Viitoare mamici de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 15
oramona spune:
Buburuza, felicitari pentru fetita. Poate aflu si eu diseara ce se ascunde in burtica.
Daca nu, la nastere sigur aflu![]()
![]()
![]()
Si pe mine ma ingrijoreaza situatia financiara. Si intradevar, banii vin mai greu la inceput, dupa vreo doua luni. Daca vom avea de asteptat si mai mult? Si asa avem o gramada de cumparat pentru bebe si sa mai punem la socoteala si nasterea.De parca noua aste ne trebuia acum.Si la noi taticul e bugetar si tocmai imi zicea, stai sa vezi cum va scade si voua 15% din indemnizatie. Sper sa nu.
Klarisee, felicitari pentru semnatura. Dar eu tot nu inteleg nde gresesc, teoretic intre noi e diferenta de o zi si totusi eu socotesc ca astazi intru in saptamana 19+
Va pup

mamica de fetita si
18+
didadi spune:

aseara am fost la toaleta si cand m-am bagat in pat si m-am intors de pe o parte pe alta, m-a luat o durere de burta....de am crezut ca mor.mi-am trezit sotul si mi-a dat un nospa.nu am avut asa dureri pana acum, si pe la fund, nici nu stiu cum sa explic.ma doare foarte tare, atunci cand ma intorc in pat si am observat si cand ma ridic de pe scaun.a trecut cu nospa si dimineata am sunat dr si mi-a zis sa iau 3 nospa pe zi si daca tot ma doare sa merg la cabinet.mi-a crescut burta foarte mult si in putin timp.ce parere aveti?? azi am simtit ca a miscat, deci pare ok.
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Salutare!! Feelingul meu m-a tradat a modo grosso: E FETITA!! Nu am mai citit nimic zilele astea ![]() Mamica lui Mihai si cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
Felicitari pentru fetita!
Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Buburuza_10: felicitari pentru fetita!
Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Klarisse si Oramona, felicitari pentru semnatura!
Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
Buburuza_10 spune:
Klarisse, Andra, Kiti, Lora, Lara, Oramona, va multumesc mult pentru felicitari si va pup tare!!! 
Acum am vazut si eu la Pro TV International stirile despre reducerile de salarii, pensii si indemnizatii... Ce sa zic? Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu depind dpdv financiar de statul roman, iar celor aflati in aceasta situatie le doresc sa treaca cat mai repede peste perioada asta teribila! 
22+
clary spune:
Fete vin cu vesti proaste!
Tocmai am ascultat la radio ca se reduc indemnizatiile si alocatiile pentru copii cu 15%

..mie deja imi vine sa plang...
cununie civila
22+
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui clary Fete vin cu vesti proaste! Tocmai am ascultat la radio ca se reduc indemnizatiile si alocatiile pentru copii cu 15% ![]() ![]() ..mie deja imi vine sa plang...cununie civila 22+![]() |
Ce faceeeeeeeeeeeeee???!!!!

Lora, mami de Iustina si

23+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
clary spune:
| citat din mesajul lui clary Fete vin cu vesti proaste! Tocmai am ascultat la radio ca se reduc indemnizatiile si alocatiile pentru copii cu 15% ![]() ![]() ..mie deja imi vine sa plang...cununie civila 22+![]() |
Am gasit si articolul pe ziare .ro...aici e link-ul http://ziarero.realitatea.net/1273226692-Alocatiile_copiilor_vor_scadea_cu_15_sustine_Dumitru_Costin_de_la_BNS
cununie civila
22+