Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana_o pune-o pe aragaz, pana acum se incalzea
Pofta buna!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

cartofi, ceapa, morcovi, ardei, rosii proaspete, telina(radacina) si pentru final, telina sau patrunjel.
eu chiar nu stiu cum mi-a iesit asa buna!
(au murit laudatorii)

Ana
14

Mergi la inceput

Allexxia, de data asta a iesit clocotita, de-a dreptul.

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit de la doc..totul f bine..translucenta perfecta...bb are exact varsta calculata si de doc...dar tinea picioarele apropiate:nu a putut sa vada daca e fata sau baiat..nu am intereseaza acum,..sa fie sanatoasa sau sanatos...se misca pe acolo ...a fost scurta eco..nu ami rezistam ca bausem apa inainte ca sa poata masura si colul(si asta e ok..tot lung si inchis )...ma simt f bine...daor mi-a zis ca daca nu be cel putin 2 l pe zi o s aam probeme serioase de la nisipul ala .offf cum sa beau 2 l???????????

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

sa ai pofta ana.eu am papat acum o punga de lotto(pufuleti) cand ajung aks o sa pap si eu o supa de glusti

7 saptamani

Mergi la inceput

douradoudou ne bucuram pentru vestile bune, sa fie si de acum incolo tot asa bune
cat priveste apa, asa stiam si eu ca trebuie sa bei multa apa.
nici eu nu beam apa mai deloc acum mai bine de 1 an si am incept incetul cu incetul si acum beau poate si mai mult de 2l/zi
totul este sa incepi sa bei ca dupa te vei obisnuii
si un alt truc, corpul iti va cere intodeauna ceea ce obisnuiesti sa-i dai, deci incepe sa obisnuiesti corpul cu apa si vei vedea ca iti va cere corpul sa bei apa multa. Eu asa sunt acum, daca nu beau apa parca mi se usuca gura de tot.
Bafta ai sa vezi ca o sa reusesti si cu apa

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

ma bucur pt tine douradoudou......sa fie bine bebele
si eu ma chinui sa beau apa multa,.....nu am pb dar intr-adevar e greu sa bei multa apa mai ales dak nu esti obisnuita

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura la mine functioneaza cu bautul din sticla, am spor. Imi impun ca intr-o ora sa beau pana la dunga x... si tot asa pana seara. Dupa o saptamana o sa simiti nevoia sa bei mult.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Doura, te asteptam! ma bucur ca e totul ok, cat priveste sexul lui bebe, vorba ta, important e sa fie sanatos\sanatoasa! Cu apa te inteleg, nici eu nu pot bea 2 l de apa si oricat am incercat, in zadar...

Ana
14

Mergi la inceput

marizta mi-ai facut pofta de loto clasic, sunt o mare mancatoare de asa ceva, este preferatul meu

14+

Mergi la inceput