Aspirante optimiste > 20 ani (492)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele eu am plecat acasa
ne auzim maine , sa fiti la raport la prima ora, da??
va pe toate

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxy ..si eu vreau acasaaaaaa si pe mine ma doare sfecla

o viitoare mamica

Mergi la inceput

roxiiii ce semnatura am acum am vazut ca seamana teribil cu a ta :)))) ...te deranjeaza??

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

bebelu - nu a mai curs nimic. doar acea mica pata de azi dimineata. nici dureri nu am avut de nici un fel.

aditza eu de cand sunt insarcinata poftesc la dulce ceva de groaza si asta e la mine schimbare majora pentru ca eu mereu rontaiam cate ceva sarat, ffff rar mancam ceva dulce. si acum sunt clienta fidela la cofetarie in drum spre casa (amandinute si savarine zemoase ) si daca vad o cutie de fineti ma apuca toti dracii :)))

si in prima zi in care am avut greturi, mi le-am potolit cand am calit putin usturoi. numai mirosul de usturoi calit a fost de ajuns.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Roxy nici eu nu am prea putut sa mananc primele 3 luni,decat fructe si iaurturi si dulciuri,dar am recuperat dupa aia 12 kg in urmatoarele 3 luni si ceva
Cand o sa fiu gravidutza din nou o sa incerc sa mananc mai mult calitate decat cantitate,sa fie bebelushul sanatos

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ce-as mai pleca si eu la ora asta Asa stau si mor de somn la birou...daca m-ar vedea cineva cum caaaaaaaaasc

in devenire

Mergi la inceput

paula asa e tb sa papi sanatos ...nu mult si prost
ama ...imi dau seama ca ai pofte , mititelul de el ...doamne ajuta sa se indrepte situatia

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Asa si eu ma straduiesc sa pap sanatos mai fetelor, da cu duciurili nu tine figura! Si beau si multa apa, na ca sa ma laud, e drept ca dupa ditai prajiturili am o seteeeeeeeeee

in devenire

Mergi la inceput

didi ...poi eu de la atata cascat mai am putin si inghit monitorul

o viitoare mamica

Mergi la inceput

didi ..e tare bine ca bei apa , eu inainte nu beam deloc , ma rog maxim doua cani pe zi, de la o vreme incoace ajung la 1...1.5 l pe zi , oricum e mai bine decat doua cani.

o viitoare mamica

Mergi la inceput