Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simonix, si la mine e chin cu Cris la cumparaturi: in carut nu vrea sa stea, se plictiseste...daca o las jos, fuge prin tot magazinul si trebuie sa fug si eu dupa ea ca la fel, mi-e teama sa n-o loveasca...
Multa sanatate! sper sa nu-i dati si lui Robert raceala.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Salutare si de la noi !

La multi ani SARA!
La multi ani MARA!
La multi ani ANNIKA!
La multi ani PATRICK NICOLAS
La multi ani ERIC-DANIEL!

Sa fiti sanatosi si voiosi si sa le aduceti celor dragi mereu zambetul pe buze .

Am vazut POZE SUPERBEEEE ! iar mladitele si mugurasii au fost o minunatie ! M-ati imbolnavit cu torturile si cu siluetele voastre mamicilor . Ce frumos ca v-ati intalnit si ce bine ca ati avut atata spatiu la dispozitie, Adriana, superba casa !.
Simonix, intrebai cum stau copiii nostrii la cumparaturi?, hm... eu m-am invatat minte, ma imbrac in ceva subtire, cu rucsacelul in spate si ma antrenez nitel inainte astfel incat sa pot alerga dupa ea... unde ii spun sa nu mearga- acolo merge, ce ii spun sa nu atinga, pe aia pune mana... e sezonul razvratirii, deja m-am obisnuit .Cat despre supo, o sa mi le trimita pin posta Esme sa le am la caz ca... pana in 27 e destul, multe se pot intampla, plus ca plecam si la o nunta la Buzau .Sarumana mult oricum .

Dolores, am citit de cucui, uf...perisuloase sunt caloriferele astea din fonta... noi le-am schimbat si colturile le-am protejat cu ceva de plastic luate d ela Ikea, dar cand e sa se intample se intampla, ultima data a cazut la 3 cm de chestia care proteja coltul si s-a lovit la frunte, ditai cucuiul avea. sa treaca. Lizuca cand se loveste vine la mine sa pup, uneori imi baga in gura degete de maini, de picioare, coate, frunte, nas sa o pup ca stie ea ca trece daca pup... la noi asa functioneaza
Esmeeee, cum fu' la nunta?
Monik 16, mai vino pe la noi sa ne povestesti cum s-a acomodat Sara cu cresa. Pupam
Noi suntem ok, ne pegatim de cresa maine. Speram sa nu mai avem probleme si sa mergem si noi legat cateva saptamani sa se obisnuiasca cu atmosfera de acolo.

O zi minunata tuturor!Ma bag sa vad ultimul episod din Lost cat doarme Liz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

preiau io marfa de contrabanda de la simonix.
Si comand 2 cutii de supozitoare > 1 an (cred ca is alea de oameni mari). Cine mai pulseaza?

Cu mara la cumparaturi - noi mergem in cora, si apoi cu carutzul de cora prin mall...cat se poa. Am noroc ac mara inca sta in caurtzul ei, in ala de cora - iar (cand nu ii convine ne arunca cumparaturile din el, dar asta nu e o problema), si mai merge in carutzu de cora coctzata sus,chiar langa maner, cu picioarele prin spatiile alea... acolo chiar ii place, cu punga de pufuletzi in mana. Dar noi mergem toti 3 la cumparaturi, o data la 2 sapt. Si suntem expeditivi, in o ora iesim din cora.

A, sau sta tati cu ea la jucarii - e un loc cu balansoare, shezlonguri, casutze de curte, topogane etc. Pleacatul de acolo e cu urlete 30sec. Nu se pune, da? .

Fetelor, stiti cum mi-a zis sambata o fetitza la nisip?? MAMA LUI MAARAAA....

pupam si pe elenuca.
Ce bine e la munca - poc sa raspund la forumuri

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La multi ani
BRIANA AMELIA
ALISA MARIA
SARA
MARA
ANNIKA
PATRICK NICOLAS
ERIC-DANIEL

Sa fiti sanatosi, fericiti si veseli mereu!.

Sal'tare si sa ma ierte copii frumosi de intarziere...deh nuntile astea.

A fost bine si bun la nunta, cu exceptia tortului, carcotasa si eu, dar zau asa ala a fost un mare rateu. Noroc ca defapt a fost facut doar sa aiba ei ce taia fiindca altfel a fost bufet de deserturi. Si ca sa vedeti ca nu doar eu nu am apreciat tortul am sa va spun ca toti cei care si-au luat o felie de tort au lasat-o in farfurie partial atinsa...cat sa il guste. Eu cred ca am fost singura care l-a mancat integral sa ma lamuresc de ce nu e bun...si nu a fost bun fiindca:
-blatul era ultra sec;
- crema era defapt doar frisca batuta insa era batuta prea tare deci deja aproape unt si cantitatea era mare...ca si cum ai luat o felie de paine relativ uscata cu un strat de 2cm de unt;
- fructele nu toate potriveau cu frisca...adica ok capsuni, zmeura, mure...dar mere felii destul de groase?

Insa celelalte feluri de mancare si deserturile au fost senzationale.

S-au mancat:

- aperitive mici (amuse bouche)
- somon pe biscuite suedez;
- foie gras cu dulceata de smochine;
- mini croque monsieur;
- foietaj cu branza, ton, carne;
- mozarella cu rosii;
- antreul a fost somon gratinat cu sparanghel si sos de ciboullet;
- supa de waterkers (rorippa) habar nu am ce nume are in romana;
- porumbel cu struguri sos natuur, crohete, sparanghel si sos de unt;
- desert in afara de tortul mai sus mentionat:
- creme brulle;
- mousse de ciocolata;
- tort de inghetata de specullos;
- inghetata la bol: mocca, vanilie, straciatella, ciocolata, banane, fistic;
- sorbet la bol: lamaie, capsuni, zmeura, fructe de padure combinate;
- tarta calda de mere;
- tarta calda de banane;
- vreo cinci feluri de prajituri cu foi din care nu am mai putut sa inghit ca eram deja plina ochi;
- si orez cu lapte si safron...ma credeti sau nu dar pe asta l-au pus pe lista fiindca eu sunt mare fan orez in lapte si imi place enorm de tare cum il face mirele...si dupa reteta lui s-a facut
- sosuri de ciocolata, zmeura, fructe de padure si caramel;
- platoul cu branzeturi;
- ceai si cafea;
Nuntile aici se fac diferit de cele de la noi (zic ardeal ca nu stiu restul) adica dansul se deschide abia dupa ce e gata cina si mai raman deserturile, cafeaua, ceaiul bauturile digestive, berea tare si non alcoolicele.

Am valsat cu al meu sa ne rupem picioarele nu alta, pe slagare nemtesti . Muzica a fost superba...mi-a lipsit populara de maramu, dar am compensat cu slagarele in rest e misto la nunta cu muzica de anii 50-90 si fara manele .

La biserica e tot asa alta mancare de peste. Ceremonia efectiv religioasa a fost la mijlocul unui fel de spectacol, in care au citit si mirii diverse pilde si domnisorii de onoare si fratii. Au fost cateva povestioare din astea superbe si cu riscul sa scriu un foileton dublu (asta e forsite saga) am sa va spun vreo doua:

Din ciclul cum putem sa refacem lumea
"A fost o data un om de stiinta care isi citea ziarul de duminica. fetita lui de 4 ani il tot sacaia si ca sa il lase in pace omul a taiat din ziar o poza cu harta globului pamantesc. Apoi a taiat-o in bucatele ca pe un puzzle si l-a dat fetitei spunandu-i: "Cand e gata sa revii!" sigur fiind ca fata va fi mult timp ocupata fiindca nu cunostea geografie. Copila si-a luat bucatile, a lucrat cateva minute si apoi si-a chemat tatal. "Tata, tata, am terminat." Omul de stiinta mirat s-a dus si a gasit harta complect facuta. "Dar cum ai reusit draga mea". "Am vazut ca nu reusesc sa fac si m-am uitat pe spatele bucatelelor. Am vazut un ochi, un nas, m-am gandit ca sigur e un om, asa ca am refacut omul iar cand am intors bucatelele era refacut si pamantul"".

Povestirea de luat adio de la parinti:

"A fost o data pe marginea unui rau un copac mare si frumos, intr-o zi a venit un om inarmat cu un cutit. Copacul ar fi vrut s astrige sa nu ii faca rau insa omul a taiat cea mai frumoasa creanga din copac. Dupa alte cateva zile a revenit omul, copacul deja se apucase sa planga fiindca stia ca nu poate sa faca nimic sa opreasca omul. Omul insa s-a asezat la trunchiul lui si a inceput sa cante dintr-un fluier, fluier facut din creanga taiata. Si fluierul ii canta copacului: "Eu sunt sange din sangele tau, cea mai buna parte a ta sta in mine si iti cant fiindca iti sunt recunoscator ca m-ai facut si iti voi fi mereu recunoscator oriunde ma voi duce si oricui voi canta. Te iubesc!""

Dupa ceremonia religioasa au dat bomboane tuturor copiilor care le-au dus flori, evident si lui Lorelei, ea fiind copil favorit a primit doua pungi cu bomboane si baloane...din care ea se delecteaza cu baloanele noi cu bomboanele, rai parinti.

Da' eu cum ma plangeam m-am dus la nunta cam bolnava si am venit de acolo si mai si asa ca azi am tras o tura pe la doctor de unde m-am intors cu scutire pe trei zile (numa' bine joi e liber) si diagnostic "infectie dubla la urechea stanga", "viroza respiratorie" si inceput de angina...frate cum le pot face asa nu stiu...

Ma rog, am primit si un siropel pentru Lorelei, just in case, fiindca aia de la Soriabel care produc minunatele supozitoare au scos un sirop pentru caile respiratorii tot pe baza de extract din plante si propolis care cica e de folosit cand s-a dus infectia in jos, supozitorul e pentru cand e inca la nivel de gat, nas, trahee. Pe asta l-am primit gratuit ca e "de facut cunostinta cu el".

sper ca n-am produs prea multe greseli ca sunt tare ametita...cica de la ureche...

Hai va pup, o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, nu-i asa ca e minunat sa te numeasca asa? Pe mine ma incanta cand aud "Victoria's mommy". Si la centrul de joaca tot asa aud pe toata lumea ca imi spune, ca evident, e mai usor sa ne amintim ca o tanti e mamica unui copil (al carui nume e retinut intotdeauna), decat sa retinem numele mamei.

LA MULTI ANI SARA, MARA, PATRICK, ERIK, ANIKKA!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo: ma treci si pe mine cu 2 cutii de supo.

Doloress: Pupam copilul cucuiat. Sper sa-i treaca repede si fara urmari. Uneori cred ca ne fac in ciuda si-si dau in stamba exact unde ne sta noua inima.

Si noi avem nunta pe 29, nici nu stiu cum sa facem de ziua Elenei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Esme, ewww! Mere, cu capsuni, zmeura si mure in frisca? Yuck!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Elenuca, si Cris la fel e obisnuita, sa o pup unde se loveste...

Doloress, nu stiu cum am sarit peste cucuiul lui Patrick... sa-i treaca repede...noi n-am patit-o niciodata sa se loveasca de calorifer...cu comodele si noptierele avea Cris ce avea

Mama lu' Mara...tare ! asa o sa ne tot strige de-acum incolo...
Sper ca peste ani sa fim mama lu' celebra sau celebrul....

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix I feel for you, la noi la fel, a si nins ieri, ai mei sunt siderati, nu vor sa iasa pe nicaieri... Eu m-am imbracat bine si pe pitic si-am taiat-o, le-am zis ca daca m-as potrivi vremii as sta 9-10 luni inchisa in casa. Insa ei nu sunt invatati. Eu eram cu geaca subtire si tricou si mi-era bine alaltaieri si ei aveau cate 2 pulovere si geaca si tremurau, am fost pana in parc vreo ora si mama a zis ca mi-am batut joc de ea. Of, greu cu ei.

Laura iti tin pumnii sa gasesti o cresa buna. Numai imi inchipui cat poate fi de greu! Mai ales ca vine vremea frumoasa, sa stai inchisa in casa e greu tare.

Alysh mai ai putin....!! Te-ai programat deja?

Esme ma duc sa caut prin frigider...

Cleo si al meu mai adoarme cu cate o jucarica in mana, Taurasi posesivi...

Luminel bafta la teza baiatului!

Stefany bine ai mai revenit pe la noi! Cum merge scoala?

Ieri am fost cu Patrick in vizita la niste copii, abia l-am smuls de-acolo, plange de se usuca cand il iei de langa copii, trebuie neaparat sa-i fac surior sau fratioara Se trezeste si incepe OPII, OPII - papushei vezi (=papucei verzi) OPII. Daca il ducem la gradi si nu e venit inca nici un copil e criza. Cum apare vreunul, cum se linisteste.
E un smecher si jumate, ieri il impingea pe baitelul cel mic, si-i mai ardea cate una si imediat il lua in brate si-l pupa ca sa nu putem sa-i zicem ceva. Oricum s-au mirat si gazdele cat e de pupacios si lipicios.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bellanne, Luminel multumim, a mai trecut cucuiul! Insa tot a ramas cu o dunga in frunte, sper sa nu-i ramana semn. Si acum zice si explica cand isi aduce aminte au-au - balonul-poc. Ca se juca cu un balon cand a cazut.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput