Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'Neatza! va invit la daca n-ati apucat sa beti...

La multi ani, Annika! Sa-ti fie viata ca o zi frumoasa de primavara! Sa ai mult noroc si multe bucurii!

Vizionat si pozele de la party...cred ca a fost minunat...ce frumos!...alte variante?

Ylari, la Cris body-painting-ul e la ordinea zilei...cand prinde un pix, intai incepe cu mainile si apoi isi ridica pantalonii (din fericire, ea inca nu si-i da jos singura) si incepe opera de arta
Si cu ciorapii la fel...ieri cred ca a simtit si ea ca a fost mai frig, ca a stat cu ei in picioare, dar altfel, in secunda doi dupa ce i-am dat, sunt jos...oricum vine vara, asa ca nu te mai stresa

wellcome back, Stefany_p! bucurosi de vesti!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Luminel, merci de cafeluta! Tocmai am terminat-o pe-a mea, dar merge inca una virtuala.

Delia cand prinde pixuri, deseneaza pana se plictiseste pe foi, apoi ia canapeaua la pictat....daca nu vad imediat nu se mai sterge cu spirt....asa ca mai sunt urme ramase... Cu creioanele cerate scrie pe parchet, pe gresie....ea crede ca e creta("chete"). Macar acolo reusesc sa curat. Cat despre sosete si pantaloni.....inca le tine, nu se dezbraca....insa avem o alta problema....daca sta in fundu' gol spune cand face pipi, daca ii pun chilotei si pantaloni face pe ea....oare cum o s-o dezvat?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Superbe poze de la ziua Annikari si MArei sa fiti sanatoase si fericite!
Sara sa fii sanatoasa si sa vina repede fratiorul/surioara!!
Ali ca vad ca esti aici

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza, si
la toti puii sarbatoriti zileel trecute BRIANA AMELIA
ALYSIA MARIA, SARA, si baietii PATRICK NICOLAS, ERIC-DANIEL si
inca o data pt ANNIKA sa fiti sanatosi, si fericiti, si impliniti, sa bucuratti in fiecare zi pe cei dragi!

Si sa multumesc la toate fetele pt urari: Doloress, Ylari, mihaser, gabitzam, danicris,luminel, Desiree, Aelita, Mi_bebelina,alysh, reallaura, stefany etc - si daca am uitat pe cineva, sa imi fie cu iertare - am avut un weekend incarcat de emotii, de amintiri, de treburi si bucurii, si de multe multe cadouri! . Aseara Mara nu se dadea culcata, a pus pe Alba ca zapada alatutri si ii canta la xilofon! Azi am sustras xilofonul greeeu...in curtea gradinitzei, acu e tati cu xilofonul la munca. Plastilina am dosit-o cu greeeu, ca s-ar fi culcat cu ea in mana... de haine- nu am apucat sa iif ac poza, cu tricourile care si le-a tras pe ea, peste body si-a plus maieul cu Marie Marie, si altul - rocchiile i le-am palmat ca si pe alea le baga repede al imbracat.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Mi_bebelina, Cris nu spune cand face pipi nici cu pantaloni nici fara...nici eu nu stiu cum o s-o dezvat de pampers...dar odata si odata, s-o intampla si minunea...la vara o s-o tin mai mult fara pampers.

Laura, ce mai faci iubita? cum te descurci? cum e Ilincuta?

Fii-mea doarme si acum....desi s-a culcat la 11 aseara...ii place somnul asta de dimineata, ce n-ati vazut!!!...ca bolnava nu e...ieri a dormit pana la 10:30, am trezit-o eu...
Frate-sau e cel mai fericit ca doarme mult, ca are si el timp sa invete dimineata (la scoala e dupa-amiaza) ca altfel e calare pe el...azi are si teza la romana.

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, bafta la teza la romana!
eventual apoi iesi cu pitica 1 ora, ca e frumos afara si sa poa invatza inca putin - sa fie linishtit!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ali ca vad ca esti aici

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Ce faci scumpa mea? Cum te descurci?

Noi iar cu tati in delegatii, deja nu mai suport! M-am saturat si sa ma plang!
Sunt ca o balena, gafai, abia ma misc. Numar zilele, pur si simplu! Sper sa fie totul ok! Asta mic ma trezeste noaptea cu picioarele in burtica, parca ziua e mai linistit....sper sa fie invers in realitate, ca eu nu's asa rezistenta ca tine.
V-ati mai gandit cu cresa?

ALI, mami de Vlady si 34+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ce poze frumoase am vazut!!!! Se vede clar ca a fost petrecere super reusita!
La multi ani SARA!
La multi ani MARA!
La multi ani ANNIKA!
La multi ani PATRICK NICOLAS
La multi ani ERIC-DANIEL!
Sa cresteti mari si fericiti! Pupici multi multi si mai asteptam poze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Multumim tuturor pt. urari!

Dorim si noi LA MULTI ANI, sarbatoritilor din zilele acestea!

Speram ca v-ati simtit bine la noi in casuta si speram sa ne revedem curand
Am selectat si eu cateva poze

Poze Petrecere

Adriana

Mergi la inceput

Cleo, sa fie, saru'mana!

Alysh, mai ai putin..curaj!

Adriana, casuta voastra e tare cocheta si primitoare!...frumoase si pozele tale!

Mergi la inceput