Strumfi de iulie-august 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
violetan spune:
Hahahahahaaaa, perlutza de laurash live:
Eu: Laur, cu ce amestecam biscuitul ras? Cu mar copt sau cu banana?
Laur: Cu lingurita aia albastra!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Hahahahahaaaa, perlutza de laurash live: Eu: Laur, cu ce amestecam biscuitul ras? Cu mar copt sau cu banana? Laur: Cu lingurita aia albastra! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Ce dulceee...ne fac ziua, strumfii nostri...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan [br Cand sunteti la hypermarket/supermarket/magazin si aveti in fata rafturi pline de faina, malai, gris, pesmet care e factorul decisiv in decizia de cumparare? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
1.marca produsului(aseara chiar ii explicam sotului ca prefer sa platesc dublu ptr un gem natural , fara zahar, conservanti, aditivi, pe care il consum in 10 zile, ptr ca am incredere in marca respectiva ...asa am si facut, mai ales ca ii dau copilului sa manance, imi cere zilnic, gem de capsune)
2.calitatea
3.pretul...nu-si daca isi mai merita locul in listuta, ca ce-i bun e scump, asta e...traim doar ca sa mancam sanats, nu prea mai ramane ptr altele
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
karligutza spune:
Vivela daca vrei cafea illy eu stiu de la sora-mea ca ea isi procura de la un distribuitor care de obicei aprovizioneaza diverse localuri, OMV, restaurante, etc... ii aduce si ei la birou dar nu stiu daca "pe persoana fizica" dar na, poate merge sa faci comanda si asa, "pe persoana fizica"... deci cauta distribuitor si spor la comenzi! e f.buna! stiu si eu de la surioara mea... de fiecare data ma serveste acasa la ea cu o cafeluta illy si cu biscuitel tot de la ei, si cu zaharel si cu cescuta illy si cu toata familia illy
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
vivela, m-am uitat pe net si uite un link unde gasesti si ceva date de contact:
http://www.probrands.ro/cafea-illy.html (dar acum ca am intrat si eu pe site la ei, am vazut cutiile prezentate la sectiunea "illy pentru acasa" si imi amintesc ca am vazut si eu pe rafturi in hipermarketuri... deci nu e chiar asa o raritate; eu la sora-mea stiu ca avea parca genul capsule pt.expresor.. dar daca vrei mai multe detalii uite o sa o intreb maine ce si cum face.. sa spuna tot! )
si daca tot vorbiti de cafea, eu care nu beau cafea zilnic, nu e o rutina pentru mine, cand beau o cafea imi place cu atat mai mult sa fie una foarte buna, am ramas odata foarte impresionata de o cafea arabeasca la nasa mea, un guuuuuuust... mmm, ca-n reclama aia cu aburul cafelei, zau ca parca-i simt mirosul cand ma gandesc la ea.. (poate mai intra Simo sa ne spuna cum e cu gustul cafelei arabesti ca ea banuiesc ca a servit din plin la Dubai...)
sanatate la toti strumfii bolnaviori!
va pup, noapte buna... zzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
nikole ce mai face Albastrica? papa tzitzi de zor? dar Albastrel? cum s-a acomodat cu surioara?
violetan hai ca ma arunc si eu cu niste raspunsuri dar nu chiar cum ai vrea tu , insa ti le zic pe rand, poate vezi cu cine si de ce sa te lupti:
- la faina aleg mereu Dobrogea, dar nu stiu sa-ti zic de ce, asa am eu impresia ca aia e "za BEST" (cred ca ti-e faina concurenta asa-i?)... asta daca am epuizat faina 100% naturala pe care mi-o iau de acasa de la mama din hambare;
- la malai la fel, daca nu mai am de acasa, cumpar malai unguresc, se gaseste prin auchan, nu mai stiu cum ii zice, dar il recunosc dupa punga
- la gris iau ori Dobrogea ori o alta marca la care imi place cum arata ambalajul, ambalaj frumos, lucios si care nu permite produsului sa se imprastie pe rafturi sau in sacosa
- la pesmet am gasit unul cam artificial cred, marca proprie de la Mega Image, dar mie imi place cum iese pane-ul cu pesmetul acela; la pesmet asa mi s-a pus mie piticul, ma iau dupa crusta aurie pe care o formeaza in comparatie cu alte feluri de pesmet incercate pana la asta...
- si la inghetata (nu-i pe lista ta, dar daca tot vine sezonul ) intotdeauna aleg de la Nestle ... cea mai buna pentru gustul meu e MAXIBON!
karligutza
sunt mamica Adelutei
violetan spune:
Multumesc mult, nikole si karli, sunteti geniale! Va rog io mult sa continuati!
Karli, esti un consumator pe gustul meu! Super raspunsuri!
Si tu, nikole, la fel! Nu va imaginati cat imi vor folosi raspunsurile voastre!
musso17 spune:
neatza
vio,ma bag si eu
faina,dobrogea sau grania,cea de cozonac in punga verde..insa recunosc ca sunt tare multumita si de cea facuta de mega image.
malai unguresc,cel in plastic transparent,am incercat unul de la mega image si e groaznic.
pesmet am in casa acum si e titan
gris am baneasa insa cumpar si dobrogea.
painea cand o cumpar nu ma uit pe eticheta insa ma ghidez sa fie neagra sau integrala si daca se poate cu cereale sau seminte,acum am descoperit un magazin bio unde dau pe o paine cat mana 2 ron dar e buna tare si e clar ca folosesc ingrdiente alese caci in doua zile e tare si prinde miros de mucegai,asa un pic acru..sper sa zic bine.
nma spune:
Buna dimineata,
am intrat sa beau cafeaua cu voi apoi fug la smotru la casa.
Vio eu paine cumpar doar de la Vel Pitar. Acum am vazut ca au punct de lucru si in Bucuresti. Cand merg la socrii imi umplu desaga cu paine. Nu imi pace painea feliata, nu imi place painea ungureasca .
Faina e de la bunica; cand se termina iau de la Grania sau Dobrogea.
Gris Baneasa, pesmet Titan. malaiul de la Vel Pitar cand se termina cel de la bunica.
La cumparaturi, daca nu stiu nimic despre firma respectiva nu prea ma arunc, prefer produsele de calitate chiar daca sunt putin mai scumpe.
Nikole nu spui nimic despre voi??? Eu abia astept poze.
Nico
violetan spune:
Multumesc mult, fetelor, va astept in continuare, sunteti o sursa foarte misto de inspiratie. O sa va citez ca pe clasici in studiul meu.