Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Sunt pe drum...stati asa ![]()
Deci poze, vedeti aici: Party Annika si Mara ![]()
Alaturi de SEBI
Luminel spune:
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, adaug si eu cele mai sincere urari de bine si noroc in viata, sarbatoritilor zilei: fifitza blonda si dulce Mara, scortisoara scumpa Sara-Maria si mugurasi Patrick-Nicolas si Eric-Daniel! La multi ani pui iubiti! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! 
Sa va fie de bine petrecerile!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
stefany_p spune:
cat e de frumoasa poza asta, http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/PartyAnnikaMara9mai2010#5469343736954685330 , cum si-au luat ele puii in brate
ce ma enerveaza combinatia asta..mame tinere, frumoase si slabe
![]()
http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/PartyAnnikaMara9mai2010#5469343059033921986
si fug ca-mi plange mostenitorul
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Sunt pe drum...stati asa Deci poze, vedeti aici: Party Annika si Mara Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Foarte frumoase pozele, sa va fie de bine distractia.
Doloress multumesc de raspuns scumpa.
Va pup, pa!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Sunt pe drum...stati asa Deci poze, vedeti aici: Party Annika si Mara Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
mamici frumoase,copii superbi,iar casa de revista !!!
25+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Doloress spune:
Ce poze frumoase, m-am delectat si le-am savurat in liniste dupa ce s-a culcat piticul. Mi-au placut mult de tot, si tare m-a apucat melancolia, nu stiu cand au trecut astia doi ani, ce au mai crescut copilasii nostri! Si mamicile niste frumoase toate!
Doloress spune:
La multi ani Annika!
Sa fii fericita, sa-ti aduca viata tot ce-i mai bun! 
mi_bebelina spune:

Annika, sa fii sanatoasa pui mic si sa ai viata plina de fericire!
Ma bucur ca v-ati distrat fetelor, copiii sunt minunati, mamicile niste frumoase iar torturile cred ca au fost super-gustoase!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
gabitzam spune:
La multi ani papusa blonda, ANNIKA !!! Sa fii sanatoasa si norocoasa, sa te bucuri de familia ta super, de surioara, de tot ce e bun in viata!
Alaturi de SEBI
Alysh spune:
LA multi ani MARA!!! LA multi ani, SARA!! La multi ani ANNIKA!!! sa cresteti mari , sanatoase, frumoase, destepte si norocoase!!
ALI, mami de Vlady si
34+ cu
Luca