Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 14
Victoria_mami spune:
Am vazut si poze cu Piscotel de Esme.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!
LA MULTI ANI DIANA!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase si fericite!
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Apropos de Nu, fetelor, curaj, ca nu tine mult, cam 9-10 luni
Victoria l-a depasit, acum suntem in perioada de 'Yes, please' si 'Gracias' ( e mai usor de pronuntat decat 'Thank you'), Hi, si Hola, care e de fapt, 'lola'
asa le spunea tuturor si in Cuba, cum vedea pe cineva, cum striga "Loooolaaaaaaa" ![]()
_
22.05.2008
aelita spune:
DANICRIS,azi mi-am facut de cap cu ceva curatenie,care nu e nici pe sfert cat faceam pe vremuri in acelasi timp pierdut..doamne sunt ca melcul si apoi mor de picioare si de maini si de sale..
imi apasa pe nervul sciatic si stii cum e,toata seara ma ridicam cu aolituri ,au piciorul,au arsuri...
stii tu,tot tacamul..si inca mai e!
ajutor deocamdata sper sa nu am nevoie,ca eu tot cred ca pot singura,ori sunt eu cu capul ori am impresia ca altii mai mult ma incurca...si am zis ca vad atunci,daca nu mai pot sa ma ia depresia,imi iau repede pe cineva,ca acum mi-e greu si lene sa fac planuri ca am mintea scurta rau,mi-a luat mintile sarcina..
mi-am luat o mare greutate,dusul Sofiei la gradinita,ca o ia autocarul de langa bloc,deci ar trebui doar sa cobor cu ei in carca,nu mai e nevoie sa plec eu cu masina cu 3 copii sa o duc..
Mama nu vrea sa vina,cred ca ea mi-ar fi prins bine prima luna,desi in aceeasi masura m-ar si stresa si nu prea m-ar lasa sa ma odihnesc suficient.
ca stiu cum e,eu noptile sunt zombi cu copilul,si dimineata cand sa dorm mi s-ar trezi ea satula de somn sa-mi faca galagie...si diminetile la mine,la oboseala,sunt cele mai grele.
am avut-o la mine cand avea Sofia 9-10 luni si gravida in primul trimestru cu Andres.ma ajuta ca imi facea mancare si curatenie,dar ma chinuia rau cu trezirile dimineata...si pe vremea aia Sofia ma trezea noaptea ,eu eram cu voma...dimineata cand as mai fi dormit si eu nu se mai putea.
sambata la 8 dimineata baga aspiratorul .
pt cine se trezeste devreme nu e nimic,dar noi ziceam sa mai dormim si noi macar sambata..
deci mai bine ma lipsesc de curatenie si mancaruri multe,ca defapt eu voi avea nevoie de multa odihna,si cineva in casa langa tine nu intelege asta,mai rau iti face.
ca asa sa imi ia cineva copiii ,oricum nu o face nimeni,deci ajutorul e cu dus si intors,trebuie sa te gandesti bine ce ai nevoie,nu ce pot ei sa iti ofere.
eu stiu,voi aveam nevoie de mult somn
o sa dorm pe unde apuc![]()
nu te mai stresa acum ca nu le oferi copiilor multe...lasa lucrurile sa curga sa vezi ca vor veni toate de la sine.cu cat ne gandim mai mult,cu atat ne complicam viata .Ai sa vezi ca vin toate la randul lor,ca nici un copil nu e neglijat,doar o mama care nu ar vrea si nu ar interesa-o sau nu ar sti cat de important e sa te ocpui de ei..dar nu e cazul nostru.mai multi copii nu inseamna ca sunt neglijati.multi cred ca nu te poti ocupa de unul ca de doi .ca vor suferi,ca sunt neglijati.nu e la fel,e diferit,dar nu e niciunul neglijat. vei gasi si timp si forta pt oricat!ai sa vezi!
e ca si cand ai spune ca nu ii poti iubi pe amandoi,ca poti iubi doar unul...totul se multiplica:iubirea,forta,timpul !
O sa fie totul bine,nu iti face griji,or sa vina de la sine !
mai putine planuri si mult calm si ai sa vezi cum se rezolva toate !
ca zicea Desiree de nume,Andres isi spune numele ADESh,dar nu vrea sa spuna cum il cheama,zice NU daca il intreb cum il cheama,nu vrea,dar daca vede poze cu el isi spune numele,sau daca insist si il iau prin "invaluire",cine esti tu,cine e baiatul lui mama se bate cu pumnul in piept,deci pe aici nu reusesc.
si il fac cand il strig pe le "Sofia!" INCEPE:"IO NO AYA " si mi-o arata pe AYA(Sofia) ,"io Adesh".
hahaa Victoria cu Lolaaaa![]()
Andres zice O-AAA !
nu se poate sa sune telefonul si sa nu sara el sa il ridice,sa vorbeasca,OAAAAA,TIII(si) ..si ce mai indruga el pe acolo,ii zic ca mi-l aduca, zice "pa" si mi-l da.cand e tati plecat zice intruna TATIII PAPIIII TATIII PAPIII oricine ar fi la telefon;cand nu e plecat,zice ca e BABI(Gabi o prietena).
la NU,zice NIO ! orice ii zici,si daca ai facut kk? NIO ! apoi zice ca a facut Sofia . zic a facut Sofia la tine aici kk? raspuns:TI ! (si).cum il prinzi ca face ceva,zice ca Sofia a facut.
nu mai umbla la calculator de cand l-am luat pe asta nou,ca laptopul vechi e facut praf !
si el ar mai da tarcoale,dar nu mai indrazneste.
l-am prins de doua ori,pe furis s-a dus a ridicat capacul si cand a auzit " ce faci acolo????" a inchis capacul cu cea mai mare viteza,a impins si laptopul de ziceai ca il arde !! si apoi cu fatza aia de "nu am facut eu".
cu cremele cate mi-a insirat prin casa,acum cand il prind la sertarul cu creme "ce cauti acolo?"-ca evit NU E VOIE. scoate repede mainile si se preface ca facea altcevaaaa,zice repede NIO,sau zice ca a facut Sofia.
vorbeste foarte multe,majoritatea in spaniola,dupa Sofia,desi noi numai in romaneste.
si ce stie in romaneste de la noi,pune sss la sfarsit.
TATOFIS =pantofi(pt ca Sofia zice Pantofis)
SENES=desene(Sofia zice desenes)
deci avem boala S-ului in casa !
V-am mai zis ca Sofia zice "patatas" in spaniola si "cartofis" in romaneste.
tot ea zice MERGEMOS -mergem, AVEMOS-avem...si multe asa.le amesteca le face varza.dar avem rabdare sa il varzuiasca bine si pe Andres si apoi se regleaza ei![]()
el se uita la omul paianjen,si tati il intreaba:te uiti la Omul Paianjen? Andres raspunde:"NIO ! Pi'man !"(spiderman).
il mai vazuse odata,si nu stiam ce cere,PIMAN PIMAN.
imi mai traduce Sofia.el zicea MAMAME ! si normal ca nu intelegeam,o intreb pe Sofia ce vrea Andres sa zica,ea :"zice SALVAME "(salveaza-ma).mamame-salvame.
mai avem putin si vine ziua lui,arata doo deshte si zice DOS ANOS.mai de mult zicea DOS DIENTES(cand ii dadeau niste dinti) si ii arata la toata lumea.
stie semaforul ROJO y VERDE (zice roho,vede).apasa pe buton la trecerea de pietoni,asteapta,si imi arata cand se face verde sa trecem.
ESME ce poze frumoase !!
25+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
mi_bebelina spune:

STEFANIA si DIANA MARIA, sa va dea viata tot ce -i mai frumos!
De-abia m-am trezit, sunt chiauna rau, visam si cand am deschis ochii sa vad cat e ceasul(7.50) m-am si speriat...pai eu eram satula de munca la ora asta.....iar acum abia de ma misc...of, si am de calcat, sa pun la facut socata ca a cumparat sotzul soc din piata ieri, voiam sa iau la frecat toate vasele prin bucatarie....dar n-am chef de nimic.
Legat de copil neastamparat in supermarket, si eu am unul....pai Cleo esti o fericita sa faci cumparaturi intr-o ora, ma gandesc ca mai ai timp sa te mai uiti la una-alta, noi in 20 minute suntem deja in parcare(daca nu sunt casele aglomerate). Nu am timp sa ma mai uit la altceva, studiez de acasa catalogul, imi fac lista si aia cumpar...daca nu gasesc din prima, asta e....nu am timp sa caut prea mult. si pana la urma, stiti ceva....de ce sa ne pierdem atatea ore din viata la cumparaturi? Mai bine mergem in parc cu copilasii si gata.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Delia inca nu l-a luat pe NU in brate. Uneori, ca sa nu zica NU tace pur si simplu...
Eu: Iti da mami papa?
ea: muta
Eu: Iti cumpara mama inghetata?
ea: Daaaaaa
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
leeloo2004 spune:
Elenuca - mergem in Kemer, la Rixos Sungate. Sper sa fie ok ca nu am mai fost niciodata pina acum...
Fetelor, multumesc de aprecierile la adresa casei - sincer, dupa copii, evident, e cea mai mare realizare a noastra - ne-am chinuit aproape 4 ani sa o terminam (si inca mai avem de lucru la ea!) dar cind in sfirsit ne-am mutat, am simtit ca stam acolo de o vesnicie...
Iar gradinaritul este noul meu hobby - sunt atit de prinsa de asta incit abia astept sa ajung acasa de la servici ca sa mai bibilesc ceva la ea...
Si mai ales pentru copii mi se pare un mare avantaj - acum de cind s-a incalzit, Tudor cel putin sta numai afara, abia il pot baga bunicile inauntru la masa si la somn...![]()
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
supozitoare eucalipt
2 cleo
2 piggy
2 belleane
2 noemi
2 lilly79
2 gabitzam
1 adriana78
1 alysh
2 andrada79
3 alex@sara
mai trageti de maneca, ca is fie la munca, fie chioara. Sunt 10 supo intr-o cutie. Pretzul era parca 10 euro cutia.
c'est tout?
platesc io lui Simonixu, si recuperez apoi.
edit: leelooo,f elicitari pt toate: cupii, casa, hobby. Esti o mamica nemaipomenita 
inca un edit: eu ma mut langa esme. La noapte incep sa impachetez ![]()
si-nca una si ma duc: 
Stefania+ Diana Maria

paartyyy... sa fiti sanatoase, si fericite, si implinite!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 supozitoare eucalipt 2 cleo 2 piggy 2 belleane 2 noemi 2 lilly79 2 gabitzam 1 adriana78 1 alysh c'est tout? platesc io lui Simonixu, si recuperez apoi. edit: leelooo,f elicitari pt toate: cupii, casa, hobby. Esti o mamica nemaipomenita ![]() o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Cate supozitoare sunt intr-o cutie? Cat costa? Noi nu prea am avut asa mari probleme, dar avand in vedere ca incepem gradi...as fi si eu interesata.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza