*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, ti-ai ridicat deci toata casa in cap! Ma, zi-le si tu ca doar l-ai inscris, nu e musai sa mearga din toamna... Oricum, felicitari pentru copil viitor gradinar!

Olga, faine numele, amandoua. Cat despre Praga... Daca nu acum, cand? Ca uite, vine bb2... Pe de alta parte Sof nu va avea amintiri asa multe, inca nu sunt la varsta cu amintiri trainice... insa sigur ii va prinde bine iesirea... si voua... insa financiar... tu stii!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ramo,eu citisem ca vrei sa ti-o iei peste bot!!Zic: Cata masochista!!
Mai,sa stii ca nu ti-am raspuns pt.ca nu am citit mesajul Nici nu stiu daca am mai facut 10 poze in ultimul timp,cu starile mele colorate..cine sa mai ia problema in mana?!

Olga,fa-l Alexander Ador numele Sara!! La noi e dat unei verisoare!Ador numele Sofia-dar si asta e tot in familie Si ador Sonia,dar verisoara care naste in Iunie o fetita,a ales numele asta pt.eaSo..Nu am nume pt.pustoaica!! Bine..nici prea tare nu ma stresez.Stateam cu Mihai in brate,gatit de plecare,cu bagajul facut si nu ne puteau face iesirea din spital pt.ca nu aveam nume pt.copil

Nico,stie demult de bebe din buta!Si sa vezi ce mai pupa burta si-mi zice: mama,mmbebe,batze! Si cand il intreb cine il tine pe bebe in brate,raspunde: bitzu',io!! si se bate cu pumnu-n piept
Mateiul!

Ralu,accidente se pot intampla oriunde,oricand..Daca nu eram gravida,il duceam si eu pe Mih.Asa..suntem nevoiti sa amanam.
O sa fie bine!

Bunelului i-a fost afectat nervul auditiv de catre nu stiu care medicament pe care-l primeste,astfel incat a fost nevoit sa-si ia un aparat auditiv..Acum..am mers noi in vizita si bunul era prin curte la o plimbare,fara aparat Ne face semn sa chiraim ca nu ne aude si Mihai il apuca de camasa si-l scutura zicandu-i: Pane,eti tud?(Fane esti surd?!) Mi-am amintit citind despre cascavalul lu' Dzeli

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aoleo, am uitat sa va dau si voua cafea
Poftiti, poftiti si un ceai de sunatoare cu multa lamaie si miere , se stie ea destinatara!
Ma ce bine e asa, apesi pe boton si gata Nu va spun ce-a mai descoperit Mimu Aparat de facut gheata
Ralucadaca eu spun ca sunteti pe "cararea" mea
In rest, nu stiu ce sa va mai zic...sunt in pana de idei si ma simt si invizibila de la o vreme Dar lasati, continuati, nu ma bagati in seama...asa sunt eu, mai sensibila

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'Neata!
LA MULTI ANI SIMONETTE!
LA MULTI ANI BIA!

Mai eu n-am zis cu rautate de faza cu mesajele, asa ma simt uneori. Poate ca sunt eu intr-o perioada mai proasta, dar nu am vrut sa supar pe nimeni.
Bitza nu stiu cand ai zis de ajutor pt ca am avut o perioada in care nu am intrat din lipsa de timp. Diana sta toata ziua calare pe mine, chiar daca e si taica-sau acasa.
Cristina si mersi pt informatie. Vad ca acum a inceput cat de cat sa faca kk, aseara a facut pe ea afara si se tot tragea de chilotei pana am vazut ce-o deranja.
Ramo si da, asa gandesc si eu. Cand am ramas gravida cu Diana voiam sa-mi schimb jobul si daca mi-ar fi zis cineva ca acum o sa ajung asa l-as fi luat la bataie. Si tu ai 29 ani, eu 35... ce sa mai zic?
Stela te inteleg cu supararea. Stiti ca ziceam ca Lucian ma ajuta, eee de cand am ramas acasa s-a cam invatat sa le fac eu pe toate... probabil isi imagineaza ca nu alerg destul dupa fii-sa. Dar eu cand ma supar nu mai fac nimic.
Gudinde si multa sanatate.
In alta ordine de idei Diana are muci si stranuta. Acum o sa urmez modelul australian si-i dau mai departe afara. Dar stiti ce a zis tacsu? Ca i se trage de la faptul ca ieri a iesit fara pampersi si am dezbracat-o sa faca pipi si de la vant a racit. Asta e mai rau ca o soacra
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pupa-o-ar mama pe ea de invizibila! Pai si cu Irish te simti ma invizibila?? Uite de la mine, sa-ti ajunga!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Acu' decat deloc ma multumesc si cu o singura randunica pupacioasa , ce sa fac?
Am revenit doar sa va spun ca acest guvern este exact cum am intuit ca o sa fie. Va felicit pentru alegerea corecta Nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

nici invizibil nu mai poate fi omul in ziua de azi
Stiti ce aud eu toata ziua? Nu, nu, nu, nu vreau, al meu si urletele de rigoare daca nu faci cum vrea stapana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,tu zici bine ce zici,dar depinde de barbat,de cum a fost invatat (de mama,langa care a stat mereu si inca sta, si i-a pus masa si i-a strans-o tot ea),de firea lui,nu-l poti schimba peste noapte..eu asta tot incerc de cativa ani si cred ca sunt pe drumul cel bun,cate un pic cate un pic..na,fiecare stie ce are acasa..sunt multe de zis aici..nu am timp acum.Si of=ul meu ramane sa stam singuri..om reusi noi,Doamne ajuta.
Ralu,tin pumnii sa fie bine...cred ca daca e sa se intample ceva se intampla si in clasa 4,nu?
Zoze,"bitzu,io",aa?dragul de el blondin.Ce pereche vei avea tu...fii sigura ca va fi o brunetzik leita tati.
Cleme,cu mana pe inima zic:Influcid,Oscillo,eventual Coughend,panadol,de desfundat ceva.
Sanatate bolnaviorilor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Cleme stai calma. Si eu aud MANUUU! toata ziua si AMAAA ! (a mea) Mai nou isi ascunde jucariile Aseara venise un baietel la mult ravnita masina de tuns iarba si vazand ca nu poate scapa de el, si-a luat masina si a bagat-o sub tobogan. Dupa care a iesit mandru si a zis : N-aaaa (ridica mainile la cer, in semn ca n-are) si apoi catre mine "bau" (adica a ascuns-o)
La plecare, in fata noastra un tatic cretin, a dat foc cu bricheta pufului de plop adunat langa bordura. In admiratia propriilor baieti care au invat cu aceasta ocazie ce inseamna sa iubim natura, sa fim civilizati, sa sa sa ... Si ardea asa ca fitilul dinamitei in fata noastra, eu gandeam ce gandeam si impingeam carutul, iar Dudu imi arata disperat :Mamuu Mamuu Mamuuu....eu nimic, adancita in depresie...iar el , deodata : Mamuu, 'OCU 'OCU ! Manca-l-ar mama pe el, deci stie sa vorbeasca daca vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Al meu si-o descoperit pasiunea pentru tamplarie O facut o hinta in curte, un loc de nisip si amu cauta info sa faca un tobogan cu casuta!!! S-o dus gazonul meu! O sa umblam prin noroi, dar macar avem hinta si tobogan.

Sa va zic si niste faze cu ai mei. Eram in parc si la un moment dat se apropie un copilas mai mare de Daria si nush ce-i spune, nu de bine, oricum, la care numa-l vad pe Vladut ca vine repede spre ei, o da pe sor'sa in spatele lui si ii arata ceva la baiat amenintator cu degetul. Asta mica da sa iasa din spatele lui Vladut, asta iar o da la spatele lui si tot povesteste ceva cu ala, banuiesc ca-i explica ca-i sora'sa si sa aiba grija. Dupa care se intoarce la DAria, o cuprinde de dupa umeri grijuliu si o intreaba: ce-i, te-ai speiat? gata, gata bebe! si se intoarce iar la baiat si-l ameninta cu degetul aratator. nu prea ma descurc sa redau detalii, dar privita dintr-o parte situatia, era tare amuzant, cum se dadea asta marele aparator pe-acolo.

Sau cand imi ies si eu din fire si mai urlu la unu, la altu , imediat isi sar unu in apararea celuilalt. Nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze si sa trec peste. Ieri eram sus si-l aud pe Vlad jos ca striga la Daria, dupa care ii zice: "Imi cer scuze ca am strigat la tine, tu esti pietena mea" si o pupat-o. Cand am coborat, erau imbratisati! Asa drag mi-i de ei!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput