*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 11
zozela spune:
Si continui in mozilla,caci explorerul nu ma mai lasa sa folosesc emoticoanele astea ranjite
Andreea pt.concluzie!!Atat zic si eu!
Cleme,pun si eu aceeasi intrebare ca Valen!sa fie bine,orice ati hotari!
Stela!
Cristina,la noi doar a plouat torential toata noaptea,iar acum s-a pus deodata ropotul!Si ce zgomot!!
Am dat de mesajul Arielei!! Decat sub base sau geoana,io as fi preferat sa fiu sub Antonescu!
Sarutmana,Olga!! Sa ne traiasca burtile!! Da,asa e si a mea-uriasa pt.varsta ei Aporopo de dimensiuni-aseara faceam comparatie intre buletinele ecografice de la Mihai si de la domnisoara X.La aceeasi varsta,masurati de aceeasi persoana pe acelasi aparat,Mihai avea 139 de grame si 13 cm,iar mademoiselle are 11 cm. si 113 grame
Da mai,grindina e!Oribil!
Bitzulina,sanatate Antoniei!
Oana,imi pare rau de patanie! Se pare ca impartiti acelasi carcaias! Refacere rapida! Din pacate..stiu ca nu-i usor,dar o sa treaca!
Mai,despre ce nou job.este vorba?!
Mimo,"cupa" e cadoul de la bunei,de Mos Craciun,iar vara asta are mult de munca! Am topit 3 randuri de baterii deja,caci face si treaba "bolidul",nu e numai de plimbat calare Va asteptam cu drag!
Pupici tuturor! Ma duc sa ma intind si eu ca vad ca don'soara riposteaza cu lovituri zdravene
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Ba sa am pardon, aici a plouat mocaneste, maruntel, nu tu gheata, nu tu apa nervoasa... Asa, linistita, "albastra de neclintit"! O fi ceva in atmosfera la noi in Ro de s-au suparat si norii... Si acestea zicand ma duc sa imi odihnesc oasele batrane si muncite... Nu vreti sa infiintam Partidul Parintilor din Romania? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau. |
asa a zis si Crudu la neatza, ca pana si norii s-au suparat
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Fete harnicutze, sa ne dea Dumnezeu sanatate noua si familiilor noastre si intelepciune sa putem sa abordam greutatile detasat cumva! is dusa, nu?
mstela spune:
Aoleu,m-ati omorat...
Bubu..ofof,mai,imi pare tare rau.Sanatate muuulta!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Dudu, asa e, dar vorba lui Mimo si a lui Mircea Badea, cand or creste si impozitele, va fi vai de noi!!!!
Cleme, dar repede v-ati miscat cu plecarea...
Clau, suscriu la ce a zis Mimo, bunica arata tare bine, am admirat-o in niste poze....
VALENTINA C spune:
Bitza, stii care e treaba cu geanta? eu n-am vazut-o in magazinul lor, ci intr-un mag din Big, la 300.. As fi curioasa cat costa la Otter...Stii tu?
Olga, as alege Praga, dar mi se pare cam scump...
Apropo de noile vesti ale lui Base, zice Alin aseara: gata cu cheltuielile aiurea, tre' sa strangem cureaua... Bai, astia gandesc vreodata???? Cum sa traiesti cu 750 lei in Bucuresti????
VALENTINA C spune:
Eu sunt in greva de cand a plecat Matei: nu mai gatesc, nu mai calc, nu mai fac curat... Asa ca ieri am mancat la KFC, azi mi-am facut cartofi prajiti...
gudinde spune:
Da, da, da stiam eu ca uit ceva.
Cleme va tin pumnii sa fie plecarea intr-un ceas bun. Ce tara ati ales?
Clau ma bucur mult ca ai reusit sa mai intrii. Chiar ne intrebam zilele trecute unde or fi atatea randunici. Pupici si sa treaca problemele repede.
Vali eu zau nu vreau sa ma gandesc la acest scenariu.
Dudulina nu esti dusa, esti zen. Think pink, flower power attitude!
dudurutza spune:
Vali, asta e expresia corecta: vai de noi.
Cristina mi-ar placea mult sa ne intalnim, si cand o aduc pe Daria te contactez sa se vada Dariile
Zicea o prietena azi, ca ii scade indemnizatia pt cresterea copilului