Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 14
didi32 spune:
Eu incerc sa beau cei 2 litri apreciati de toata lumea, dar nu prea reusesc, doar cand ma duc la sala. Da' e bine si-asa
in devenire
aditzaC spune:
e bine cum sa nu ....ce as merge si eu la sala ....dar nu prea am unde si cu cine ...
o viitoare mamica
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditzaC e bine cum sa nu ....ce as merge si eu la sala ....dar nu prea am unde si cu cine ... o viitoare mamica |
Pai pe unde stai aproximativ?
in devenire
camcris spune:
fetelor acum am ajuns si eu acasa
deci urmeaza asa:
endometru de 6
un folicul pe ocarul stang de 15
si sambata de dimineata la IA
si acum problema sotul vine din delegatie duminica dupa amiaza
aditzaC spune:
camii .....offff te imbratisez cu drag
fetele eu plec acasa.... o seara minunata va doresc si sa nu mai fiti asa vitezomane ...ca iar imi dati maine de lucru
va pupik pe toateeee dulce dulce
o viitoare mamica
didi32 spune:
citat din mesajul lui camcris fetelor acum am ajuns si eu acasa deci urmeaza asa: endometru de 6 un folicul pe ocarul stang de 15 si sambata de dimineata la IA si acum problema sotul vine din delegatie duminica dupa amiaza Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Cami, pai si cum faceti?
in devenire
camcris spune:
nu stiu didi
oricum eu ma duc sambata sa vedem ce o mai fi pe acolo, si daca mai este sa merg luni cu sotul
iubita.mara spune:
citat din mesajul lui didi32 Maraaaaaaaaaaaaaaaaa, esti strigata la raport! Ai facut testul? in devenire |
camcris spune:
mara sa treaca supararea si eu sunt suparata dar capul sus mergem in continuare in fata nu ne uitam inapoi pline de optimism ca de fiecare data
si un buchet de