Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

mychy n-am facut nimic cu scartailala, s-a mai oprit, nu stiu daca are legatura cu faptul ca bea tone de lapte.

Cu prietenul suntem inca in razboi, aici nu prea are voie nimeni sa discute situatia cu mine, legal, dar off the records am fost sfatuita de seful meu cel mare (adica seful sefului) sa fac si eu plangere impotriva lui.

In concluzie el vine azi sa aduca o plangere de rasism la HR-ul nostru (nu, eu nu dau ochii cu el) si luni eu merg la intalnire de investigatie cu seful al mare. Pana luni voi pune la punct o plangere impotriva comportamentului lui (deja am dat o declaratie in care am explicat ca ceea ce am spus nu a fost cu intentie rasista ci ca expresie de civilizatie).

Ideea e ca, dupa tergiversari, legal el nu are de ce se plange, el doar poate interpreta expresia mea ca si rasista insa daca eu declar ca nu a fost cu intentie rasista, nefiind english, expresia fiind uzuala in tara mea (nu suntem in jungla/nu suntem in padure cu intelesul de : suntem intr-o companie civilizata si ne purtam ca atare), este acceptat acest fapt. Mai exact ei nu pot fora in capul meu sa vada ce am gandit, trebuie sa ma creada pe cuvant.

Pe de alta parte el m-a injurat direct, mi-a adresat apelative rasiste direct, astfel ca e un fel de care pe care.

In fine, va anunt care e treaba, ma oftic ca luni de zile am stat de vorba la telefon in interesul lui de fiecare data cand si-a jucat cartea cu rasismul (o face frecvent, asa ca mereu a trebuit sa sun sa obtin ce dorea el).

Cygni succes la facultate, la care vrei sa dai? Sanatate lui Lis.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Luna, dar nu au fost alti colegi martori la apelativele pe care ti le-a adresat cand zbiera? Ca sa poata confirma anumite lucruri?
Daca nu a fost nimeni altcineva, e doar cuvantul unuia impotriva altuia?
Daca el e mai agresiv, poate au avut si altii probleme cu el.

Vreau sa dau la psihologie.

Vad o multime de copii bolnavi peste tot aici, tuse magareasca nu alta, asa-i si la capitala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Da da si la noi tot cu tuse magareasca,fimiu are...de vreo 3 sapt,nu mai scapam de ea.
Cygni noi cu ziua de nastere am inchiriat o gradinita,in weekend si avea si spatiu afara+ jucarele sa nu se plictiseasca copii.Am inchiriat si un magician si a fost foarte frumos.

Luna La Multi Ani fericiti de acum inainte ! scuze pt intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredana_76

Da da si la noi tot cu tuse magareasca,fimiu are...de vreo 3 sapt,nu mai scapam de ea.
Cygni noi cu ziua de nastere am inchiriat o gradinita,in weekend si avea si spatiu afara+ jucarele sa nu se plictiseasca copii.Am inchiriat si un magician si a fost foarte frumos.

Luna La Multi Ani fericiti de acum inainte ! scuze pt intarziere

poze

super idee, sa vad daca gasesc una sa accepte. multumesc

sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

'na ziua,

Luna, referitoar la amicul ala al tau colorat, de ce nu i-ai zis ca ar trebui sa se simta gratulat, nu ofensat, cand ai zis :"nu suntem in jungla", gandul tau era in acel moment la un leu fioros, nicidecum la o maimutza, asa cum probabil se gandea el.... ce, in jungla traiesc doar maimute? asta chiar ca sufera de mania persecutiei...

Cygni, si pe aici sunt multi copilasi raciti, stau parintii cu servetelele dupa ei... inclusiv al meu e cu mucii in barbie. cred ca e perioada "buna" de muceala, ca toti in jurul meu practica sportul asta.
bafta cu facultatea .

georgi, uite un pupic de incurajare, hai ca trece, cauta homeopatele alea si o sa vezi ca o sa se schimbe situatia.

mychy, de unde ai luat cafeaua aia? sau ma rog, cine ti-a dat-o, de unde a luat-o? ca mie nu-mi mai place nimic din ce gasesc la supermarket, parca toate au acelasi gust. am luat acu vreo luna o lavazza, am zis ca o fi mai rasarita, fiind si mai scumpa, dar nu! parca era fiertura de pufoaica, jalnica rau de tot!!! nici n-am putut s-o beau, am aruncat jumate de pachet.
acum vreun an am baut Amroy, f buna...dar tot asa, de la cineva care o avea de la altcineva...in magazine n-am vazut, doar o data pe taraba la piata , o vindea o colorata, bineinteles ca n-am avut curajul sa cumpar.

ma duc la o repriza de nani, de dimineata pana acum am cascat gura pe la magazine, am inceput sa-mi fac bagajul pt spital...nu ma pot opri doar la ce e scris pe listuta .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cygni tocmai ca erau martori, care au fost contactati azi pentru a da declaratie (seful si supervisorul).

Loredana multumesc de urare.

Vivela ce e nasol e ca nu am eu figuri sa fac pe mironosita, insa e foarte frustrant si ma macina psihic, am impresia ca toti cred ca sunt rasista si imi vine sa opresc negrii pe strada si sa le explic ca nu sunt. In plus ma macina psihic nedreptatea, v-am zis ca el nu a venit la serviciu de ieri pentru ca e stresat? Adica ma injura ca la usa cortului, ma face f...ing idiot romanian, si tot el e stresat? Ca am zis ca nu suntem in jungla?

In fine, eu sunt fraiera, ca asa puteam sta 6 luni acasa cu depresie.... numai ca nu mi-e stilul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,
azi am fost intr-un magazin si am dat un ochi la cafeaua de care vorbea mychy si daca am vazut eu bine era intr-o cutie argintie si scria cu rosu insa mi s-a parut scumpa,38 ron...in schimb eu iau din selgros meridian boabe,ma chinui s-o macin dar e senzatie,incercati..aa si da pretul e tot piperat,1 kg 40 ron dar merita.
luna,cunosc sentimentele si cred ca e cu atat mai greu cu cat esti intr-o tara civilizata, la noi nu te mustra constiinta ca oricum se injura lumea ca la usa cortului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vivela, cafea Amaroy se gaseste la mine in oras, in lantul de magazine Annabella. Daca vrei cumpar si iti trimit.
Mie imi place mult Lavazza dar cea cu albastru.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetili!
EXACT asta a fost subiectul despre care am vb eu astazi la birou: daca exista vreo paine in comert mancabila. A fost absolut surprinzator raspunsul: o singura firma face paine proaspata (adik nu ambalata) care nu contine amelioratori si alte traznai. Aia unde lucrez io, culmea! Mie mi s-a parut absolut incredibil faptul ca ei nu s-au folosit de un astfel de argument major de marketing pana acum!!! Va fi, probabil o emisiune dedicata acestui subiect. Intentionez sa fac un reportaj despre alimentele nemodificate genetic.
Am sa merg si in fabrica sa vad exact ce se intampla, apoi va veni si tv-u'. O sa vedeti...
Dar, chiar si la noi se folosesc amelioratori si conservanti la painea feliata, dar mult mai decent decat la ceilalti, dovada si faptul ca painea noastra ambalata mucegaieste mult mai repede.
Si ce imi place cel mai mult, in fiecare dimineata este sedinta cu toti sefii de unit-uri si departamente si se dezbat probl foarte interesante. Tot atunci vin lazi cu toate sortimentele de paine, se gusta, se testeaza retete noi si CEO-ul e direct implicat, stie tot si chiar e interesat de business.
Stiu ca par naiva (hehe, am ajuns la un grad de maturitate care nu-mi permite sa mai fiu) sau exaltata, dar e frumos. Sper sa tina.
Revin ca nu ma lasa laur, acus imi sterge tot!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am mai prins un moment fara laurash peste mine:

Luna, multa bafta!
Nma, am vb la ex-firma, se rezolva saptamana viitoare.
Cygni, multa bafta cu facultatea!
Multa sanatate puisorilor bolnaviori

Apropo de ce vorbeam adineauri, ma ajutati cu un mini-studiu de piata? Pregatesc campania de mk si in ideea asta am fost la majoritatea magazinelor incercand sa observ comportamentul cumparatorului si am tras cateva consluzii. In week end redactez prezentarea cu concluziile, deci mi-ati fi de mare ajutor.
Voi fi recunoscatoare celor care vor raspunde. Cand sunteti la hypermarket/supermarket/magazin si aveti in fata rafturi pline de faina, malai, gris, pesmet care e factorul decisiv in decizia de cumparare?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput