Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
mi_bebelina spune:
Leeloo, ti-am admirat si eu nazdravanii! Iar casa e super. Maaaama, cat teren aveti, felicitari pentru gradinarit!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Andrada79 spune:
Cleo scrisesem si eu un mesaj ca as vrea doua cutii dar nu l-ai vazut. Trece-ma si pe mine te rog!!!
mi_bebelina spune:
Esme, ma faci praf cu retetele tale! Dar nu, nu te iau acasa la mine ca eu vreau sa slabesc. Pai daca as gati ca tine....se duce de rapa cura mea. Si vreau sa ma laud cu -10 kg pana la ziua fiica-mi(mai am de dat 2,5...off, ce greu e...)
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
aldaesme spune:
La Multi Ani,
scumpa si frumoasa Stefania, fie sa-ti fie mereu sufletelul asa curat si frumos ca acum si viata sa-ti surada mereu, mereu. Te pup draga si promit sa te vad anul asta...candva!
La Multi Ani,
Diana Maria, sa fi fericita si sanatoasa mereu, sa-ti fie usor si bine!
Zeg...greseala de scriere...nu e Arbeg ca e Ardbeg
dar deh, era in toiul noptii.
Azi cum ziceam imi oblojesc urechea, ui'asa o stiva de haine ma asteapta, plus dormitoarele, plus ceva de mancare, plus blaturi si plus inceput de facut ornamente pentru torturi...dar mai intai de toate o cafea sa alungam somnul...Deci la cafea!
O zi superba sa aveti,
esme
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Esme, ma faci praf cu retetele tale! Dar nu, nu te iau acasa la mine ca eu vreau sa slabesc. Pai daca as gati ca tine....se duce de rapa cura mea. Si vreau sa ma laud cu -10 kg pana la ziua fiica-mi(mai am de dat 2,5...off, ce greu e...) |
Macar e un praf folositor? Punem de o budinca ceva cu praful ala? hihihi....geee ce chef de ras am azi... Si ia detaliaza cum ai slabit, as apentru cultura mea generala ca eu sigur diete nu voi tine, da' poate daca citesc stimuleaza creierul si produce mai multi inhibanti de fuame
esme
mi_bebelina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aldaesme
Macar e un praf folositor? Punem de o budinca ceva cu praful ala? hihihi....geee ce chef de ras am azi... Si ia detaliaza cum ai slabit, as apentru cultura mea generala ca eu sigur diete nu voi tine, da' poate daca citesc stimuleaza creierul si produce mai multi inhibanti de fuame esme |
Pai in mare e "dieta balerina"(Ylari m-a influentat), dar mai asezonez cu cate o salatica sau macar o rosie ceva....iar uneori mai calc si stramb. Si mult ceai, apa....Nu, nu-i folositor praful...nu vreau budinci ca ingrasa. Te pup, sanatate multa si spor la trebi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Pai in mare e "dieta balerina"(Ylari m-a influentat), dar mai asezonez cu cate o salatica sau macar o rosie ceva....iar uneori mai calc si stramb. Si mult ceai, apa....Nu, nu-i folositor praful...nu vreau budinci ca ingrasa. Te pup, sanatate multa si spor la trebi! |
Aha, mersi...
Zau asa, budinca nu era pentru tine, nu sunt asa darnica cu dulciurile mele...da' ziceam ca daca tot ar fi fost folositor praful faceam asa o budinca de dimineata...pentru mine, am nevoie de energie
Opriti-maaa
Esme
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aldaesme
Aha, mersi... Zau asa, budinca nu era pentru tine, nu sunt asa darnica cu dulciurile mele...da' ziceam ca daca tot ar fi fost folositor praful faceam asa o budinca de dimineata...pentru mine, am nevoie de energie Opriti-maaa Esme |
simt ca si la mine vine o cadere de glicemie!!! ma bag la budinca aia.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Raport de dimineata: 6 grade 

SASEEEEEEEEE !!
Vreau si io budinca sau orice dulce in cantitati masive - sunt depresata rau 

Revin cand ma dezghetz ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe