Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Iarashi am intrat intr-o perioada superaglomerata cu treburi... asha ca nu sunt la curent cu noutatzile. Am intrat doar sa va salut.

Am facut abia azi vaccinul de 4 luni (avem 5 luni fara 3 zile). Pana la urma l-am cumparat (pentaxim) dar abia l-am gasit ... deci criza de vaccinuri e si in farmacii nu numai la stat . Pana acum urmarile vaccinului s-au vazut intr-un plans isteric la amandoua (cam la 5 ore dupa vaccin) pe care l-am calmat cu apa...deci probabil un efect secundar ar fi setea. Mentzionez ca de obicei nu le dau apa sau ceai, doar ocazional rar.

Sa ma plang si pt ce-am patzit ieri.... Eram acasa cu Natalia in bratze si m-am impiedicat de frana de la pat (avem pat pe rotzi) si am cazut amandoua. Ea efectiv mi-a zburat din bratze si a cazut pe spate (noroc ca pe parchet) cam de la 1/2-1 metru. A plans mititica tare-tare dar nu din prima, ci cand m-a vazut pe mine super-speriata. I-a ieshit un cucui care pana azi dimineatza i-a trecut. Am pipait-o pe toate partzile, doar la capushor o durea. A fost apoi plangacioasa toata ziua, saracutza...normal. Ca naiba eram si singura acasa (sotzul plecase dupa banii pe trusou). Nu au aparut simptome ingrijoratoare in urmatoarele 24 de ore, asha ca m-am mai linishtit, dar tot nu sunt impacata cu totul ca a scapat doar cu un cucui. A fost groznic si acum mai ia cu tremurici cand ma gandesc...brrr... Nu doresc nimanui sa patzeasca asha ceva.

Ma bag la somnic ca sunt franta...va puup...nb...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

off,sper sa nu fie nmk altcv....ce sperietura

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fetelor, avea dreptate Andrelina. Se pare ca ploua duminica pana la urma.
Vreti sa mutam intalnirea sambata?

Mirela fericita de Mara Ioana

cum spuneti...dar cine vn...k eu nu am vazut asa multe fete

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
multam de cafea decenuela

si mie imi cade parul mai ceva la balamuc,dar jiji mare al meu sa nu auda de tuns...cik max 5 cm sa tai......asa ca tot "studiez" sa gasesc cauza motivului

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1316
[sper sa nu chelesc asteptand sa fie asa cum zice aici]

ayanna pe mine m-ai facut sa ...parca citeam despre mine...

cuscra,brava pt conversatia fetelor ... je rade cu lacrimi[vezi ayanna? ] cand face radu ore de germana cu frate-su...

dastefa imi pare rau ca aveti iar probleme ... si eu stiam ca se fac primele teste pt auz in maternitate... sa zica dr ca e doar o alarma falsa

evyme succes cu pregatirea botezului si distractie placuta! -1kg?

nikole draga,pt je , portia de cioco era un patratel[asta in teorie],dar cum teoria nu se potriveste cu practica,portia este pana se termina tabla de cioco

miremiasi ...sar'na si abia asteptam colacelul

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

decenuela multam de cofe
nikole,esti o scumpa k ti-ai facut tmp sa faci un nou cont

fetelor fiimea aseara 1 ora a urlat...da' continuu ...

si ieri a zis "ihu" si "eeeeiiiieeeiii"" si akm e la mn in brate ma cearta k nu ma uit la ea

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vroiam sa va povestesc de fiica-mea, evident... ea si prietena ei si-au scris "visele" pe o hartie pe din doua, deci N la 34 de ani si E la 34 de ani... (au mai facut multe din astea, pentru posteritate ca sa-si aminteasca peste ani, inclusiv N sa-l ia pe fratele lui E de barbat, adica o babeta de 34 sa-l ia de sot pe floricica de 20, sa-si puna pofta in cui), N maritata si cu un amant tanar, bogat si destept, stresata si calatorind prin lume... E. cu 2 copii, un baietel de 5 ani si o fetita de 3, cu un sot care o iubeste si o respecta, ochelarist (?), stie exact si cum arata, dar tre sa mai sap dupa o poza pe imdb si piorma v-o arat si voua, cu un job bine platit desigur... dragute fetele...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

De fapt am intrat sa va spun ca m-a apucat harnicia si in urma discutiilor, am creat un cont nou pe webshots. Am trimis datele pe mailul comun. Rugamintea mea (formulata si in mail) este de a nu mai pune linkurile catre poze pe forum, ci doar sa faceti referire la el (contul nou de poze). Nu de alta, dar altfel l-am facut degeaba. Cine doreste sa-si protejeze pozele de ochi nedoriti, le poate incarca acolo. Ma gandesc ca n-are rost sa va chinuiti sa le mutati pe toate, cine a vrut sa le vada le-a vazut deja, eventual le puneti pe cele care va plac mai mult si incarcati poze noi in continuare. N-o sa ma bag sa sterg absolut nimic din pozele de pe contul vechi, fiecare decide ce/daca sterge. Daca o sa functioneze sistemul, promit ca o sa incarc si eu poze acolo in mod regulat.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

multumim frumos

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

vai ce noroc cu soacra-mea...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

norocoaso!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

am aj la pag 5....
sa nu uit...

miky ....tare frumos spus...ma gandesc ca fac partea din categoria care n-a fost obisnuita cu dulcegarii....desi mi-am dorit toata copilaria atat de mult....tata, care avea prb graver de sanatate...la o zi de nastere...pe langa bla, bla...mi-a zis ca ma iubeste si ca e mandru de mine...mi-a stricat ziua..eram sigura ca ..... e pe duca si ca spune ce spune...ca de sa aud si io o dataniste cuvinte...
oricum esti de apreciat.....io...incerc sa-i arat dragostea prin fapte, sa zic asa....dar lui jiji ii spun de 100 de ori ca-l iubesc..ce sa fac...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

decenuela eu mi-am dat seama ca nu am prea rasfatat-o si alintat-o. si daca ai stii ca lupta ca o leoaica pentru noi chiar si mari fiind! si parea asa de greu de zis un "te iubesc"... nu ne costa nimic un mic gest sincer.

ii ziceam ca de la 3 luni, Kiti, e mai prezent, mai activ...bla bla... si ea, cu tristetze a zis ca nu prea stie cum e, pt ca atunci cand aveam 2 luni si jumatate, s-a intors la munca. si s-a mutat de la spital (e asistenta, pediatra), unde avea ture, sa lucreze la circa medicala, si sa faca teren, cum era pe vremuri, ca sa aibe teren de strabatut aproape de mine, sa mai traga cate o fuga sa imi dea san... si facea zilnic multi km pe jos, si mai venea si la mine sa beneficiez de laptic, nu la fiecare masa dar nu a vrut sa ma treaca exclusiv pe LP. Andre_lina mi-a amintit, povestind vizita la dr. eu am fost (si sunt) norocoasa.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

jos palaria in fata mamei!
btw...si eu sunt norocoasa...multumesc,mama!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Iarashi am intrat intr-o perioada superaglomerata cu treburi... asha ca nu sunt la curent cu noutatzile. Am intrat doar sa va salut.

Am facut abia azi vaccinul de 4 luni (avem 5 luni fara 3 zile). Pana la urma l-am cumparat (pentaxim) dar abia l-am gasit ... deci criza de vaccinuri e si in farmacii nu numai la stat . Pana acum urmarile vaccinului s-au vazut intr-un plans isteric la amandoua (cam la 5 ore dupa vaccin) pe care l-am calmat cu apa...deci probabil un efect secundar ar fi setea. Mentzionez ca de obicei nu le dau apa sau ceai, doar ocazional rar.

Sa ma plang si pt ce-am patzit ieri.... Eram acasa cu Natalia in bratze si m-am impiedicat de frana de la pat (avem pat pe rotzi) si am cazut amandoua. Ea efectiv mi-a zburat din bratze si a cazut pe spate (noroc ca pe parchet) cam de la 1/2-1 metru. A plans mititica tare-tare dar nu din prima, ci cand m-a vazut pe mine super-speriata. I-a ieshit un cucui care pana azi dimineatza i-a trecut. Am pipait-o pe toate partzile, doar la capushor o durea. A fost apoi plangacioasa toata ziua, saracutza...normal. Ca naiba eram si singura acasa (sotzul plecase dupa banii pe trusou). Nu au aparut simptome ingrijoratoare in urmatoarele 24 de ore, asha ca m-am mai linishtit, dar tot nu sunt impacata cu totul ca a scapat doar cu un cucui. A fost groznic si acum mai ia cu tremurici cand ma gandesc...brrr... Nu doresc nimanui sa patzeasca asha ceva.

Ma bag la somnic ca sunt franta...va puup...nb...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

doamne,larisel,ce experienta!
bine ca nu e nimic grav!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

si ieri a zis "ihu" si "eeeeiiiieeeiii"" si akm e la mn in brate ma cearta k nu ma uit la ea

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel [/green]09.09.2000
o printesa grabita...

ce dulce trebuie sa fie!

asa creste Alex

Mergi la inceput