Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Stefany supozitoarele cu eucalipt la noi se cheama Demo-Cineol, le gasesti la walmart sau la farmacii. Eu ii puneam unul seara si dormea piticul linistit toata noaptea, chiar daca facea febra, macar nu se mai ineca cu mucusorii. La noi e greu cu batistuta sau cu pus picaturi, nu sta deloc, asa ca supozitorul era super. Macar de problema mucusorilor scapam usor.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

oi gasi si eu aici la mine?
dupa ce "ingrediente" sa caut pe net?poate am noroc si au si aici.
intreb si eu ca proasta:ce au mucii cu fundul haha explicati si la mine ca la baba
sa dau o cautare dupa eucalipt sau ce?

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

te stiam la calculator, nu angajata la recrutari . Fetele canadience is sincere si deschise, nu mincinoase

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Haha, da, mai, noi cand am depus juramantul de cetatenie, au inclus astia (special ptr. noi) si "promit sa nu mint" gluma-gluma, dar cand prietena mea cea mai buna (care inca e in ro) a zis ca vrea sa emigreze in Canada eu i-am spus intai partile grele ale traiului in Canada, apoi pe cele bune. Tot sa stie femeia la ce vine, sa nu vina si sa imi reproseze daca i-o fi greu ca am ademenit-o cu partile bune si am 'uitat' sa mentionez si partile rele. Asa ca ea acum are o imagine realista a traiului aici si acum se poate decide daca vine sau nu.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

oi gasi si eu aici la mine?
dupa ce "ingrediente" sa caut pe net?poate am noroc si au si aici.
intreb si eu ca proasta:ce au mucii cu fundul haha explicati si la mine ca la baba
sa dau o cautare dupa eucalipt sau ce?

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

La voi s-ar putea sa le gasesti pe astea belgiene de la soriabel. Supossor eucalipto. M-am uitat la compozitie si in afara de eucalipt nu mai au nimic in comun. Astea blegiene (cum ar zice tata) au si ulei de oregano, cimbrisor si mai stiu eu cate plante din astea, motiv pentru care caca dupa supozitor nu miroase doar a eucalipt ci si a cimbru .

Voiam sa va mai spun ca reactia adversa la copii foarte sensibili poate fi eritem fesier, da'tre'sa fie serios sensibili ca fundu'lu a mea e sensibil rau si ea nu a facut asa ceva...doar zic ce mi-a zis si mie doctorul, urmariti, daca apare nu folositi mai mult de unul pe zi.

Apropo de poze, aparatul a fost setat in toate felurile, insa nu am avut chef, sau timp sau rabdare la toate pozele sa stau nemiscata, am facut multe poze din miscarea mea de unde si ceata...ba unele poze au fost facute special in ceata de catre al meu sot care a incercat chestii

EDIT: diferenta e ca gabitza ma cunoaste de o vreme stie ea ceva gen ca serviciu asa de gratuit nu fac...da'daca imi artei o niagara mai ca fug la canada . Amuzanta zi de forum astazi...tre'sa recunoasteti...urechea mea insa pare a fi mai rau. Bine pentru al meu, vorbesc mai putin ca ma aud prea tare...pe el aproape deloc [:d]

esme

Mergi la inceput

Esme, promit ca intre 2 prajituri te duc si la Niagara si la Wonderworld (parc de distractii) in Toronto. Si unde mai vrei tu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

dragi mamici multumim pentru urari
Stefi scumpa mea a crescut, parca mai ieri o strangeam la piept si nu-mi venea a crede ca mogaldeata paroasa e intr-adevar a mea, nu stiam pe atunci ca ma asteapta doi ani plini de bucurii.

in fine, vad ca azi a fost o zi haioasa pe aici, ma bucur
si noi am avut o zi superba, ca si acum 2 ani , si mii de multumiri esme pentru reteta de blat si crema de branza, a iesit un tort super bun, gen diplomat dar crema de branza e fff gustoasa
a... si v-am admirat in pozele de la nunta, pai chiar ca data viitoare nu mai scapati si musai sa ne vedem ca de nu....
si insanatosire grabnica, bine ca ne citesti si nu trebe sa-ti strigam in urechi

viroza asta de care vorbiti ne-a prins si pe noi, of si din martie de cand am dus-o prima data la cresa dupa 7 zile am tinut-o tot intr-o tuse si rosu in gat care a culminat cu o infectie urata de tot si pana la urma am ajuns in spital cu febra 40 si frisoane, antibiotice in branula, nu a mancat nimic 3 zile, doar din perfuzii dar a trecut si acum vad ca e bine de o saptamana de cand am venit acasa, sub tratament cu isoprinosin, osteocare si liv52, doame ajuta sa fie bine.
oricum la cresa am renuntat, chiar si la petrecerea cu copii din cauza de organism slabit care culege toti virusii, asta e, am amanat-o, of.

in alta ordine de idei eu de maine incep lucru, of parca ma duc la carcera , da mi-a trece, sper repede...

va pupam si aveti grija de voi si de pitici, va urmaresc din umbra si sper sa am timp si de maine incolo ca tare imi sunteti dragi si invat multe din experientele voastre, de ex am invatat sa am mai multa rabdare cu Stefi si sa ma relaxez cand e vorba de mancare ca tare e mofturoasa,
o gramada mareeeeeee

Mergi la inceput

Flavia, multumim de poze, am vazut-o pe mogaldeata ta mica, si la o luna si la 2 ani, e tare, tare frumoasa, sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita.

LA MULTI ANI MLADITA MIRUNA!
LA MULTI ANI MAMI CADINA!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Deci in primul rand eu nu mai citesc postarile lui Esme...salivez de 9 pagini aici...
In alta ordine de idei, sper sa te faci repede bine si sa nu ia Lorelei nimic, Am vazut si pozicile. E o nordica get beget frumoasa foc
Ali voi in ce sector sunteti?
Leeloo super poze, copii, casa. Sa o stapaniti sanatosi..cat despre planurile de excursie... mama ce as mai pleca si eu
Adriana ai mare dreptate, tare nasol e sa depinzi de cineva , sper sa gasim cresa sa se rezolve toate! Bun tortul???
Ah, sunt cam 10 supo in cutie.
Danicris nu-ti mai face probleme cu dezvoltarea copiilor, si eu simt ca daca stau cu amandoi nu ma pot ocupa cum trebuie de ei, dar de fapt ma gandesc ca nu-si consuma Mirci energia cum ar face fugind prin curte la cresa si jucandu-se cu copiii. Voi cresa nu aveti acolo?
Simonix la noi mereu a fost chin sa mergem cu Mirci undeva. DAr cresc ei! EU inca mai am din supo trecute Sanatate multa!
Lily simpatica Julia...asa face si Mirci, mai stam putin
Doloress pai spor la facut fratios.surioara lui Patrick. Tare scump e cum ii plac lui copiii!
Lumi ce misto cu cresa! Sper sa se si acomodeze bine!
Stefany o sa pun poze noi sigur ca da! Nu am facut prea multe, din lipsa de timp, dar promit sa remediez.
ma duc la culcare. sa producem laptic!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dflavia
si mii de multumiri esme pentru reteta de blat si crema de branza, a iesit un tort super bun, gen diplomat dar crema de branza e fff gustoasa
a... si v-am admirat in pozele de la nunta, pai chiar ca data viitoare nu mai scapati si musai sa ne vedem ca de nu....

De unde rezulta ca scriu codificat a la maramu' daca numa acolo ma pricepe lumea, mai exersez . Auzi, daca nu ne vedem p-afara merg peste voi...clar!? Fac cum se facea pe vremuri cand nu existau telefoane celulare si nici fixul nu era in toata casa...ma infiintez si bat la usa s-apoi daca deschideti ghinionul vostru . Oricum data viitoare sper sa reusim sa iesim si adultii in oras...la un suc dansant...sa sudam relatia . Imi pare rau ca ati trecut prin boli, din pacate la intrarea in comunitate virozele sunt inevitabile, si tot din pacate remarc ca cu cat mai mari cu atat mai serios virusul la primire. Da se face bine si totul o sa fie frumos. Imi pare bine ca v-ati simtit azi minunat.

Doleante catre toatele, va rog eu sa cereti vreme buna in Belgia pentru 23...va rog, pretty please, pretty please with sugar on top!!

Flavia deci am ramas masca de cat de mare si frumoasa e Stefi, pe cuvant ca sunt inca cu falca cazuta de uimire. Frumoasa, frumoasa, n-am cuvinte! Sa va creasca mare si sanatoasa!

Desiree acu' incep sa invart rotite...sa vaz ce si cum, da' cred ca mai ai de asteptat un an

Am hotarat, de maine ma apuc de facut ornamente...Inca nu am stabilit ce si cum, da' nu conteaza...fac si apoi ce mi-a veni la mana aia voi orna . Azi am mai facut niste pulpe cu vin la cuptor si niste cartofi taranesco unguresti....habar nu am cum ii cheama...buni clar. Copilul zicea "amiamiam amiamiam".

pupici si noapte buna, ma duc sa culc urechea, poate ii trece...oricum am inceput sa ma uit dupa proteze auditive....noroc ca am pile la cochlear

Esme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Deci in primul rand eu nu mai citesc postarile lui Esme...salivez de 9 pagini aici...
In alta ordine de idei, sper sa te faci repede bine si sa nu ia Lorelei nimic, Am vazut si pozicile. E o nordica get beget frumoasa foc

Mersi, mersi, da io am inteles ca ai nascut, ca Ilinca e acasa in patut si nu in burtica deci...poftele care nu mai sunt se pot satisface fara prea multe neplaceri .
E clar nordica...adica morosanca get beget .

pupici,

Esme

Mergi la inceput

Esme, nu-i bai, un an nu-i asa mult. Macar there's something to look forward to! (Pe cuvant ca nu stiu cum sa ma explic in romaneste)

_

Mergi la inceput