesanatoasa, un castel de carti de joc, nu o casa solida de caramida.
Si aceasta criza nu va trece daca nu se iau si masuri reale de redresare a economiei.
Just my two cents worth ...
Olga si la noi s-au dat oameni afara si o sa se mai dea
In rest, sa ne ajute DD sa fim sanatosi si sa trecem peste toate cu bine.
Olgutzika spune:
Nu, nu iti mai dau restul de bani, iti percep dobanda la ce ti-au dat pana acum, si intri in incapacitate de plata ca tara, nu mai dai nici salariile si pensiile alea micsorate cu 25/15%, nu mai dai nimic. Dar dai faliment ca grecii, si tot acolo ajungi, tot iei bani de la altii, care iti impun aceleasi conditii.
Dialogul surzilor e asta, asa simt...Eu una ma opresc aici
dudurutza spune:
...m-a plouat, ca m-a mancat in dos sa stau la scoala, sa aud parerile unora despre salarii Nu va inchipuiti ca noi'marunteii'(asa ne zice secretara) discutam, neeee, ci profii cu venituri peste 100 mil pe luna se plang de ce greu va fii am ras de m-am prapadit!
Citesc ca vad ca ati ciripit, si eu mai aveam restante
gudinde spune:
Olga eu mai am ceva de zis: imi creste tensiunea cand aud pe cineva la TV ca-mi zica ca trebuie sa muncim mai mult ca ne-am puturosit!
Deci, nu stiu cum e in alte parti dar la mine, pe postul meu se munceste pe rupte si de multe ori vad ca se face 3-4 pm si eu nu am ajuns o data la baie!
Si cred ca nici tu nu tai frunza la caini pe acolo!
Onwards ...
Zoze muica ca-i acolo?
A trimis Nico potopul tocmai la Craiova?
Nicooooo e numai vina ta!
Nicoleta spune:
Ba sa am pardon, aici a plouat mocaneste, maruntel, nu tu gheata, nu tu apa nervoasa... Asa, linistita, "albastra de neclintit"! O fi ceva in atmosfera la noi in Ro de s-au suparat si norii... Si acestea zicand ma duc sa imi odihnesc oasele batrane si muncite...
Nu vreti sa infiintam Partidul Parintilor din Romania?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
gudinde spune:
Iooooiiiiii ce mi-au auzit urechile la TV?
Unul din sindicalisti zicea ceva ca se vor reduce si alocatiile pentru copii. Stie cineva ceva de asta sau o fi fost doar o vorba aruncata?
Mai zic de mitinguri si greve generale. Astea zau nu ajuta economia ...
Mda, ar fi cazul sa ma bag sa lucrez la proiectele mele. Am insa un chefffff ceva ce nu va pot spune
clauclau spune:
Da, sa zicem ca traiesc...
Mimo, am luat la cunostinta , o s-o fac atenta pe bunica...sigur nu te cunoaste...dar Azane te stie bine. Am citit ca a fost bolnavior Dudel , bine ca sunteti bine acum...si sanatate Mimului.
Bubu, prin ce ati trecut si voi, offff, multa sanatate.
Si apropo de discutia curenta, mi se pare incredibil sa scada toate pensiile cu 15%. Deja mama e super stresata ca nu-si mai acopera o parte de medicamente. La fel si socrii mei! Bineinteles ca o sa facem tot posibilul sa suplinim noi aceste lipsuri, dar e groaznic ce se intampla. Nu mai vorbesc de cei care au pensii de 300-400 ron, vai de capul lor! Oricum, un mare gust amar am...nu stiu unde o sa ajungem...
In fine, mai multe probleme, problemute am avut in ultima vreme...n-am vrut sa indispun pe nimeni, desi stiu ca ati fi fost alaturi de mine.
Va pup, o zi minunata sa aveti.