Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
La multi ani dragelor noastre Mara si Sara-Scortisoara!!! Sa creasca mari si frumoase, sanatoase si norocoase, ocolite de rele toata viata lor!
La multi ani si mugurasilor Patrick si Eric !
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
La multi ani fetelor frumoase Mara si Sara, sa va dea Dumnezeu ce este mai bun, sa fiti sanatoase, fericite si norocoase.
Dani, mami de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
Victoria_mami spune:
La multi ani fetelor frumoase Mara si Sara!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
SARA-MARIA, MARA, PATRICK NICOLAS , ERIC-DANIEL, ANNIKA
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
YLARI spune:
Mda, deci Eva s-a pictat toata pe picioare cu pixul (exact inainte sa o culc - deci am lasat-o asa )
Are mai nou, chestia asta, isi da pantalonii si dresul jos... nu stiu la gradi cum o fi, sa intreb... M-am gandit ca i-o fi cald si i-am pus doar pantalonii si sosete, dar isi da si sosetele jos... Vara recunosc ca am tinut-o desculta, dar acum mi se pare cam devreme, imi ingheata inima cand o vad desculta misunand prin toata casa...
Of azi am stat toata ziua in casa din cauza pacatoasei de ploi...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI PATRICK NICOLAS , ERIC-DANIEL, ANNIKA
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mi_bebelina spune:
SARA-MARIA, MARA, PATRICK NICOLAS , ERIC-DANIEL! Sa fiti sanatosi si norocosi si ascultatori!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
gabitzam spune:
Am fost la party de Mara si Annika Ne-am simtit tare bine, mai ales ca a fost o intrunire de mladite si mugurasi, mai mult fetite decat baietei. Au fost Cleo si Mara, Adriana cu Annika si Lara, eu cu Raducu si Andrei, Lori cu Robert, Micaela cu Daria si Belleane cu Elena si Ana. Plus taticii din dotare Copiii s-au distrat, torturile au fost bestiale, si cum aratau si cum erau la gust. Jucariile Annikai si Larei erau cred prin toata casa, cel mai de succes a fost caruciorul de papusi, intens rulat de toti copilasii. Si cortul de joaca.
O sa descarc pozele si va arat. De fapt au facut toate fetele poze, o sa vedeti probabil mai multe versiuni. a vedem ce am reusit sa prin prin toata furnicaiala aia de copii si parinti
Alaturi de SEBI
stefany_p spune:
Buna ziua, ne aratam si noi ..mai rar
La multi ani sarbatoritilor! Astept pozele promise de Gabitza..
La noi e ziua mamei azi, dar e frig si ploua, dimineata chiar a nins. Ne razboim si noi cu 4-5 grade acolo. Iustin al meu e un rasfatat, o sa avem mari probleme cand va incepe gradinita. Acum tine mortis sa aiba ultimul cuvant, la gradinita cred c-o sa ia batatie pentru ifosele lui. Mama e in continuare cu noi, tare bine e...ieri ne-a pregatit un superb tort de mere din care a amnacat si Iustin cu mare pofta...
deci astept pozele de la Gabita
Doloress spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Am fost la party de Mara si Annika Ne-am simtit tare bine, mai ales ca a fost o intrunire de mladite si mugurasi, mai mult fetite decat baietei. Au fost Cleo si Mara, Adriana cu Annika si Lara, eu cu Raducu si Andrei, Lori cu Robert, Micaela cu Daria si Belleane cu Elena si Ana. Plus taticii din dotare Copiii s-au distrat, torturile au fost bestiale, si cum aratau si cum erau la gust. Jucariile Annikai si Larei erau cred prin toata casa, cel mai de succes a fost caruciorul de papusi, intens rulat de toti copilasii. Si cortul de joaca. O sa descarc pozele si va arat. De fapt au facut toate fetele poze, o sa vedeti probabil mai multe versiuni. a vedem ce am reusit sa prin prin toata furnicaiala aia de copii si parinti Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
VREM POOOOOZEEEE!!
Ylari supozitoarele cu eucalipt sunt minunate! Eu daca le descoperam mai devreme poate nu ajungea Patrick la pneumonie, el nu sta la batistuta, nu sta la picaturi... NU stiu exact daca vindeca mucii, nu cred, insa decongestioneaza si poate sa respire normal, fara sa ai noapte de cosmar. Eu ii puneam unul seara si dormea piticul pana dimineata fara probleme, chiar daca peste zi ii curgeau mucii siroaie.