Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
allexxia_m spune:
eee, am reusit
ce ziceti fetelor, cele care ati mai folosit untul de cacao?
asa sa fie? sa nu aiba efecte contra vergiturilor?
14+
Monnica spune:
Doura,
multumesc pentru parola. O sa incerc sa pun si eu poze dar...habar nu am.
Poti sa imi explici ce trebuiea fac?
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 11+
allexxia_m spune:
Ana_o imi pare rau, prima oara nu am pus eu bine link-ul
www.eva.ro/frumusete/ingrijirea_corpului/untul-de-cacao-nu-este-eficient-pentru-vergeturi-articol-27717.html" target="_blank">AICI
acum merge, l-am testat si eu
14+
ana_o spune:
Doura, eu as mai vrea 2 kg in plus. sunt cam subnutrita...
credeam si eu ca mai pun pe mine cu sarcina asta, dar inutil... abia, abia 2 kg. si oricum nu se prea vad. am un real complex cu greutatea, ma cantaresc in fiecare dimineata, doar-doar mai gasesc 500 de grame in plus!!!
mie sucurile din fructe proaspat stoarse nu-mi place. niciodata nu mi-a placut. prefer fructul, mai ales pepenele rosu, pe care il voi devora!! sa ma tineti minte, peste 2 luni o sa va stresez cu enormele cantitati de lubenitza... imi feliez intr-un bol vreo 3 felii mari si pana nu termin bolul, nu ma las... iar asta de 2 ori pe zi, dimineata si seara!!! pff, salivez...
Ana
14
douradoudou spune:
nu stiu ce sa zic,...eu cred ca vor sa ne incurajeze sa folosim creme si lotiuni ca sa faca ei mai multi bani...u know..daca e sa fac vergeturi prefer sa fac cu unt de cacao natural pe mine decat "imbibata" de chimicale....anyway eu ma apuc sa folosesc iar ulei de masline extra-virgin dupa dus ..facusem o pauza pt k mi-era lene sa stau pana intrain piele...dar acum vreau sa il folosesc din nou..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
allexxia_m spune:
Monnica dupa ce te-ai logat si ai intrat pe Picasa Web Albums ai in partea de sus, central, un buton Upload, dai click pe el, ti se deschide o fereastra mai mica, dai click pe create a new album, denumesti albumul cum vrei (dar sa te reconastem si noi ) si dupa incepi tot asa sa-ti adaugi pozele la albumul tau.
Sper ca vei intelege ceva.
Bafta si asteptam sa te vedem
14+
ana_o spune:
Allexxia, nu ma risc!
Si vorba Dourei, de ce sa nu folosim ulei de masline? Eu masajul anticelulitic cu ulei de masline il fac. Ma rog, fata care se ocupa de picioarele mele. Si ea zice ca e cel mai eficient pentru elasticitate si fermitate. Chiar, Doura... de ce atatea chimicale, cand uleiul extra virgin e cel mai sanatos si indicat pentru orice tip de piele(nu ten)? Perfect, buna idee mi-ai dat!
Ana
14
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta sa ai pofta ana.eu am papat acum o punga de lotto(pufuleti) cand ajung aks o sa pap si eu o supa de glusti 7 saptamani |
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George