Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

supo simonix!

2 cleo
2 piggy
2 belleane
2 noemi
2 lilly79

c'est tout?
platesc io lui Simonixu, si recuperez apoi.

luminel, sinuozitatea vietii romanesti m-a invatat sa iau toate asa cum vin. Si sa nu imi mai fac planuri, si sa apreciez fiecare zi minunata .

bugetul romaniei e la pamant: http://www.mediafax.ro/social/guvernul-impoziteaza-tichete-de-masa-si-elimina-scutirile-pe-venit-acordate-programatorilor-6106515/
si tot pe acolo e aia cu redus alocatile si alti cele.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

ultima ora (pentru cine mai e interesat): indemnizatia de crestere a copilului ar putea reveni la o suma fixa in loc de 85%.
iar bonurile de masa vor fi si ele impozitate

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

ultima ora (pentru cine mai e interesat): indemnizatia de crestere a copilului ar putea reveni la o suma fixa in loc de 85%.

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Unde-ai citit?

cleo si eu as vrea 2 cutii de supozitoare minune aduse de Simonix, dar cum facem? Pot sa iti trimit tie bani intr-un cont, si sa le pui la posta? Merci

Cu intarziere urez La multi ani! M&M-ilor sarbatoriti zilele astea
Sara-Maria
Mara
Patrick Nicolas
Eric Daniel
Annika
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti si sa aveti parte numai de bucurii!

Am ajuns si noi la antibiotic din pacate ca Julia are nasul infundat, secretii urate in nas + bronhii si boala asta dureaza de 2 saptamani jumate (doctoritei de familie i-am zis 10 zile ca de-atunci e mai rau.Daca i-as fi zis 2 sapt jumate ar fi zis ca-s mama inconstienta? ) Macar stiu ca am incercat tot posibilul, dar n-am reusit sa-i dau de cap.Eu cred ca am sinuzita si tati la fel.Noi ne vindecam fara medicamente, sper , ca nu i-am cerut d-rei sa se uite si la mine ca eram stresata ca am intrat fara programare ca e dat peste cap sistemul asta cu programarea la medicul de familie (tara de kko )
Pe forumul clujencelor majoritatea se plang ca au copii bolnaviori, deci cred ca e un virus urat de tot care duce apoi la infectie Si eu care credeam ca daca vine caldura am scapat.

simonix sanatate multa si voua si piticului sa nu se molipseasca de la voi.

Am vazut poze de la petrecere.F frumoase pozele, frumosi copiii, frumos apartamentul.Torturile alea is facute de voi (cleo, adriana) sau le-ati comandat?

Apropo de cumparaturi, nici Julia nu mai sta cuminte, vrea pe jos, vrea sa puna mana, sa se uite, sa incerce.De obicei mergem toti 3 la 2-3 saptamani si eu is cu cosul, si tati cu copilul fugind printre rafturi.N-avem ce face altceva ca nu ne face nimeni cumparaturile, eu nu conduc ca sa ma duc eu cu masina si sa-i las pe ei in parc, asa ca asta e.Julia e oricum entuziasmata cand mergem la mall, ca o mai dam si pe carusel, pe tobogane, si catre sfarsit intram si la aprovizionare pe fuga cu lista in mana.

Sa va zic o "perla" de-a Juliei.Astazi eram in parc si ii spun "hai Julia ca trebuie sa mergem acasa", la care ea se aseaza pe bordura si imi raspunde "mai stam doua minute".Am mai stat, ce era sa fac?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Unde-ai citit?

cleo si eu as vrea 2 cutii de supozitoare minune aduse de Simonix, dar cum facem? Pot sa iti trimit tie bani intr-un cont, si sa le pui la posta? Merci

Cu intarziere urez La multi ani! M&M-ilor sarbatoriti zilele astea
Sara-Maria
Mara
Patrick Nicolas
Eric Daniel
Annika
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti si sa aveti parte numai de bucurii!

Am ajuns si noi la antibiotic din pacate ca Julia are nasul infundat, secretii urate in nas + bronhii si boala asta dureaza de 2 saptamani jumate (doctoritei de familie i-am zis 10 zile ca de-atunci e mai rau.Daca i-as fi zis 2 sapt jumate ar fi zis ca-s mama inconstienta? ) Macar stiu ca am incercat tot posibilul, dar n-am reusit sa-i dau de cap.Eu cred ca am sinuzita si tati la fel.Noi ne vindecam fara medicamente, sper , ca nu i-am cerut d-rei sa se uite si la mine ca eram stresata ca am intrat fara programare ca e dat peste cap sistemul asta cu programarea la medicul de familie (tara de kko )
Pe forumul clujencelor majoritatea se plang ca au copii bolnaviori, deci cred ca e un virus urat de tot care duce apoi la infectie Si eu care credeam ca daca vine caldura am scapat.

simonix sanatate multa si voua si piticului sa nu se molipseasca de la voi.

Am vazut poze de la petrecere.F frumoase pozele, frumosi copiii, frumos apartamentul.Torturile alea is facute de voi (cleo, adriana) sau le-ati comandat?

Apropo de cumparaturi, nici Julia nu mai sta cuminte, vrea pe jos, vrea sa puna mana, sa se uite, sa incerce.De obicei mergem toti 3 la 2-3 saptamani si eu is cu cosul, si tati cu copilul fugind printre rafturi.N-avem ce face altceva ca nu ne face nimeni cumparaturile, eu nu conduc ca sa ma duc eu cu masina si sa-i las pe ei in parc, asa ca asta e.Julia e oricum entuziasmata cand mergem la mall, ca o mai dam si pe carusel, pe tobogane, si catre sfarsit intram si la aprovizionare pe fuga cu lista in mana.

Sa va zic o "perla" de-a Juliei.Astazi eram in parc si ii spun "hai Julia ca trebuie sa mergem acasa", la care ea se aseaza pe bordura si imi raspunde "mai stam doua minute".Am mai stat, ce era sa fac?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Lilly, pe scroll la Antena3 am citit eu...

Sanatate Juliei! si voua!

Haioasa Julia cu cele doua minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Salutare, fetele.

Annika, la multi ani, pui mic, scump si frumos. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, noroc si fericire, sa aduci numai zambete si bucurii parintilor tai.

Ce delectare cu pozele de la petrecerea sarbatoritelor Mara si Annika ! Fetelor, sa va traiasca puiutii, sunt minunati, iar voi niste mamici frumoase si dedicate, va imbratisez.

Simonix, va urez multa sanatate si zile insorite, sa scapati de frig cat mai repede. Ooof, Vladuc este “razvratit” asa cum povestesti de Robert de mai mult timp dar am luat ca atare chestia asta, ii repetam continuu ca nu e frumos ce face si speram sa treaca aceasta perioada (da Doamne sa nu fie o stare permanenta). La cumparaturi n-am mai fost cu el de foarte mult timp, ma refer la cumparaturile saptamanale din supermarket, pe alea le face tati singur. In schimb il luam cand mergem la Bucuresti si batem mallul, ikea, carfur, etc. Dar asta se intampla destul de rar si nu ne deranjeaza “figurile” lui.

Lumi, bafta cu gradi si serviciul.

Doloress, dam un pupi la cucuiatul mic si nazdravan.

Laurita, incearca sa gasesti o solutie sa iesi singura, dependenta de cineva poate deveni stresanta la un moment dat. Poate gasesti cresa si ramai numai cu Ilinca, atunci se simplifica lucrurile. Te imbratisez si iti urez bafta si rabdare cat cuprinde.

Alysh, te cred ca iti este greu, asa simteam si eu in ultimul trimestru, parca trecea asa greu timpul … Te imbratisez si iti doresc sanatate. Cand ai dpn-ul ca nu mai tin minte, inceputul lui iunie, cumva ?!?

Aelita, tu cum mai esti ? Bine, in afara faptului ca esti frumoasa si slaba, ca asta am vazut in poze. Ti-am spus ca te invidiez, nu ?!? Te-ai gandit cum o sa te organizezi ca sa te descurci cu toti trei piticeii ? O sa ai ajutor sau tot asa, o sa te sprijine doar tati ? Iti doresc multa sanatate si te imbratisez, cand imi este greu sa stii ca ma gandesc la tine si imi aduc aminte sfaturile pe care mi le-ai dat, multumesc frumos.

Esme, sa va fie de bine. Superbe povestioarele.

Lilly, multa sanatate Juliei.

Sambata am cumparat o mocheta mai groasa si am pus in balcon (avem gresie) pentru ca Vladuc si-a exprimat dorinta sa se joace acolo si eu nu-l lasam de teama ca este prea rece pe jos. Aoleu, acu’ numai acolo ar sta, si-a carat niste masinute, mi-a luat cosul cu carlige si facem parcari, tunele, toata ziua brrrrmmm brrrrrrmmm cu masinutele in balcon. Chiar fetelor, voi ce activitati mai aveti cu piticii ca eu sunt cam in pana de idei.

Stiti ce problema am eu acum ? Ma tot gandesc ca nu mai am destul timp sa ma ocup de pitici, ca Vlad nu va avea la fel de multe cunostinte ca si ceilalti copii de varsta lui, ca Andra nu va avea aceeasi evolutie ca Vlad pentru ca nu ma pot dedica ei asa cum m-am dedicat lui si tot asa … Incerc sa-mi reprim aceste ganduri si sa ma gandesc cat de fericiti suntem ca avem 2 copii sanatosi si ca asta conteaza cel mai mult. Mi-e ciuda ca gandesc asa si nu stiu cum sa scap de gandurile astea. Na, ca m-am plans, sper sa nu va stresez dar asa rau imi pare ca nu sunt mai detasata, sa iau lucrurile asa cum sunt, sa nu incerc sa fac mai mult decat pot …

M-am intins prea mult cu acest mesaj, va imbratisez cu drag si ma intorc la piticii mei. Papaaaaaaaaaaaaa …

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Salutare, fetele.

Stiti ce problema am eu acum ? Ma tot gandesc ca nu mai am destul timp sa ma ocup de pitici, ca Vlad nu va avea la fel de multe cunostinte ca si ceilalti copii de varsta lui, ca Andra nu va avea aceeasi evolutie ca Vlad pentru ca nu ma pot dedica ei asa cum m-am dedicat lui si tot asa … Incerc sa-mi reprim aceste ganduri si sa ma gandesc cat de fericiti suntem ca avem 2 copii sanatosi si ca asta conteaza cel mai mult. Mi-e ciuda ca gandesc asa si nu stiu cum sa scap de gandurile astea. Na, ca m-am plans, sper sa nu va stresez dar asa rau imi pare ca nu sunt mai detasata, sa iau lucrurile asa cum sunt, sa nu incerc sa fac mai mult decat pot …

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Cred ca-ti faci prea multe probleme inutil...si Vlad si Andra vor evolua inevitabil, nu depinde numai de tine...Andra va avea in Vlad un exemplu, iar Vlad va merge in colectivitate s.a.m.d....take it easy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Buna dimineata,
Laura nu ne mai pui poze cu Ilinca?
Lily...vorbeste atat de bine Julia?wow..Iustin e foarte incet la vorbire, se exprima mai bine prin tipat si aratat cu degetul...cam ce zic copiii vostri?
si evident, ce mai mananca? ca Iustin cand face cate o greva a foamei nu mai stim pe unde sa scoatem camasa
Doloress,...uff...scoala mea e o intreaga poveste.tocmai am terminat sesiunea de iarna la certificatul RH, mai am 4 cursuri care insa vor fi amanate pentru mai tarziu. din august incep la colegiu un program de 3 ani in soins infirmiers. m-au pus sa iau un curs de fizica, l-am terminat acum o saptamana si mai trebuie sa iau un curs de franceza pentru ca nu am studiat in franceza (asa zic ei, eu zic doar ca vor sa mai faca niste bani...) nu prea am de ales si trebuie sa-l fac si pe asta. noroc ca e doar o luna..si noroc ca am job de seara, altfel nu stiu cum jonglam. deci sunt cam varza..din fericire sotul a terminat AEC-ul in avionica si s-a angajat.pupam cucuiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mi-a placut la nebunie casutza lui Leeloo, s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti!! Mi-ai facut pofta, dar mai astepotam sa treaca criza si ne inhamam si noi la un credit. Copilasii nu mai zic sunt frumusei foc

Lumi, da cu dr Ion Ionut

Dani, merci iubita. DPN-ul oficial il am pe 19 iunie, dar fiind cezariana va fi cu vreo doua saptamani mai devreme....ecografic DPN-ul era 5 iunie ca bebe un pic mai mare la eco. Oricum medicul stabileste, dar sper ca bebe sa stea la caldurica pana la cel putin 1 iunie si apoi sa fie dr de acord sa-l scoatem in prima parte a lui iunie.

Ref la activitati, eu nu mai sunt in stare acum decat sa fac cu el puzzle-uri, lego, sa ne uitam pe carticele, sa lipim autocolante si sa desenam ca avem masutza de activitati mai nou......dar in ultimul timp parca nici de asta n-am chef.....
Daca il dai pe Vlad la gradi chiar nu trebue sa-ti faci griji. Cand il veti da, in toamna?

ALI, mami de Vlady si 34+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

As vrea si eu va rog o cutie cu supoz. minune - cate sunt intr-o cutie?

Lilly tortul era cumparat ... nu am fost chiar asa mamici dedicate (cum a zis Danicris ) si n-am facut tortul in casa ... cum de altfel se astepta al meu sot ... f. dezamagit ca nu sunt experta in ale gatitului

Esme, mama ce de bunatati Nasol c tortul, insa daca totul in rest a fost perfect, chiar ca nu avea rost sa-si strice ziua din cauza lui
Mi-ai putea recomanda o reteta de tort usoara, asa pt. incepatori?

Miercuri mai avem niste invitati ... zic sa profit de ocazie sa imi icncerc talentele

Stephany, ce de cursuri! Eu zic ca e bine asa, e fain sa mai inveti ceva si daca gasesti si job dorit, perfect!

Annika vorbeste f bine, face propozitii, fraze, fara probleme; mai inverseaza ordinea in propozitii si mai stalceste unele cuvinte, da nu rau
In rest suntem mofturoase la mancare

Vorbeam cu Cleo ... eu m-am scos cu fetele mele ... Annika inca poarta haine pt. copii de un an, ii e buna masura 80-86 e firava rau

Alysh, sper sa treaca rapid perioada asta. Bine ca merge Vlady la gradi, macar ai dim. pt. tine.

Dani, nu-ti mai face atatea ganduri! O sa vezi ca toate se vor aranja de la sine. SI nu e adevarat ca Andra va fi privata de unele lucruri, ea va invata f. multe de la Vladut. Eu zic ca al doilea copil are maimulte avantaje ca primul ... cel putin la noi Annika se dezvolta altfel, avand un copil mai mare in preajma
Sunt mamici care toata ziua sunt plecate, Vlad e cu tine mereu si chiar daca nu stai 100 din timp cu el, el invata destule.
E ca si cu limbile straine ... copiii prind din zbor 2-3 limbi fara prob., nu e nevoie sa le tii o ora de x pe zi sau sa le predai ceva anume, prin joaca, prin observatie, imitatie invata o gramada

ma duc sa-mi culc puii, azi am ratat somnul de pranz asa ca ma bucur sa am devreme liber

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

lucrul cel mai inteligent zis de Iustin e....u e bei bei? adica unde e suzeta
suntem tare in urma

Mergi la inceput