Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
douradoudou spune:
ana stai linistita ca o sa te ingrasi...iti doresc sa nu te ingasi mai mult de 10 kg...eu inainte de 1 sarcina aveam 48 la 1.70...acum inainte de a 2a sarcina aveam 54-55.....acum dupa nastere vrea sa fac sport serios sa ajung la 50 si sa ma mentin asa
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
marizta spune:
fetelor v-am ,va doresc o zi buna in continuare eu ma preg sa plec de la munca
7 saptamani
douradoudou spune:
am uitat sa spun ca mi-a dat calciu si fier cate 1 pe zi
si 12+
allexxia_m spune:
offf, 48 - 50kg la 1,7 m .... de mult nu am mai avut asa greutate, si eu visez la asa ceva, ca tot 1,7 m am si eu dar nu mai am demult 50kg
eu m-as multumi si cu 55kg dar ce sa zic ca am avut 80
noroc ca am reusit in ultimul an sa ajung macar la 64 si cu acestea am inceput sarcina.
cura am sa o continui dupa ce termin cu alaptatul dar nu stiu daca o sa mai ajung vreodata la 50kg.
14+
allexxia_m spune:
Deci cel mai bine ne luam ulei de masline si cred ca asa am sa fac si eu, vorba ta, de ce sa ne dam cu toate chimicalele cand putem folosi ceva natural
14+
Joy21 spune:
Doura, felicitari pentru vestile bune. S-o tineti tot asa de-acum incolo!
Apropo de vergeturi. Eu nu am nici una pe burta, de fapt una mica-mica acolo unde am avut cercelul in buric Sarcina trecuta m-am dat cu Mustela, crema speciala pt gravide. O voi cauta si acum, stiu ca intr-o vreme nu se gasea. Ramane cam lipicios dupa ce te dai, mai ales vara cand transpiri, insa macar a dat rezultate bune.
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
douradoudou spune:
fetelor eu va si revin dupa 1 ora sau 2..nu mai pot..am numai "paianjeni in ochi"..discutati voi pe larg si imi faceti rezumat cad ma trezesc hehehhehe
si 12+
ana_o spune:
scriam si eu un mesaj de somn usor pentru Doura... si am vrut sa adaug ca ascult Eduard Maya cu This is my life, ca mananc struguri si dansez pe scaun... cand sa bag un emoticon, poc, blocat tot!!!
tehnologia e impotriva mea azi. nu mai incerc nimic!
Ana
14