Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
anya2010 spune:
Vaai ce bine ca sunteti acasica si puteti sa va odihniti. Eu mai am putin si adorm cu capul pe tastatura . E un moment de respiro la birou si m-a luat toropeala . Dar lasa ca mai am jumate de ora pana se termina programul si recuperez
Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o am ramas singura? nu mai e nimeni? Ana 14 |
eu sunt ...prezent
Doamne ai grija si de noi 11+
ukume24 spune:
Si eu sunt dar plec acusica acasuca.
Va pup pe toate si aveti grija de bebicii vostri pana maine cand ne auzim din nou.
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Doura, felicitari pentru vestile bune. S-o tineti tot asa de-acum incolo! Apropo de vergeturi. Eu nu am nici una pe burta, de fapt una mica-mica acolo unde am avut cercelul in buric Sarcina trecuta m-am dat cu Mustela, crema speciala pt gravide. O voi cauta si acum, stiu ca intr-o vreme nu se gasea. Ramane cam lipicios dupa ce te dai, mai ales vara cand transpiri, insa macar a dat rezultate bune. Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara Sofia, 1 an si 5 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Draga mea, inseamna ca ai tu pielea buna. Mustela nu iti face absolut nimic. Eu m-am dat cu ea din cap pana in picioare zi de zi si am fost plina de vergeturi. Acum deja au aparut din nou (fara nici un motiv, asa pe nepoftite) primele vergeturi pe spatele picioarelor. Sigur... e un confort psihic in plus ca iti zici ca ai grija de pielea ta si bla bla. Dar daca e sa faci vergeturi le faci oricum.
Mami de (28.10.2008) si bb2 12+
alinushca spune:
doura, felicitari pentru eco! pai cum sa bei 2 l. iti pui ori 8 pahare mari de apa unde pe un birou si sorbi cate unul cand dai cu ochii de ele (langa comp de exemplu) sau o sticla de 2 l si tot asa sorbi cat poti din ea de fiecare data cand o vezi (o pui si tu la vedere....).
Mami de (28.10.2008) si bb2 12+
celesta spune:
Am avut de recuperat din urma, am citit zeci de pagini, si acum cand am terminat, m-a lovit un somn de nu nimeresc tastele coroborat si cu faptul ca dorm tare prost in ultima vreme, ma trezesc din senin noaptea pe la 3, 5 sau 6 am...
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
_
13+