Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 18
stefany_p spune:
buna ziua fetele!
Spuneti-mi si mie va rog la ce sunt bune supozitoarle cu eucalipt...
mi_bebelina spune:
Cleo, total 21 pana acum....
Danicris, mai e pana ajung la -10kg.....acum sunt la -7,5 asa. Spor la trebi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Edit: pana am citit eu s-au facut 22 de cutii in total
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p buna ziua fetele! Spuneti-mi si mie va rog la ce sunt bune supozitoarle cu eucalipt... |
La desfundat nasuc!

Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Esme multumesc frumos, da, as vrea daca se poate sa imi trimiti prin posta 1 cutie si mie.
Fetelor nu am spus-o ostentativ
Pur si simplu m-am grabit sa scriu mesajul si a sunat cam aiurea...
Esme iti dau PM? Pupici multi
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
aldaesme spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, cred ca sunt 22 de cutii Tortul meu s-a umflat, a facut o cocoasa in mijloc si cand l-am taiat in doua blatul, a ramas o gaura in mijloc ![]() Mai trebuie sa-i pun cremele sa vedem ce-o iesi pana la final Mi-a mi-ai pierit din entuziasm |
Ai folosit praf de copt? Era doar o intrebare, de regula se intampla asta daca nu are suficienta faina...cresc ouale, ajutate sau nu de praf de copt da' daca nu e suficienta faina lasa in urma doar gauri de aer
Deci mi s-a confirmat nu sunt deloc explicita...mai munces, o sa fac si desen ajutator.
hai ca iti dau eu niste chef de la mine si entuziasm la greu!!!!
Esme
mi_bebelina spune:
Esme, deci e ceva genetic la tine cu priceperea in bucatarie. Vad ca si bunica, si tatal tau le au cu torturile…. Bravo pentru muncile depuse astazi.
Eu am calcat 4 camasi de-ale sotului, am pus la facut un borcan de socata, am fost 2 ore cu fata in parc, am fost pe la un magazin sa-i iau ceva de incaltat……chestii din astea mai usoare.
Elenuca, da mai a inflorit socul. Noroc ca de la balcon eu vad case si intr-o curte am vazut un soc inflorit. Si am facut asa: in borcan de 8 litri am pus 800g zahar, 4 lamai stoarse si le-am pus si pe ele asa acolo, in prealabil rase(coaja am pus-o si pe ea), o mana de flori de soc(cam juma’ de punga de care vand taranii in piata, din aia de 1 leu) si cateva boabe de orez(se poate pune in loc niste drojdie, dar sotului nu ii plac egustul). Si invart de 3-4 ori pe zi, in 4 zile cred ca se face. O parte din zahar l-am caramelizat pentru culoare.
Danicris, eu de asta-vara i-am dat Deliei inghetata. Ca ne vedea pe noi si voia si ea. Acum stie exact magazinul sin u o mai pot lua de langa combina frigorifica.
Dar nu mananca ea pe toata, o ajuta tati….linge si ea de cateva ori, mai ia si tati…si asa se termina…dar pana nu se termina nu lasa batul din mana. Sin u te ingrijora, sa vezi cate o sa invete sorelina de la Vladuc.O sa ramai uimita. Iar el va invata mereu si mereu ceva nou de la gradi, de la desene, de la mami, de la tati…
Nici Delia nu vorbeste foarte multe…sper sa-si dea drumul cand incepem gradi.
Simonix, sigur la bb2 e drumul batatorit. Vad la cumnata-mea, diferenta intre copii e de 2,5 ani…..ei se bat, se joaca, invata tot felul de nazbatii impreuna. Si clar trebuie organizare…Pai ce, o sa mai fie ca acuma cand seara iesim amandoi cu Delia si destul de des ni se alatura si bunicul? Unde ai mai vazut 3 adulti la plimbare cu un copil in fiecare zi?
Andrada, nu te descuraja, sigur o sa iasa ceva bun! Felicitari pentru nasit!
Lilly, felicitari pentru
la gradi!
Doloress, Simonix…..brrrrr ce frig e la voi.
Si ce cald e la noi!
Ylari, mai tii dieta?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Doloress spune:
Stefany supozitoarele cu eucalipt la noi se cheama Demo-Cineol, le gasesti la walmart sau la farmacii. Eu ii puneam unul seara si dormea piticul linistit toata noaptea, chiar daca facea febra, macar nu se mai ineca cu mucusorii. La noi e greu cu batistuta sau cu pus picaturi, nu sta deloc, asa ca supozitorul era super. Macar de problema mucusorilor scapam usor.
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Adriana, se gaseste si aici Ricotta la supermarchet, unde e si branza dulce, crema de branza, pe acolo. Seamana cu urda, sa zic asa, dar nu are gustul si mirosul asa pregnant ca urda de la noi. Fetele din Canada, asa o ademeniti voi pe Esme, la cratita? Luati-o si voi cu binisorul, lugu-lugu, plimbari, niagare, chestii fine, si pe urma vede ea ce o asteapta, hi hi Simonix, o juma' de valiza lasi loc de supo, da? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Pai nu poci, mai Gabitza, ca dup-aia o sa-mi 'greseasca' retetele dinadins, sa ma pedepseasca ptr. minciuni... asa macar stie la ce vine
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
ESME ce imi place sa vad poze de la nunta!
dar nu ai setat aparatul si multe sunt in ceata..
nu-i nimic,printesa e cea mai cea !!!
DANICRIS da,daca se poate asa sa vina,calce ,spele,si sa nu intre mult in sufletul tau,e perfect !
adica efectiv sa iti ia din greutati,nu sa iti ia cu o mana si sa iti puna in carca cu alta mana..
eu am sunat-o pe mama zilele trecute,am zis ca e la urgenta pe targa cu perfuzia in mana,asa vorbea! ca e obosita,ca a muncit prea mult si ca are mult de munca,ca ploua si nu mai rezista cu nervii din cauza ploii,...nici nu am mai zis nici psss despre mine.pai ce sa mai zic,daca ea era ca la perfuzii??i-a zis sotul sa vina in vizita,a zis ca nu poate..
poate il aduc pe tata in august,sa o duca pe Sofia dimineata..desi ma mai gandesc,sa cantaresc pro si contra,ca si el e cu trezitul la 5-6 dimineata de scoala casa in picioare.
ELENUCA mmaaaama 11 feluri de prajituri 
m-ai prins in criza ! am o pofta de dulciuri de casa,nu de orice dulce,de ceva vreme si ma apuc eu sa fac si fac numai explozii,nu stiu ce naiba am
ieri am facut niste cornuri cu nutela,a curs toata crema din ele si au iesit goale,le-am aruncat toate doua tavi.
sotul radea seara cand a venit,imi zicea COFETARU,copiii veneau la mine si imi ziceau cofetaru
,Andres zicea "TAUUU ".apoi cica imi deschide patiserie sa fiu bucatar sef
si zice:hai,lasa-te de ele,ca iti cumpar maine ce vrei !
eu nu am nimic in jur sa imi placa,numai explozii si la astia in comert,nu ma satisfac.
sa umble el daca o avea timp,dupa ceva cofetarii in firea lor..
azi ma gasise fluieratul,pe melodia "cumpleaños feliz"-aceeasi melodie de happy birthday to you.ai mei stiu varianta in spaniola.
cand fluieram,ma trezesc cu Andres:"API BAEEE TU IUUU " .eu in engleza nu l-am invatat ! iar l-a invatat Sofia 
DOLORES manca-l-as de paushei 

stai calma,o va tine asa cu amestecul,franceza o va vorbi din ce in ce mai bine in timp ce romana o va strica din ce in ce mai rau pana la disperarea ta
apoi spre 10 ani abia incepe sa corecteze in lb romana si usor usor cu ceva mers in Romania o aranjeaza la locul ei![]()
eu am experienta celor din jur,de 15 ani pe aici ii tot vad cum pocesc pana la o varsta,apoi se clarifica.e un procedeu normal,e greu sa vorbeasca perfect doua limbi !
poti spune ca da,stiu 2 limbi,cu o engleza trei,dar sa zici ca perfect...cam greu ..le trebuie si lor cativa ani sa perfectioneze.
ADRIANA
| Tortul meu s-a umflat, a facut o cocoasa in mijloc si cand l-am taiat in doua blatul, a ramas o gaura in mijloc |
lasa-ma sa rad si nu te supara .ca si eu ce am tras ieri ! citeste mai sus la mesajul pt Elenuca.vezi cum faci sa nu se duca tortul tau dupa cornurile mele,si sa nu fii si tu doamna cofetar nr 2,ca eu sunt principala !
hai ca mai ai o sansa sa iti iasa ceva .
25+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
stefany_p spune:
ok, am inteles, multumesc de raspuns. voi cauta si eu cand apar problemele...de-ar aparea cat mai tarziu