Viitoare mamici de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 16
Buburuza_10 spune:
Lara
si multumesc de grija. Nu tin cura de slabire, dar mi-am propus sa incerc sa evit sau sa reduc grasimile si dulciurile. Tocmai am terminat de mancat de pranz: frigarui de pui (cu ciuperci, ardei gras, ceapa, rosii), salata de varza alba si piure. Doar piure-ul nu este permis in cura, in rest mancare consistenta, sanatoasa si gustoasa!
Office
Ia sa vedem cum imi sta cu
in semnatura! ![]()
22+ 
Klarisse spune:
Oramona felicitari pentru semnatura..:) Eu azi am 17 saptamani pline intru in a 18, asa calculez..
Edit: vorbesc prostii..am 18 pline intru in 19..
Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Din ce am citit se reduc doar alocatiile nu indemnizatia de crestere a copilului..
Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
Fetelor nu are nici un sens sa ne stresam momentan...sa speram macar ca la indemnizatii nu vor umbla....
Inteleg ca scorul la fetitze 10 la 14 acum??
Hai sa se egaleze scorul ca eu vreau add cu baietzel...si na..sa nu se supere fetitzele![]()
Am intrebat un coleg a carei sotzie este in postnatal si nu sunt probleme momentan cu indemnizatia..
Si pe mine ma ingrijoreaza niste dureri mai ales inainte si dupa ce golim vezica...dintr-o data se simte saculetul acolo jos..totusi mi se pare un pik cam devreme pentru vaicareli
, ce ma fac yo mai incolo??

19+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Din ce am citit se reduc doar alocatiile nu indemnizatia de crestere a copilului.. Klarisse graviduta 18+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Eu am ascultat la radio de alocatie si indemnizatii in articolul postat scrie doar de alocatie..nu stiu..oricum ne putem astepta la orice..la alocatia de 200 ron,15% sunt 30 de lei si pentru unii banii astia inseamna foarte mult...
cununie civila
22+
zozela spune:
Felicitari Buburuza pentru fetita!
Eu recunosc-am avut un soc! Ne-a spus din prima,cum a pus sonda pe burta
Cica n-a avut ce-i face,daca prima pozitie a fost-in cap,cu picioarele cracanate
Va multumesc tuturor pentru felicitari!
Despre reduceri salariale si alte cele n'shpe mii de reduceri,nici nu mai vorbesc! Bataie de joc!
mii!!
Mamica lui Mihai si
cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
oramona spune:
Am inteles Klarisse, eu nu-s asa rabdatoare incat sa trec saptamanile implinite, cum incepe una noua, cum schimb si eu 
Eu nu vreau sa ma gandesc la aceste reduceri. Ce sa reduca 

, alocatia aia de 42 lei si inca cu 15%.Ca 200 oricum nu -s decat pe 2 ani, sa le fie rusine.Sper sa nu se intample si asta si nici indemnizatiile sa nu le reduca, ca doar nu-s de 100% ci numai 85% si muncim in fiecare zi pentru banii acestia.
Va 
mamica de fetita si
19+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Fetelor nu are nici un sens sa ne stresam momentan...sa speram macar ca la indemnizatii nu vor umbla.... Inteleg ca scorul la fetitze 10 la 14 acum?? Hai sa se egaleze scorul ca eu vreau add cu baietzel...si na..sa nu se supere fetitzeleAm intrebat un coleg a carei sotzie este in postnatal si nu sunt probleme momentan cu indemnizatia.. Si pe mine ma ingrijoreaza niste dureri mai ales inainte si dupa ce golim vezica...dintr-o data se simte saculetul acolo jos..totusi mi se pare un pik cam devreme pentru vaicareli ![]() , ce ma fac yo mai incolo??![]() ![]() ![]() 19+ |
Las'sa fie mai multi baietei ca si asa se spune ca la un barbat sunt 4 femei

..eu mai am dureri cand "uit" sa ma duc la toaleta si incep sa ma umflu in burta...eu m-am invatat asa de cand lucram in alimentara si nu aveam timp sa ajung la toaleta..cununie civila
22+
RalucaElenaM spune:
Buburuza cred ca au fost buuune frigaruile, eu sunt gurmand ..cred ca m-am ingrashat cel mai mult dintre toate
da tot as manca niste cartofi noi taiatzi cubuletze prajitzi cu o salata mare verde cu de toate

INTREBARE:Este vreo gravidutza pe aici care evita elevitul pentru a nu se ingrasa in sensul ca a discutat cu medicul despre asta?
clary eu nu vreau sa cred!

19+

..