Viitoare mamici de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Si eu vreau strudele!!! Au mai ramas????

Zozela, Buburuza felicitari pt fetita!

Si eu am pe 28 morfofetala! Abia astept!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

18+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buburuzaaaaa...bine ai revenit. Ne era dor de tine
Felicitari pentru fetita

Kiti, 17+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ma lua asa o panica gandindu-ma daca statul va avea bani sa plateasca concediile de crestere a copilului..pe termen lung..ma cam sperie ce citesc prin presa..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ma lua asa o panica gandindu-ma daca statul va avea bani sa plateasca concediile de crestere a copilului..pe termen lung..ma cam sperie ce citesc prin presa..

Klarisse graviduta 18+

Klarisse, eu de obicei mi-s de-o inconstienta fara margini, optimismul meu duce la extreme, insa de data asta recunosc ca si eu sunt destul de speriata...cum naiba ma descurc daca astia isi propun sa ne dea cum era odata, 600 de lei...??? Ma stept la orice de data asta.

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buburuzooo, in sfarsit! Felicitari pentru fetita, vb. aia: eram precisaaaa!!!!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Singurul argument care ma mentine optimista e ca este in interesul lor sa mentina sporul natural crescut, deci sa sustina natalitatea..Nu cred ca baga 600 de lei..atata costa pampersul/luna..nici nu vreau sa ma gandesc..

Klarisse graviduta 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Buna fetelor!
La noi e WE astazi si am fost la piscina si la joaca cu cea mica toata dimineata...Acum e trecut de 15.00 si doarme....Asa ca am intrat putin sa vad ce mai faceti.
Felicitari pt rezultatele bune , tuturor!
Aniast, ma bucur ca a fost doar o sperietura si noi am trecut printr-o sperietura din asta , dar eu sunt mai panicoasa cand e vb de bb asa ca am facut amnio sa ma linistesc. Nu a fost usor, dar a meritat pt linistea mea. Vroiam sa iti scriu si nu am apucat, stiu pe cineva cu aprox. acelasi diagnostic ca al tau si la o a doua eco dupa vreo luna i s-a spus ca nu e nici o calcifiere ci doar mucoasa stomacala mai ingrosata. Pana la nastere arata normal.
Oricum incearca sa nu te stresezi, sigur nu e ceva grav sau permanent.

Tanamera pana la urma am fost in Singapore pt eco de 20 de sapt. Acolo o sa si nasc , est unul dintre cele mai bune spitale private din Asia. Cum ii spuneam si lui Aniast am optat pt amniocenteza pt a fi sigura ca e totul ok ( nu erau prea siguri la eco ca totul e 100% ok , am fost la o clinica de genetica pt o a doua opinie si acolo doctorita mi-a spus ca numai o amnio o sa ma linisteasca - am fost extrem de stresata si se vedea asta...). Am primit rezultatele in 24 de ore asa ca acum suntem mai linistiti. Mai tb sa primim un set de rezultate in aprox. o sapt si sa mai facem o eco peste 2 luni tot acolo. Speram sa fie doar o sperietura, nu vad motive , am avut TT excelent...Dar pana la urma TT e un test de screening nu de diagnostic asa ca nu ne puteam baza prea mult...Off a fost tare greu ...la prima sarcina spuneam ca nu as face amnio pt nimic in lume dar cand doctorii nu stiu nici ei ce sa creada si te stresezi la maxim...ai face orice numai sa ai un rezultat concret.

Luy, Loredana va multumesc de complimete...sunteti voi foarte dragute...

Zozela, felicitari pt fetita, asa am patit si eu la ambele sarcini am avut un feeling tare puternic....doar ca a fost invers de ambele dati.
Pana la urma nu asta conteaza desi recunosc ca imi doream fetita si baitel..
Ralucada, fetita mea a zis 'tata' prima oara si nici macar al doilea cuvant nu a fost 'mama' ci 'daddy' dar nu stiu cat de mult sa va bazati pe asta caci din cate stiu eu majoritatea spun 'tata'prima oara cam in orice limba...nu stiu cum se face...
Mariuk, felicitari pt TT. Eu cumpar des de pe Amazon , chiar si astazi dimineata am cumparat ceva decoratiuni pt camera lui BB. E simplu: iti alegi produsul il 'bagi in basket' apoi mai alegi inca unul etc si apoi checkout. Prima oara tb sa iti creezi cont( o sa iti ceara nume, adresa de mail, tel, adresa ta etc)il parolezi si data urmatoare nu faci decat sa te loghezi. Nu iti face griji , nu iti vor disparea bani din cont, e ff sigur.
Iti mai recomand motercare , jojomamabebe, minimode, john lewis, marks and spencers - toate .uk - au produse f convenabile ca pret pt bebei si mamici si sunt site-uri ff sigure.
Eu imi fac majoritatea cumparaturilor pe net de la ciocolata pana la carucior mai ales avand in vedere tara in care ma aflu acum...pe aici magazinele de genul asta sunt putine si produsele de calitate indoilenica si de 3-10 ori!!! mai scumpe...
Asa ca daca mai ai intrebari nu ezita.
Spor la cumparaturi!

Va las fetelor ca in curand se trezeste pitica si iesim din nou la joaca.Vinerea la noi e ziua in care ne jucam aproape non stop.
V aurez WE placut si voua..nu mai aveti mult!

Edit :Buburuzafelicitari pt fetita, acum am citit!! Dar te rog eu sa nu tii dieta acum . Daca reduci dulciurile si painea in exces e ok, dar dieta nu, ai timp suficient dupa. Mai bine miscare , moderata, eventual intreaba dr ce ai voie ca sa fii sigura. Oricum sunt convisa ca nu ai nevoie, mai degraba e lichid amniotic , cantitatea de sange care e mai mare cand esti insarcinata, poate apa retinuta in tesuturi, placenta, etc. Asa ca nu te stresa!

Lara w21+ Jamie and Errie 19mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:

Klarisse graviduta 18+

Klarisse, eu de obicei mi-s de-o inconstienta fara margini, optimismul meu duce la extreme, insa de data asta recunosc ca si eu sunt destul de speriata...cum naiba ma descurc daca astia isi propun sa ne dea cum era odata, 600 de lei...??? Ma stept la orice de data asta.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Din cate am inteles deja sunt intarzieri la plata indemnizatiei pt CIC...sunt mamici care au nascut anul trecut in noiembrie- decembrie si inca nu am primit indemnizatia..var-mea a nascut in ianuarie anul asta si la fel-inca nu a luat bani ,a primit doar alocatia de 200 de ron.

cununie civila

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:

Klarisse graviduta 18+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Din cate am inteles deja sunt intarzieri la plata indemnizatiei pt CIC...sunt mamici care au nascut anul trecut in noiembrie- decembrie si inca nu am primit indemnizatia..var-mea a nascut in ianuarie anul asta si la fel-inca nu a luat bani ,a primit doar alocatia de 200 de ron.

cununie civila

22+

..o sa ne pregatim cu rezerve sa nu stam sa dam din buze atunci daca statul ne joaca vreo piesa..

Klarisse graviduta 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

..o sa ne pregatim cu rezerve sa nu stam sa dam din buze atunci daca statul ne joaca vreo piesa..

Klarisse graviduta 18+

[/quote]

eu ma rog sa aibe al meu de munca in Italia si poate ne ajuta DD sa ne mutam acolo ca e mult mai bine ca aici...acum mi-e si greu ca el e acolo si eu in tara dar nu aveam alta solutie..aici nu mai e nimic de munca...

cununie civila

22+

Mergi la inceput