Viitoare mamici de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buburuza, felicitari pentru fetita ta frumoasa!

Mdaaa... astia ar fi in stare sa ne lase nemancati numa', numa' sa nu-i afecteze pe ei. Si eu sper sa nu se reduca indemnizatia de crestere a copilului, dar.. din cate stiu eu, vor sa reduca toate indemnizatiile. Asa a spus scarnavia aia chelioasa la TV aseara. Azi i-am injurat de toate alea.

Aniast, azi am trecut pe la designerul Adriana Agostini. Avea niste rochii... superbe. Imi pare rau ca nu stiam de ieri sa-ti fi spus de magazin si atelier. Poate gaseai la ea ceva.

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Iar mi-e pofta de cola...

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Buburuza cred ca au fost buuune frigaruile, eu sunt gurmand ..cred ca m-am ingrashat cel mai mult dintre toate da tot as manca niste cartofi noi taiatzi cubuletze prajitzi cu o salata mare verde cu de toate
INTREBARE:Este vreo gravidutza pe aici care evita elevitul pentru a nu se ingrasa in sensul ca a discutat cu medicul despre asta?
clary eu nu vreau sa cred!

19+

Pe mine ma ia groaza..si asa aduc bani de acasa pentru cartea de munca ,pentru ca m-am inteles cu sefa sa-mi mareasca salariul pe cartea de munca si diferenta o platesc eu.
Aia 85% din conccediul de maternitate cine ni-i plateste? firma sau statul?ca eu intelesesem ca plateste firma dupa care isi va recupera banii de stat.Si in conditiile in care statul nu mai are bani,ma intreb daca firma mai e dispusa sa plateasca niste bani pe care si-i va recupera la calandele grecesti?

cununie civila

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Iar am mancat de la KFC..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Eu am comandat pizza ca nu mai puteam sa rabd si o voi asezona si cu o gura de cola ca nu merge altfel...doar la pizza si shaorma(sau cum s-o scrie) pacatuiesc din cand in cand...si la inghetata cu caramel de la Mc'Donals

cununie civila

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Scarnavia aia chelioasa...prea tare a sunat asta..

Klarisse graviduta 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am fost sa-mi fac toxo si anti B ca sa scap de grija apoi am trecut pe la servici sa anunt asa verbal ca mai vine un bebe...au ramas toti colegii masca, sefu ma astepta la munca, cand a flat ca nu ma intorc si mai fac inca un baiat deja il invidia pe sot ....el are o fetita si cred ca ar fi vrut baiat

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Luciana inca putin si mergi in concediu.Noi vrem sa mergem dupa 15 iunie,dar inca nu stim unde.

O zi frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Tanamera, initial si noi vroiam sa plecam in iunie, dar de la hotelul unde am gasit oferta ne-au zis ca pana pe 14 iun nu mai sunt locuri, chiar pe 14 iun sotul isi lanseaza un proiect si trebuie sa fie la munca si nici ca mai are cum sa plece pana in vara, tot pe 14 am si eu o eco.....si daca au zis ca au liber de pe 26 mai, asta e....ne facem bagajele si plecam, macar sa ne relaxam si incarcam cateva baterii

15+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Scarnavia aia chelioasa...prea tare a sunat asta..

Klarisse graviduta 18+

Si cand ma gandesc ca l-am votat in 2004..anul trecut am anulat buletinul ca am vazut ce-a facut 5 ani de zile..si nici nu eram fan Geoana...

cununie civila

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Neata fetelor!Inteleg ca la voi e soare, aici se pregateste sa ploua

Lora esti tare simpatica dar te invidiez...AI LIFT.Eu ma chinui zilnic cu urcatul pana la 3 (locuiesc intr-o cladire veche, inalta, ca mai toate din viena iar urcatul pana la 3 e ca si cum ai urca pana la 4-5)e o corvoada pt mine.
Luy,Luciana sunt sigura ca bebelusii vostri sunt bine si cresc frumos la voi in burtici.Nu va mai ingrijorati

Ghiocela,Eveline aveti motive de ingrijorare cu scaderea pensiilor...Doamne unde le e mintea celor din conducere.Pe langa ca bietii batranei de abia se descurcau cu putinii banut acuma vor sa mai taie din ei.Eu mai am doar o bunica in viata,bunicul a murit pe 1 decembrie anul trecut.Are noroc cu ai mei ca au grija de ea, dar si parintilor mei de cateva luni li se tot "umbla" la salarii cate putin in fiecare luna iar orele de munca tot aceleasi sunt.

20 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Multumesc, bebe creste ca se vede bine de tot.....dar mintea mea e total aiurea

Poze Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

aniast - hip-hip-uraa, Herghelegiu daca zice asa inseamna ca e bine, el de obicei zice ce e mai rau ...
Ah tare curioasa sunt ce rochita gasesti, eu m-am strofocat zdravan sa gasesc una de-a gata si nimik dar imi iese super rochita facuta la Stephan Pelger

Fetelor pt mine vinerea e o zi asa happy, in primul rand ca anunta week-endul si in al doilea rand ca intru intr-o noua minunata saptamana, drept dovada iata si semnatura mea schimbata

22+

Felicitari pentru semnatura

Ma bucur ca aud astfel de vesti despre Herghelegiu, am si eu 2 prog la el in trim 2 si 3, dar asta de la 22 sapt sunt extrem de curioasa ce zice. Am auzit ca e bun dar e ff bine ca spune tot ce vede. E fff importat fie ca ne convine sau nu.

Poze Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Salutare!!

Feelingul meu m-a tradat a modo grosso: E FETITA!!

Nu am mai citit nimic zilele astea Ma pun la curent cu ultimele stiri si revin!

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Felicitari!

Poze Raul

Mergi la inceput