Viitoare mamici de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 6
LoraG76 spune:
si eu mai am de stat 3 sf. de ora si plec acasaaaa!!! Yuhuuuu!!!
Sa vedeti c-am mai facut una azi, dupa ce ca ieri era sa calc cu cana de cafea in loc de fier...i-am cumparat ieri 2 tricouri sotului meu, din care unul e mic, asa ca l-am luat azi cu ine la serviciu sa-l schimb...buuun, ii spun si colegei mele, mergem in pauza la magazinul X sa schimb tricoul. Zis si facut, plecam ajungem acolo...na, ce sa schimbi, ca tricoul il lasasem la serviciu...
da' nu mi-am dat seama ca n-am nimic in mana! 
oramona, cand vad cate-o graviduta pe strada ma tot gandesc - n-ai fi tu oare? ![]()
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Lora, nu pune la suflet vorbele soacrei ! Poate nici nu a zis asa cu rea-intentie, dar e clar ca tie nu ti-a picat bine deloc. Stiu cum e , se mai intampla. Tu trebuie sa te concentrezi asupra minunii care iti creste in burtica .Si stii ceva ? Esti foarte frumoasa si-ti sta bine asa, cu 'rotunjimile' pe care le-ai capatat rapid ( zic unii ) in ultima vreme ! Bucura-te de aceasta perioada frumoasa, gandeste-te la puiul tau din burtica si zambeste ( cu zambetul ala tamp pe care-l afisam toate din cand in cand Astea sunt lucrurile care conteaza... ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 18+ |
Luy, multumesc pentru cuvintele frumoase!
Stiu ca n-a zis cu rea-intentie, de aia nici nu i-am intors-o. Doar c-am ramas eu c-un pitic pe creier!Azi am avut logoree verbala!

Lora, mami de Iustina si

23+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Nu, ca nu-s normala...azi numa' vorbesc.
Neuronii aia de-s in vacanta nu mai stiu daca am facut sau nu cacofonie - se zice simplu logoree sau se poate spune logoree verbala? Cred ca doar logoree, ca nu se refera la altceva, deci am gresit, scuzeeee!!!
Lora, mami de Iustina si 
23+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Iunia82 spune:
Clary si la mine la TT a stat cu capul in jos. Practic intre 14-19 saptamani numai asa a stat, sau cel putin asa l-am prins la eco.
Deci, no problem...
Sa vedem maine la morfo in ce pozitie va sta.![]()
22+
maricicutz spune:
office, din pacate nu am nicio poza de la petrecerea lui ili, ca eu am filmat si l-am rugat pe dl bogdan sa faca el poze, si nu a reusit sa faca decat vreo 4 ca s-a stricat aparatul..nu mai voia sa se deschida..nici pe cele facute nu am reusit sa le vedem..bine macar ca am filmat tot...eu sunt bine, mananc mult-eu la ili am luat 16 kile, deci ma astept acum la mai mult...incerc sa nu ma gandesc la analizele alea, trebuie sa fie bine si nu vreau sa-i fac rau lui bb..
apropo, pt cele care mai au un bb, eu stiam ca daca copilul zice "mama" prima oara al doilea copil o sa fie fetita si invers, daca zice tata o sa fie baiat..sper ca nu am incurcat...ili a zis "mama"
si uite ca fac baiat, la voi cum e?
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
Mari-Mariuk spune:
Am luat rezultatele. E de bine, avand urmatoarele: risc de tr.21 1:6416, risc de varsta 1:965, risc de de fect e tub neural in zona cu risc scazut (1.44) si risc de trisomie 18 <1:10000.
Asta e ce scrie pe foaia cu rezultate si am inteles eu, restul sunt niste cifre si litere ciudate pentru mine
, dar care imi vor fi interpretate de dna dr poate chiar maine...
Va
. Sper sa mai apar pe aici...adica sa gasesc mai mult timp liber.
Mariuk
18+
LoraG76 spune:
Mari-Mariuk, felicitari pentru rezultate! 
Lora, mami de Iustina si 
23+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
fulguta28 spune:
Mari-Mariuk, bravo
! Asa da rezultate!
uta28 este
17+
http://zaleboutique.wordpress.com