Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Nu stiu ce sa zic de cremele pt vergeturi..eu deja le am vergeturile, pe sani si cateva pe coapse, nu stiu cum le-am capatat
De cand am ramas insarcinata nu prea m-am dat cu creme desi inainte eram dependenta, in prima luna am avut pielea mai uscata acum vad ca arata bine. Ma dau din cand in cand cu crema pt gravide de la Bubchen nu stiu daca e neaparat pt vergeturi. Ma gandeam sa-mi iau si eu de la Mustela, acum nu stiu cat de eficienta o fi la mine

Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Draga mea, inseamna ca ai tu pielea buna. Mustela nu iti face absolut nimic. Eu m-am dat cu ea din cap pana in picioare zi de zi si am fost plina de vergeturi. Acum deja au aparut din nou (fara nici un motiv, asa pe nepoftite) primele vergeturi pe spatele picioarelor. Sigur... e un confort psihic in plus ca iti zici ca ai grija de pielea ta si bla bla. Dar daca e sa faci vergeturi le faci oricum.

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Probabil ai dreptate, iar Asa stiam si eu, ca daca e sa faci vergeturi, le faci oricum. Cred totusi ca si cremele dedicate ajuta procentual putin in a preveni sau a atenua aparitia vergeturilor.

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

bebelul, felicitari pentru punctuletul mic. Ma bucur pentru voi. Sa vezi cum va fi in al noualea cer sotul cand va pune mana pe burtica ta si il va simti pe bebe.

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Super tare ce zici tu alinushca! Si eu ma dadeam cu Mustela acum ca si la prima sarcina, foarte convinsa ca datorita ei nu am facut nici o vergetura pe burta. Stiti ce e ciudat? Ca eu am vreo 2 vergeturi dar pe solduri si facute nu pe sarcina trecuta, ci inainte, la alta sesiune ingrasat/slabit probabil. Despre apa si eu ma chinui sa beau, reusesc in timpul sapt 1.5 kg tot asa doar din sticla, altfel nu pot. Oricum o beau in mare sila si mereu in ultimul moment inainte sa plec de la munca.

11+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumesc fetelor..sunteti the best .acum m-am trezit..vreau sa ma duc sa fac salata de fructe pt ca mai am jumatati lasate prn frigider de acum 2 zile...mai e ceva:daca esti predispusa la vergeturi nu scapi de ele ...eu pe burta nu am avut deloc deloc..doar vreo 3-4 pe coapse dar f subtiri nu cratere...si mama la fel deci se pare ca o mostenesc..probabl o sa-mi iau si mustela sa o am acolo ...dar eu continui cu ulei..o sa-mi caut si unt de cacao..si incerc sa ma hidratez bine si sa mananc cat mai sanatos pt ca pielea e ca o oglinda ..daca exista dezechilibre nu o sa ai niciodata piele frumoasa...va si revin dupa ce transez niste fructe

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bebeluuuuuuuuuuuuuu sorry am uitat sa-ti spun: felicitari pt ursuletul mic

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Hai ca in sfarsit sunt si eu in trend: am dormit (la birou) si m-am trezit de foame si am ras o punga de pufuleti.
Doura felicitari pt rezultatele de la eco. Nisip am avut si eu si m-a chinuit vreo 3 ani, cu tratamente si naturiste si ne-naturiste, cu regim, cu apa din belsug... nu scapam si pace. Acum de cand cu sarcina vad ca nu m-a mai suparat. Dar am ramas cu obsesia bautului, ajung lejer la 4 litri pe zi. Si am inteles ca e foarte important in sarcina sa bem multe lichide. Si eu tot cu sticle am rezolvat, de scarba sa scap de baut dedeam pe gat o juma de litru odata dar umpleam sticla la loc si iar o vedeam iar voiam sa "scap" de ea si tot asa.
Cu kilogramele, voi stiti ca eu am avut o obsesie inca de la primele capitole, am inceput cu vreo 5 kile peste greutatea mea normala, dar vad ca am slabit 1 si asa am ramas. Sper sa nu ma ingras prea mult si sa-mi creasca doar burta
Cu creme nici eu nu prea ma dau, am un unt de cocos cu care ma dau pe picioare cand imi aduc aminte si o mustela pt sani (m-am dat de 2 ori in 12 saptamani), cum zicea alexia, daca esti predispus pt vergeturi le faci oricum. Eu sunt, am cateva pe spate cred ca din nastere, sper sa nu ma umplu mai tare.

11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rala

Hai ca in sfarsit sunt si eu in trend: am dormit (la birou) si m-am trezit de foame si am ras o punga de pufuleti.
Doura felicitari pt rezultatele de la eco. Nisip am avut si eu si m-a chinuit vreo 3 ani, cu tratamente si naturiste si ne-naturiste, cu regim, cu apa din belsug... nu scapam si pace. Acum de cand cu sarcina vad ca nu m-a mai suparat. Dar am ramas cu obsesia bautului, ajung lejer la 4 litri pe zi. Si am inteles ca e foarte important in sarcina sa bem multe lichide. Si eu tot cu sticle am rezolvat, de scarba sa scap de baut dedeam pe gat o juma de litru odata dar umpleam sticla la loc si iar o vedeam iar voiam sa "scap" de ea si tot asa.
Cu kilogramele, voi stiti ca eu am avut o obsesie inca de la primele capitole, am inceput cu vreo 5 kile peste greutatea mea normala, dar vad ca am slabit 1 si asa am ramas. Sper sa nu ma ingras prea mult si sa-mi creasca doar burta
Cu creme nici eu nu prea ma dau, am un unt de cocos cu care ma dau pe picioare cand imi aduc aminte si o mustela pt sani (m-am dat de 2 ori in 12 saptamani), cum zicea alinushca, daca esti predispus pt vergeturi le faci oricum. Eu sunt, am cateva pe spate cred ca din nastere, sper sa nu ma umplu mai tare.

11+
-- Don Herold

11+
-- Don Herold

Mergi la inceput

scuze, se vede ca-s trezita din somn, am vrut sa modific pentru ca o incurcasem pe alinushca cu alexia si a iesit citatul asta.

11+
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

bebelu felicitari si sarcina usoara pana la 40 saptamani

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput