Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Ali iubita, draga de tine, te cred ca ti-e greu cu tati in delegatie of!...
B e in concediu cica, sambata s-a dus cu Mircea la tara la ai lui si azi la sv, a plecat la 8 a spus ca vine repede si s-a facut deja 12...e clar ca am ratat iesirea in parc si mor, sunt satula de stat in casa.. si mancat non stop... iar daca ii spun nu intelege...zice ca sunt eu aia nebuna.
Cu cresa, suntem hotarati, mergem sa-i cautam. trebuia sa mergem azi, dar uite ca va veni tz si apoi mergem la pediatru cu Ilinca. Dar nu va fi Ciobanasului, sper s ane primeasca la una din sectorul 3 care e mai aproape de noi.sa vdm.
Lumi ce fata cuminte si ce baiat mare! Succes cu teza!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Luminel spune:
Laura, succes cu cresa! la care vreti sa-l duceti?
apropo, care e regula: trebuie sa ai neaparat domiciliul in sectorul in care e cresa?
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:

micuta scortisoara SARA-MARIA.

blondute dragi MARA si ANNIKA sa cresteti frumoase si iubitoare sa aduceti mereu zambet pe fata parintilor.

voinici PATRICK NICOLAS si ERIC-DANIEL.
[s[
Stefania si Daria Maria!!!
belleane spune:
Fetelor, Elena este bine, nu a avut nicio manifestare ciudata, sper sa nu aiba alte repercursiuni. Incepe sa se usuce si zgarietura si o gadila.
A fost super la petrecere, copiii au fost adorabili foarte cooperanti si cuminti. Se vede ca au 2 ani.
Aldaesme, Elenuca: Si eu as vrea niste supo minune. Voi cum procedati?
Reallaura spune:
Lumi eu asa cred, ca tb sa fii din sectorul resp, dar sa vedem...e cam aberant, alea din sect 3 sunt mai aproape de noi. La Titan 4 ne gandeam, cica e f buna - in spatele magazinului Titan.. Tu ce ai mai fkt cu cresa?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Lumi eu asa cred, ca tb sa fii din sectorul resp, dar sa vedem...e cam aberant, alea din sect 3 sunt mai aproape de noi. La Titan 4 ne gandeam, cica e f buna - in spatele magazinului Titan.. Tu ce ai mai fkt cu cresa? Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Laura, pe aceeasi idee am mers si eu (mai ales ca cresele tin de primarii), de asta am incercat cu o interventie, in eternul stil romanesc, dar nu mi-a reusit...ca n-am domiciliul in sectorul 6
Am vorbit la o gradinita particulara noua pe langa piata Crangasi, Alecos Kindergarden...o s-o duc acolo, e si destul de aproape de casa (din vara ar vrea sa-si mute sediul chiar pe strada mea
) si nu mai trebuie sa car fata dupa mine pe ratb...si e si mai ieftin ca majoritatea celor particulare consacrate...sper sa fie bine...Ideea e ca mi-o primesc incepand cu 17 si acum astept sa-mi confirme astia de la firma daca ma mai asteapta pana atunci.hyh
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
luminel, super ca ai gasit gradi aproape de casa! Conteaza mult - noi mergem cu carutzul cu tranvaiu 5 statii, apoi pe jos, etc - cand eru -15gr era cam 'delikat' si eram mai morcovita - dar uite ca fiica mea a fo rezistenta.
Vezi ca tre facute nishte analize, si dureaza 1 sapt pana primeshti rezultatul - asha ca iti recomand sa le faci cat de repede - is valabile mai multe luni, cred (sper).
Va tin pumnii, sa fie intr-un ceas bun!
Belleane, uof, ati scapat de risc... o sa ii treaca si vanataia din frunte ..
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Laura, sper sa gasiti rapid gradinita.
Incearca sa fii mai independenta, e f. imp.
E nasol sa depinzi mereu de sot, sa te duca cu masina la doctor, la cumparaturi, in vizita la prietene etc. Ca e frustant apoi cand nu poate din x motive, tu ramai "prizoniera la domiciliu"
Simonix spune:
Salutare fetelor :)
Am vazut si eu poze de la fetele sarbatorite - le urez sa fie sanatoase si sa aiba parte de ce este mai frumos si mai bun in viata
Cu un pic de intarziere, caci am avut un weekend dificil, foarte incarcat, si nu am apucat sa fac urarile la timp - dar m-am uitat la poze, nu pot sa cred ce mari sunt !!!
Noi suntem bine, insa cred ca ne imbolnavim din nou, astia mari de data asta, tusesc ca nu magar, Bogdan zici ca e fumator din ala inrait
De azi la mine incepe si nasul sa fie producator
Baaaai nu mai rezist ! e jumatea lui mai si sunt 10 grade aici 
Un frig de crapa pietrele, mi se pare, cum sa nu te racesti ... Copilul inca e bine, ma si mir - dat cred ca va fi si el biruit in curand, azi noaptea a avut prima voma din tuse din acest sezon 
febra nu face, muci nu are... dar ma astept la diverse. Anul trecut cam terminam cu racelile pe vremea asta. In fine, ce sa mai zic, ca am o stare de sunt plina de nervi ![]()
Voiam sa imi iau mobila pt balcon dar ... ce sa fac cu ea ??? Asa ca mai astept, poate la anul ![]()
Robert creste si a inceput sa devina dificil la cumparaturi cu el. Ai vostri ? El era cuminte, rezista lejer o ora si ceva pe langa mine, de manutza. Acum fuge de colo colo si nu ma asculta - desi stie ce inseamna, cand ii zic sa stea, se face ca nu aude. Ceea ce imi pune un problem, evident. Io las carutzul cu geanta, acte, haine, ma rog, ale mele, si incep sa fug dupa el prin magazin. Mi-e teama sa nu dea unul peste el cu vreo magaoaie de carutz. In fine, si per total s-a obraznicit nitel, ii spun sa nu faca o chestie, se uita fix la mine si aia face, si mai si rade ! Daca il cert se imbufneaza la greu si maraieeeeeee in continuu cam o ora ! E incredibil. Deja devin imuna la zgomotul ala produs de guritza lui. Un mare sensibilos...
Feteler care vrea supozitori sau altele - eu vin in tara pt cateva zile (la o nunta 
). Ajung pe 27 seara si plec pe 1 seara. Deci sunt cateva zile in care pot livra marfa
Cum evident ca nu voi avea timp sa ma vad cu fiecare in parte, probabil ca voi lasa obectele la una dintre voi si de acolo le puteti accesa usor ![]()
Astept comenzi 

Haideti, ca fug ... trebi trebi ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 luminel, super ca ai gasit gradi aproape de casa! Conteaza mult - noi mergem cu carutzul cu tranvaiu 5 statii, apoi pe jos, etc - cand eru -15gr era cam 'delikat' si eram mai morcovita - dar uite ca fiica mea a fo rezistenta. Vezi ca tre facute nishte analize, si dureaza 1 sapt pana primeshti rezultatul - asha ca iti recomand sa le faci cat de repede - is valabile mai multe luni, cred (sper). Va tin pumnii, sa fie intr-un ceas bun! Belleane, uof, ati scapat de risc... o sa ii treaca si vanataia din frunte .. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Cleo, nici mie nu-mi convenea deloc ideea de a merge cu ea pe jos pana Crangasi, apoi tramvai, apoi troleu, pana la cresa 13...si mai ales iarna...dar nici sa dau 12 milioane la gradi nu ma tragea inima.
Bine ca s-a rezolvat asa.
Despre analize, mi-a zis de coproparazitologic si exudat faringian, valabile 3 zile!!! si un aviz de la medicul de familie...