Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaa ...

Simonix, bine ca are cine sa bucatareasca in locul tau. Felicitari, Bogdan ! Eu nu ma bazez pe sot la bucatarie in schimb sunt norocoasa ca nu are pretentii la papica.

Andrada, si sotul meu tot “mama” este pentru Vladuc. Tiberiu tot mai spune ceva, al meu refuza cu desavarsire.

Elenuca, cred ca-mi trebuia o mustruluiala, o merit. Asa cum am spus, in loc sa-i multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi eu am tot felu’ de ganduri aiurea. Multumesc. Ce frumos a cantat Lizuca, pup fetita scumpa.

Lilly, pai Julia s-a adaptat perfect la gradi daca si doarme acolo, din ce stiu de la alte mamici asta e piatra de incercare cu somnu’ de dupa-amiaza la gradi. Felicitari !

Doloress, abia astept sa-i vad jucandu-se impreuna. De ce crezi ca nu poti duce o sarcina la termen, o sa vezi ca la bb2 vei putea.

Mi_bebelina, 3 adulti la un copil, adevarat rasfat. Eu cand ies cu sotul si prichindeii zic saru’mana, merg si eu normal, nu cocosata si infasurata. Oricum ma bucur ca reusesc sa ies cu ei, chiar vorbeam ieri cu o colega ca ea iesea cu fetele pe rand, cand avea ea copiii mici nu erau atatea mijloace de purtat copilul gen wrap, sling, etc. Nici carucior dublu nu gasea la vremea respectiva.

Aelita, foarte misto faza cu “cofetaru”. Andres m-a topit cu “api baeee tu iuuu”, mi-l si inchipui cu ochisorii lui mari si atat de expresivi.

Dflavia, ti-am admirat printesa frumoasa, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, e minunata. Serviciu usor si readaptare rapida. Imi pare rau de probleme, multa sanatate.

Laurita, eu la cresa l-am inscris din ianuarie insa pentru septembrie, deocamdata nu-l duc.

Esme, de ceva vreme Vladuc e fan carofi, te rugam sa ne dai si noua reteta de “cartofi taranesco unguresti” daca Lorelei spune ca sunt “amiamiam amiamiam”.

Ieri am reusit sa scot copiii o ora juma', sa fac si mancare si curatenie, deci se poate chiar si cu 2 copii, sunt mandra de mine, ma laud singura ca n-are cine. Aseara am mai iesit o tura cu tati, era asa frumos afara ...
Astazi tund rasfatzelul, vreau ca la botezul Andrei sa nu fie nici proaspat tuns da' nici pletos. Sper sa nu se lase cu urlete ca data trecuta.
Va imbratisez si va doresc o zi insorita, papaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Miruna Elena, sa ai parte numai de bucurii!

Ce harnica mi-s azi.....m-am apucat sa fac curatenie generala in bucatarie...numai vase intinse peste tot....sper sa termin pana maine. Va pup, o zi buna!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Danicris pai esti tare mai! Nu inteleg cum faci! Nu fuge Vlad dupa masini?? nu se opreste in mijlocul strazii?? Buna treaba ca l-ai inscris deja la cresa...ma gandesc daca mai gasesc ceva anyway.
Mi-Bebelina harnicuto! Spor la treaba!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete.
Ce-mi place vorbaria voastrA!!!!!!
Am citit si eu printre rinduri, vazut pozici superbe, ras de poceala cuvintelor la mladitze si mugurasi. Sunt asa haiosi.
Eu nu mai am timp de NIMIC, sunt intr-o alergatura continuua, vreau sa-mi fac decalare de program la serviciu, sa fie 7.30-3.30 in loc de 8.30-4.30. ca sa ajung linistita la copilasi dupa masa, la traficul din Bucuresti si mai ales din Drumul taberei....chiar am nevoie de aceasta decalare.
Altfel...Sis, si dor d evoi, imi pare rau de indemnizatia asta...Ce timpenie!!!
Elenuca, cum e fata? S-a adaptat/imunizat deja?CU racelile vezi un progres?? De fapt regres??
Alysh, nastere usoara, hai ca nu mai e asa mult...
Mi_bebelina, felicitari pt slabit. Bun si 7,5..F bun adica. Eu de cind am venit la serviciu maninc intr-una si numai prostii. Am crescut iar la 57,5 Sper sa ma mobilizez sa mai dau 3 jos.
Dar cu Esme, aici de fata....e un chin ce sa mai...Mi-am dat seama ca e si asta o pasiune intr-adevar..Una duuuulceee.
Leeloo, superba casa, curtea e maaare, e nemaipomenita. In ce zona sunteti ca nu am retinut.
Ylari, cum mai e la munca? Toate bune?
Luminel, ce-ai facut cu cresa? Cu serviciul? Cand incepi?
Simonix, brrr ce veme aveti!Te cred si eu ca esti deprimata. Dar nu-mi fac griji, tu ai o doza de optimism care nu te paraseste fie ce-o fi. De luat exemplu!
noh, ma duc la trebi. Sis, deschide telefoanele alea, soro!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

eu sunt acasa cu amandoi azi. alex e in vacantza.
si "ploua, ploua....peste inima mea...." (ca tot ii place lu' alex melodia asta)

ce ma fac eu cu ei amandoi in casa toata ziua? o sa imi manance urechile. bine ca macar nu am de facut mancare, curatzenie. numa de calcat, dar poate intind vreo doua rufe cat doarme odo. evident, daca doarme. si in plus sotzu zise ca are trea multa la munca, nu are cum sa ajunga inainte de 7 acasa.

in rest, nu pot decat sa sper ca o sa se opreasaca ploaia asta sa iesim si noi.

pup fetele si copiii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutari!

Miruna Elena! Sa cresti mare!

Fetele sunt a doua sapt la job si deja au inceput pb...eli e din nou pe augumentin...sunt asa suparata....nu mai scapa saraca de pb...cica are traheita...nici nu am mai auzit de asta...e in premiera! Vreau sa ii fac ceva tratament homeopat de urgenta.

Mi-am anulat concediul ...mi se rupe sufletul, dar asta e...Cica pot sa-mi iau in august, dar nu prea ma tenteaza...pretul e dublu si caldura sufocanta in Grecia

Sper sa ne descurcam si noi...si sa ne adaptam la noul stil de viata.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79
leeloo am ratat pozele cu casa.Le mai pui te rog o data sa nu ma mai intorc inapoi sa sap? Merci

O zi frumoasa

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Uite aici pozele cu casa de pe la inceputuri pina in prezent - mai gasesti un album separat cu gradina...ca asta e o pasiune separata!

Belleane - noi am fost putin cam naivi in sensul sa ne-am apucat de construit desi nu aveam toti banii si nici macar un estimat total al sumei la care ne-ar duce terminarea ei... Asa ca atunci cind s-au terminat banii am oprit lucrarile pina am mai avut iar bani si tot asa...Dar uite ca ne-a ajutat DD si am terminat-o - la casa gata facuta chiar ca nu m-as fi bagat, noi aveam deja terenul cumparat de multi ani ne "legasem" de el... plus ca vroiam sa fie construita dpdv design, pe gustul nostru...
Simo - in Corbeanca avem casa!

Si piticul meu mai mare e racit - ieri m-au sunat de la gradi sa vin sa-l iau ca are febra... si aseara l-am pus pe antibiotic ca nu mai puteam scapa de febra nici macar cu antitermice...sper sa se simta mai bine azi, oricum il tin acasa pina la sfirsitul saptaminii...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

nu ma pot abtine sa spun:

Plecaciunile mele, LEELLOO pt minunile care le-ati realizat. Casa e minunata, cu eprsonalitate, iar gradina...

as adauga un comentariu la poza:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2449707080050279906DKUNGy
Symphoricarpos Orbiculatus langa Blanilus miaunescus

edit: la multi ani MIRUNA! sa fii sanatoasa si la punga grasa, sa fii fericita si implinita si iubita ... si senina ca o luna plina...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Belleane - noi am fost putin cam naivi in sensul sa ne-am apucat de construit desi nu aveam toti banii si nici macar un estimat total al sumei la care ne-ar duce terminarea ei... Asa ca atunci cind s-au terminat banii am oprit lucrarile pina am mai avut iar bani si tot asa...Dar uite ca ne-a ajutat DD si am terminat-o - la casa gata facuta chiar ca nu m-as fi bagat, noi aveam deja terenul cumparat de multi ani ne "legasem" de el... plus ca vroiam sa fie construita dpdv design, pe gustul nostru...

Casa e faina rau si e de departe (peste 10 km juma') mai bine sa o construiesti tu decat sa o iei de gata si sa o modifici...zice modificator sef Io. Iei de gata bagi banu' tot ca asta este...te apuci de modificat, pana te tine jebu'(aka buzunaru') apoi faci pauza si locuiesti in santier, mai golesti jebu' si iar faci pauza...Ma rog asta daca nu vrei sa te supraaglomerezi cu credite. Si nu cred in naivitate, numa' aia de au bani sa ii dea afar din casa isi pot perimte o casa de la A la Z fara oprire, ceilalti cred ca toti mai fac pauze si mai reiau . Oricum mii de felicitari!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Dflavia: ce mandrete de fetita ai, si ce tort frumos si cred ca e bun.

Mihaiser: uff ce-o fi cu virusii astia ca nu se mai termina. Sanatate multa puiului. Tu ai petrecut 1 mai exact unde am fost si eu in 1986 cam in aceeasi perioada a anului cand a fost Olimpiada de geografie la Oradea. Am vizitat atunci:Baile Felix, 1 Mai, Stana de Vale, Pestera Ursilor. Mi-a placut tare, cred ca s-a schimbat mult.

Mergi la inceput