Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 15
didi32 spune:
Mara, nu fi suparata ca nu se stie, vorba aia pana nu vezi rosu... poate ai facut testul prea devreme, cine stie. si incearca sa nu te mai stresezi ca daca e bebe nu-i face bine
in devenire
camcris spune:
fetelor unde sunteti?
bebelu sigur doarme ce a-ti facut va-ti molipsit de la bebelu cu somnu
cu poftele v-am inteles ca nici io nu-s mai breaza cand veneam de la dr. m-am oprit la mec si am luat un meniu mare, bai nene zici ca era foamea in gat si cand am ajuns acasa am devorat tot
ama22 spune:
Mara nu fii suparata lasa ca o sa vina si testul pozitiv
fetelor la noi se lasa cu furtuna puternica, sper sa nu ne ia apa casa ;))
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
didi32 spune:
Fetelor, am plecat si eu acasa, va icesc pe toate si va urez o seara frumoasa!
in devenire
roxy_s spune:
ce faceti gagici??
aditza nu ma deranjeaza deloc ca ti-ai pus semnatura aproape la fel cu a mea. ce conteaza?
ia sa vad ce ati mai raportat, stati asa sa citesc...
Viitoare mamica
oanab04 spune:
Mara, mai repeta-l, eu una raman optimista si dupa ce vad rosu pe alb, inca ma mai gandesc ca poate sunt doar cateva picaturi de la nidatie, dupa aia cand vine missisippi
Cami tu la tutnaru mergi?
Si eu cam bag in mine dulciuri in ultimul timp, chiar ma gandeam ca luna asta pt prima data am avut multe simtome (induse evident)si nu mai scap de ele, o sa ma fac
Va pup si mai intru mai tarziu un pic, poate va mai prind.
roxy_s spune:
paula tu ai pus 12 kg pana la 27 de sapt?? pai ai pus ceva, eu la 27 de sapt luasem abia 5 kg si alea nici nu stiu pe unde lea-m pus ca nu se vedeau pe nicaieri
didi bine ca pleci si tu , ce trebuie sa stai asa mult? asa program ai tu?
ama speram sa fie totul bine, offff.....
camcris tinem pumnii sa rezolvati situatia cumva.
la toate fetele.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
mara mai bine fa testul dimineata ca asa....nu prea este clar, mai ales daca ai avut ovulatie tarzie este posibil sa nu se pozitiveze inca.
oana
Viitoare mamica
IONY_82 spune:
Bebelu felicitari ptr samburel sa creasca mare sa-l vedem si noi in poze
Camcris sper sa rezolvati cumva situatia
Ama imi pare ra de situatia prin care treci ,dar fii optimista si o sa vezi marti cand te vei duce la eco o sa fie si samburelul cu inimioara-tin pumnii sa fie totul bine
Madutza va bucur mult ca se simte bine Cristi-multi pe obrajori
Roxy
Didi
Cosmi multi
asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2