Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_o spune:
Marizta, mi-ai facut pofta de pufuleti! Aliatul meu in primele 2 luni de sarcina, iar in Postul Pastelui deja a fost un fel principal de mancare!!
Caramele vrea cineva? cu lapte, seamana cu alea de pe vremea lu' Ceausescu.
Ana
14
douradoudou spune:
am nisip la rinichi de aia e f important ..o sa incerc..oricum i timpul sarcinii e f important sa te hidratezi inclusiv pt piele...va pe toate...eu numai din sticla beau miruna..daca pun in pahar si sta cateva mnute am impresia ca se umple de praf si mi-e scarba..asa ca prefer din sticla care este acoperita.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
allexxia_m spune:
uitati ce articol am gasit despre untul de cacao
www.topsanatate.ro/articol/untul-de-cacao-nu-este-eficient-pentru-vergeturi-29731.html unt de cacao&cd=14&hl=ro&ct=clnk&gl=ro" target="_blank">AICI
sper sa ma lase sa pun link-ul bine
voi ce ziceti, cele care l-ati folosit? asa sa fie?
14+
douradoudou spune:
am mancat si o caesar salad ca e un restaurant chiar langa doc...super bien amplasat pt ca eu mereu cand ies de la echoi mi-e foame..dar ana sincer mi-ai facut o pofta nebuna de ciorba ...poate fac maine ..
si 12+
ratusca83 spune:
douradoudou..multa sanatate la bebe si tie..ma bucur din inima ca suntei bine..nici eu nu prea beau apa..ma chinui..inainte beam ceaiuri dar acum mi-e teama sa nu afecteze pe bebe..pupici multi
10+
MSymo spune:
Douradoudou, bravo...felicitari, sa fiti sanatosi/sanatoase!
Fetelor...m-ati innebunit cu retetele culinare si cu meniurile, musc din tastatura....
Symo 14+
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m uitati ce articol am gasit despre untul de cacao www.topsanatate.ro/articol/untul-de-cacao-nu-este-eficient-pentru-vergeturi-29731.html unt de cacao&cd=14&hl=ro&ct=clnk&gl=ro" target="_blank">http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1axaT67BTTQJ:www.topsanatate.ro/articol/untul-de-cacao-nu-este-eficient-pentru-vergeturi-29731.html unt de cacao&cd=14&hl=ro&ct=clnk&gl=ro sper sa ma lase sa pun link-ul bine voi ce ziceti, cele care l-ati folosit? asa sa fie? 14+ |
Eu nu pot sa deschid articolul ... :-(
dar nici nu cred... srie pe alte 100 de siteuri ca ajuta la elasticizarea pielii
+ eu am l-am luat de la raionul special ptr
Fericita 13+
allexxia_m spune:
nu mi-a iesit cu link-ul
oare ce nu fac bine
mai incerc:
www.eva.ro/frumusete/ingrijirea_corpului/untul-de-cacao-nu-este-eficient-pentru-vergeturi-articol-27717.html" target="_blank">AICI
14+
douradoudou spune:
fetelor avem noroc ca vine vara cu toate fructele si putem sa bem sucuri des...eu suc as bea non-stop dar stiu ca nu este bine prea mult...si fructele au fructoza care in exces ne ingrasa si oricum se metabolizeaza mai greu..ah si inca ceva.o tipa mi-a zis ca atunci cand faci suc dintr-un fruct indicele glicemic creste..deci un suc ne ingrasa mai mult decat fructul mancat intreg...bine de retinut...
si 12+
ana_o spune:
Allexxia, am dat clik pe link si... iar am ramas singura, doar monitorul cu icoanele specifice!
ce are, frate, tehnologia cu mine??
pfff, ma enervai!!
imi trecu, dar nu mai dau clik pe nimic.
Ana
14