Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Aldaesme: Chiar ma uitam pe Discovery travel la un serial cu un cofetar italian. Folosea doar blat si un fel de crema asemanatoare cu frisca si ornau frumos dupa cum cerea clientul. Dar toate torturile aveau acelasi blat si aceeasi crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Bellanne, Luminel multumim, a mai trecut cucuiul! Insa tot a ramas cu o dunga in frunte, sper sa nu-i ramana semn. Si acum zice si explica cand isi aduce aminte au-au - balonul-poc. Ca se juca cu un balon cand a cazut.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Doloress, s-a crapat pielea? i-a dat sangele? ca la Cris asa s-a intamplat cand s-a lovit de noptiera si i-a ramas semn...nu ne-am gandit sa ne ducem cu ea sa-i puna niste copci acolo, poate nu-i ramanea cicatrice.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor, dragelor, sper ca va mai amintiti de noi chiar daca nu am mai dat de mult pe aici...dar v-am mai citit, asa ca sunt cit de cit la curent cu ultimele "intimplari", dar si cu faptul ca familia de aici s-a mai marit - felicitari noilor mamici si sarcina usoara pentru cele care mai au putin de asteptat!

Si evident LA MULTI ANI tuturor mladitelor si mugurasilor care deja si-au serbat a doua aniversare - va urez sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Si noi ne apropiem de aniversare - vom face o petrecere acasa, sper sa avem parte de vreme frumoasa pentru ca vreau sa o fac in curte - si din iulie vom trece intr-o noua etapa - incepem gradinita!
Sper ca Tudor sa se acomodeze repede - el oricum se uita non-stop pe dvd-urile cu serbarile de la gradi ale lui Stefan si tot timpul imi spune ca vrea si el acolo - ei bine, foarte curind va pleca si el la gradi, deci am baieti mari!

In rest copiii sunt sanatosi, abia asteptam sa plecam si in vacanta - pe 17 iunie, in Antalya, s-au adaptat foarte bine de cind ne-am mutat la casa - pe Tudor cel putin abia il pot baga in casa, ar sta non-stop afara sa se joace cu pisica!

Va pup cu drag pe toate! (ps - poze noi gasiti in albumele noi din semnatura...)

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Aldaesme: Chiar ma uitam pe Discovery travel la un serial cu un cofetar italian. Folosea doar blat si un fel de crema asemanatoare cu frisca si ornau frumos dupa cum cerea clientul. Dar toate torturile aveau acelasi blat si aceeasi crema.

Da torturile alea ma infioara, nenea ala e italian dar bazat in state...nu?

Mai la astia bietii a fost ciudat cu tortul. Ei au comandat un tort de inghetata mare pentru momentul tort, insa le-a venit asta...Au fost si ei complect socati cand au vazut. Tin minte discutiile pe care le-au avut cu luni de zile in urma cand cautau tortul...ea ar fi vrut unul facut din ducliuri (jeleuri, marshmallow, acadele etc.) el a zis inghetata dar daca ea vrea din ala fac doua... dupa tort cand am povestit cu ea imi zicea ca ii venea sa ii bata pe aia cu tortul, ca daca stia mai bine am ruga sa ii fac unul, ca arata mai bine era mai bun...au aflat in dimineata nuntii...ce mai era sa faca. Oricum lumea aici e destul de relaxata ca sa nu isi strice ziua pentruun tort, pana la urma defapt aveau deserturi de mare senzatie...Zicea ca facem un photoshop pe pozele cu tortul si punem unul frumos acolo .

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Leloo, bine ai revenit, felicitari pentru casuta, ce bine ca au unde sa se joace fratiorii. Sunteti o familie frumoasa, am vazut pozele, baieti tai sunt de revista ! .
Unde mergi in Antalia in ce statiune si la ce hotel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Cleo trece-ma si pe mine pe lista te rog cu 2 cutii de supozitoare minune...Simonix sa traiesti, multumim!

Intru si eu la nevoie repede si scurt ca ne-a parasit bona si suntem in cautare de gradinita (ca majoritatea mamicilor, de altfel). Succes tuturor!

La Multi Ani fericiti si linistiti mladitelor si mugurasilor care au implinit 2 anisori!

PS Am admirat impreuna cu Ilinca si pozele de la petrecere superbi copiii si mamicile

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 23+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Simonix as vrea si eu 2 cutii. Din cate am vazut s-a oferit Cleo sa le ia! Cum facem sa iti dam banii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Aha, deci mesajuld e pe pagina anterioara nu era gata cand am apasta nu stiu pe ce si s-a trimis...apoi am mai complectat la greu...asa ca pentru intergitatea foiletonului gasiti restul tot la pagina 10 .

esme

PS. scuze...ma doare urechea si tre sa fac ceva...respectiv sa pisez lumea la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am vazut si eu poze de la party....f frumoase, copii tare dulci, mamici frumoase iar casa Adrianei superba!!

Lumi si mersi pt incurajare! Super ca ati gasit o gradi asa aproape, acomodare usoara Cristianei!

Laurita, va tin pumnii sa gasiti cresa buna si Mirci sa se adapteze usor! Ce chestie , la noi cresele din sect 2 sunt mai aproape si la voi invers.

Simonix, va doresc a nu se agraveze racelile si sa se indrepte vremea si la voi. Aici e f placut acum.

Doloress, pupam cucui de Patrick....off, e varsta grea din acest pdv , ei nu-si dau seama deloc de pericole.
Nu nu m-am programat....sper sa ajung la sf saptamanii viitoare sa vb cu medicul, dar nu stiu daca accepta sa facem deja programarea.

Leloo, , bine ai revenit, ne bucuram de vesti, ma uit acum la pozici cu voi!

ALI, mami de Vlady si 34+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Leeloo, wellcome! M-am delectat cu pozele tale frumosi baieteii ai, iar casa e de revista...sa o stapaniti sanatosi!
vad ca esti si "gradinareasa" iscusita...felicitari!

Alysh, multumim! cu dr ion Ionut nasti? sau n-am retinut eu bine...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput